Evet arada kaldim cidden ama ben yinede esimin dusundugu gibi dusunmuyorum ama onu anladigimida kac kez soyledim ona. Zaten gidip gelme felan yok esim gorusmek istemuyo demistim onlarda o istemiyosa bizde istemiyoz ozaman demislerdi. Ama ayri masaya oturmak cok sacma geliyor iste ve abartili buluyorum. Yani kendisinin yaptiklarina karsilik benim neler yapmam gerek bir bilseniz. E ozaman yapsaydin diyceksiniz dogru ama iste ben yapici olmaya calisiyorum hep biseyler duzelsin diye ne bilim cok sIkIldim artik hayatimdan. Hic boyle hissetmemistim, yasama sevincim gitti esimin yaptiklari yuzundenSimdi esinizin karakterini bilemeyecegim ama her ne olursa olsun esiniz bir emek sarf etmis ama parasini alamamis,bu kisimda bir sahtekarlik yok. Kumar parasi,uyusturucu parasi,fuhus parasi degil yani. Aileniz bu konuda haksiz,kimse is yapmak icin onay istemez ki. Borc para verilecek olsa tamam ailenize hak verebilirdim ama bu tamamen isle alakali bir olay. Sanki esiniz her is yaptigi insani sizin ailenize mi soruyor? Aileniz bu tavriyla dunurlerinin yaptigi emek hirsizligini desteklemis oluyor,sessiz kalmak da desteklemektir. Sizin adiniza uzuldum cunku arada kalmissiniz cok kotu bir sey
Doğru mu anladım eşiniz bir şirkette çalışıyor ve o adama sana şu işi aldirttırırım ama bana rüşvet vereceksin diyor.Aslinda esim adama para vermemis. Adam esimden is istemis para karsiliginda. Esimden isi almis ama parayi 3/4 ay sonra odememeye baslamis. Ailem karismaz bu olaya cunku onlarda bizemi sormus teklifi kabul ederken diyorlar. Ikiside sahtekar diyorlar.
Eski meseleleriniz mutlaka vardir ama bazi durumlarda aninda tepki vermek gerekir. Mesela ailenize,size genel olarak saygi duymuyorsa o evlilik bitmeli bana gore. Zamaninda koymadiginiz tavirlar gun gelince zorunlu hale gelecek ve siz isin icinden hic cikamayacaksiniz bu daha zor olacakEvet arada kaldim cidden ama ben yinede esimin dusundugu gibi dusunmuyorum ama onu anladigimida kac kez soyledim ona. Zaten gidip gelme felan yok esim gorusmek istemuyo demistim onlarda o istemiyosa bizde istemiyoz ozaman demislerdi. Ama ayri masaya oturmak cok sacma geliyor iste ve abartili buluyorum. Yani kendisinin yaptiklarina karsilik benim neler yapmam gerek bir bilseniz. E ozaman yapsaydin diyceksiniz dogru ama iste ben yapici olmaya calisiyorum hep biseyler duzelsin diye ne bilim cok sIkIldim artik hayatimdan. Hic boyle hissetmemistim, yasama sevincim gitti esimin yaptiklari yuzunden
Abimin kayinpederi olayi olmadan oncede esim bi cok kez ailemin evine gitmedi. Biseye sinir olurdu genellikle parasi olmayinca olurdu bu. Onceden ayarlanirdi mesela ama esim son dakka ben gelmiyorum felan demeye baslardi yada bikeresinde babam bizim araba bozulmustu benimle birlikte arabayi onlari kapinin onune goturduk (yakin oturuyoruz). Babam arabayla biraz ugrasti surulecek hala getirdi. Yok efendim niye ona sormamisim niye babama gostermisim birsuru kufurler babamin arkasindan felan. Cok yipratti cok zor durumlara soktu beni. Dugunlere felan gelmedi eve misafir gelecegi zaman evden gitti. Hep alttan almaya calistim sonrasinda belki duzelir diye ama bilmiyorum dogrumu yaptim yanlismi. Keske birisi soyle yaparsan boyle olur felan dese gelecegi gorse yada zaman makinesi olsada herseye en bastan baslasam keske..Eski meseleleriniz mutlaka vardir ama bazi durumlarda aninda tepki vermek gerekir. Mesela ailenize,size genel olarak saygi duymuyorsa o evlilik bitmeli bana gore. Zamaninda koymadiginiz tavirlar gun gelince zorunlu hale gelecek ve siz isin icinden hic cikamayacaksiniz bu daha zor olacak
Ben ailemin masasina oturcam dedim diye ona kisaca gelme demisim. Kuzenime diycekmis neden gelmedgini yani aileml neden gorusmedigini benim onlarla oturmak istedigimi felan. Bende ozaman ailem seninle neden gorusmek istemiyo onuda anlar dedim bana yillardir kendi yaptigin pislikleride anlat dedimkendin git nişana.
