Öğretmenim.Babam 35 senenin 33 senesini sigortasız çalıştı,kazanci benim maaşımı 3 e filan katlardi ama o kazancını yedi/yedirdi,içti/içirdi.Şu an issiz,annemin isteğe bağlı sigortasını başından beri ben ödüyorum iki yılı kaldı.Bu arada beraber yaşıyoruz,boşanma aşamasındayım bebeğim var.
Birileri babamın aklına girmis.Rahatsizligindan dolayı yuzde 60 lik çalışamaz raporu alırsa ve 15 bin ödemesi halinde malulen emekli olabiliyormuş.Bu parayı benden istemeye hazırlanıyor.Ben zaten kendisinin bir kısım borcunu da odemekteyim.Zaten annemin SGK kira faturalar kredi kartları ödüyorum ve de oglumun bir sürü ihtiyacı var hiçbirini alamazken o parayı vermek istemiyorum.ustelik emekli olsa yine anneme kuruş vermeyecek 5 günde yer yedirir birilerine şirin görünmek için.. faiziyle zaten 18 bini bulur.Tam borçları bitiriyorum bu ay artık yatırım yaparım bir ev peşinatı biriktirmeye basliyorum derken...
Ben zaten kendilerine bakıyorum kahve harçlığı veriyorum.o krediyi çeksem 2 sene toparlanamam.oglumun rızkı ya artık benden bişey beklememeli diye düşünüyorum haksız mıyım siz yerimde olsanız ne yapardınız ?
Evi ben tuttum onların evi başka şehirde..Birlikte yaşadığınız için vermezseniz size buğuz eder mi?
Evi ben tuttum onların evi başka şehirde..
Bakıcı bulurum ben de.Ama işte annem emekli olamaz bu sefer de.parasi olursa minnet etmez gelmez annemi de göndermez.sadece bir olasilikAyrı evde olsanız vermeyin derdim bende vermedim zamanında aileme ama anneniz bakıyormuş çocuğunuza,bıdı bıdı eder alıp annenizi gitmeye filan kalkmasın sonra. Belki bir maaşı olursa düşer yakanızdan o arada da çocuğunuz büyür biraz daha..
EvetDevlette mi öğretmensiniz?
Yanlış anlamayn ama alın çocuğunuzu başka yere gidin. Aileniz sizi ve çocuğunuzu kötü etkilemesin. Evlatlık görevlerinizden vazgeçmeyin ama paranız size çocuğunuza ve ikinizin geleceğine lazım.
Evet.Bir de ben biseyleri düze cikardikca birileri beni aşağı çekmeye çalışıyor resmen.Once eşim şimdi de babamYanlış anlamayn ama alın çocuğunuzu başka yere gidin. Aileniz sizi ve çocuğunuzu kötü etkilemesin. Evlatlık görevlerinizden vazgeçmeyin ama paranız size çocuğunuza ve ikinizin geleceğine lazım.
Kendine sormak değil de olacak olanı biliyorsam anlamında söyledi arkadaşımızKoskoca adama yemin mi ettiricek
Siz babanizi degil bu saatten sonra evladinizi düşünün. Evet bunu yapmak aileyi bir kenara atmak zor. Anneniz zaten emekli olacak. Babaniz kendi başının caresine baksin. Elinizden geleni yapmissiniz aileniz için. Onlarin ebeveyni gibi olmussunuz. Rahata alistirmissiniz. Bunu yapsanız babaniz baska sey isteyecek ki emekli olsa da bununda aile icine bi faydasi dokunmayacak. Siz annenizin emekli olmasini saglayin Ev ici problemler varsa anladigim kadariyla aile içi babaniz yüzünden cokta mutlu bir yuva degil annenizi oradan kurtarin tabi o da calisamayacak durumdaysa. Oncelik kendi ailenizi düşünün.Öğretmenim.Babam 35 senenin 33 senesini sigortasız çalıştı,kazanci benim maaşımı 3 e filan katlardi ama o kazancını yedi/yedirdi,içti/içirdi.Şu an issiz,annemin isteğe bağlı sigortasını başından beri ben ödüyorum iki yılı kaldı.Bu arada beraber yaşıyoruz,boşanma aşamasındayım bebeğim var.
Birileri babamın aklına girmis.Rahatsizligindan dolayı yuzde 60 lik çalışamaz raporu alırsa ve 15 bin ödemesi halinde malulen emekli olabiliyormuş.Bu parayı benden istemeye hazırlanıyor.Ben zaten kendisinin bir kısım borcunu da odemekteyim.Zaten annemin SGK kira faturalar kredi kartları ödüyorum ve de oglumun bir sürü ihtiyacı var hiçbirini alamazken o parayı vermek istemiyorum.ustelik emekli olsa yine anneme kuruş vermeyecek 5 günde yer yedirir birilerine şirin görünmek için.. faiziyle zaten 18 bini bulur.Tam borçları bitiriyorum bu ay artık yatırım yaparım bir ev peşinatı biriktirmeye basliyorum derken...
Ben zaten kendilerine bakıyorum kahve harçlığı veriyorum.o krediyi çeksem 2 sene toparlanamam.oglumun rızkı ya artık benden bişey beklememeli diye düşünüyorum haksız mıyım siz yerimde olsanız ne yapardınız ?
Bakıcı bulurum ben de.Ama işte annem emekli olamaz bu sefer de.parasi olursa minnet etmez gelmez annemi de göndermez.sadece bir olasilik
Hayır hisleriyle ve mantığıyla hareket edecek.Koskoca adama yemin mi ettiricek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?