Keske dediginiz gibi en basa donebilsek,kimbilir ne cok sey vardir degistirilecek. Sizi cok iyi anliyorum,hak da veriyorum ama bu meseleye gelene kadar var olan sorunlarinizi cozmediginiz icin simdi altindan kalkamiyorsunuz psikolojik olarak. Alttan almak evet iyidir ama sorunlari oturup konusamazsak hallolmaz sadece ustu ortulur,taa ki baska bir sorunda yeniden ortaya cikana kadar. Bence kendinizi bir toplayin,oturun dusunun,gerekirse yazin esinizle olan her seyi. Kar zarar hesabi her zaman ise yarar,eger siz zarardaysaniz bu birliktelige nokta koyma zamani coktan gelmistir hatta geciyordur bileAbimin kayinpederi olayi olmadan oncede esim bi cok kez ailemin evine gitmedi. Biseye sinir olurdu genellikle parasi olmayinca olurdu bu. Onceden ayarlanirdi mesela ama esim son dakka ben gelmiyorum felan demeye baslardi yada bikeresinde babam bizim araba bozulmustu benimle birlikte arabayi onlari kapinin onune goturduk (yakin oturuyoruz). Babam arabayla biraz ugrasti surulecek hala getirdi. Yok efendim niye ona sormamisim niye babama gostermisim birsuru kufurler babamin arkasindan felan. Cok yipratti cok zor durumlara soktu beni. Dugunlere felan gelmedi eve misafir gelecegi zaman evden gitti. Hep alttan almaya calistim sonrasinda belki duzelir diye ama bilmiyorum dogrumu yaptim yanlismi. Keske birisi soyle yaparsan boyle olur felan dese gelecegi gorse yada zaman makinesi olsada herseye en bastan baslasam keske..
kuzene anlatmak ne alaka ki? eşiniz gerçekten çok garip.Ben ailemin masasina oturcam dedim diye ona kisaca gelme demisim. Kuzenime diycekmis neden gelmedgini yani aileml neden gorusmedigini benim onlarla oturmak istedigimi felan. Bende ozaman ailem seninle neden gorusmek istemiyo onuda anlar dedim bana yillardir kendi yaptigin pislikleride anlat dedim
Ozur diliycekmis neden gelmiyceni acikliycakmis kuzenim yanlis anlamasin diye ama yine blofte yapiyor olabilirkuzene anlatmak ne alaka ki? eşiniz gerçekten çok garip.
kuzenin, nişanında yana yakıla senin kocanı mı arayacak yanında?Ozur diliycekmis neden gelmiyceni acikliycakmis kuzenim yanlis anlamasin diye ama yine blofte yapiyor olabilir
Esim kendi isini yapiyor ve esime yeni bir is teklifi gelmisti ve bu adam o isi bana ver bende sana aydan aya para oderim demis esimde kabul etmis. Adamda sonradan odememis. Esimde ailem karismadi diye benim beynimi yedi baya bi sure ve simdide ayni masaya oturmam diyorDoğru mu anladım eşiniz bir şirkette çalışıyor ve o adama sana şu işi aldirttırırım ama bana rüşvet vereceksin diyor.
Öyle ise eşiniz de çok ahlâklı biri değil.
Hem kendi suçlu bir de üste çıkıyor, aileniz iyi sabretmiş böyle birine.
İyi de eşiniz ailenize baştan bunu anlatmamış, danışmamış bile, belki o zaman aileniz bak bu adam tekin değil derdi.Esim kendi isini yapiyor ve esime yeni bir is teklifi gelmisti ve bu adam o isi bana ver bende sana aydan aya para oderim demis esimde kabul etmis. Adamda sonradan odememis. Esimde ailem karismadi diye benim beynimi yedi baya bi sure ve simdide ayni masaya oturmam diyor
Ooo dallası da geçmiş olaylar o zaman. Demek konu sahibinin daha çok şeyler yasaması lazım.hani bu sefer kesin kes bosaniyodun seni aldatan para vermen icin seni zor duruma sokan tefecilere kadar düsen kocandan?
eski konularina bakin, ayda bir evi terk ediyor, geri dönmese kendisi icin aslinda cok daha iyi olacak ama her zaman tipis tipis geri dönüyor. kocasi tek kurus kazanamadigi bir is kurmus devamli battigin esiginde, hatta öyle ki 200€ ver annengile gelim yoksa gelmem haaaa diye tehtit edecek kadar alcak bir adam. mutlu sonlu masajlara gidip ben gitmedim ki diyen biri, tefecilere borc yapan biri. karisini bana baaaakkk ailene uzun süre sevgili oldugumuzu derrim haaaaa diyen biri.Ooo dallası da geçmiş olaylar o zaman. Demek konu sahibinin daha çok şeyler yasaması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?