Sizce ne yapmalıyım

uzgunelsa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2022
3
0
1
26
Arkadaşlar çok vahim bir konu...1,5 - 2 yıl süre kadar bi ilişkim vardı, ne kadar güzeldi desem de detaya girince kötü bir ilişkinin içindeydim. Ayrılalı 1 yıl gibi bi süre oldu belki de daha fazla.. Ve bu sürede kimle görüşsem veya konuşsam bi heyecan veya sevgi belirtisi kendimde göremedim. En yakın arkadaşlarından birisiyle sürekli muhabbet ediyorduk birkaç aydır sürekli görüşüyoruz. Asla aklımızın ucundan böyle bir şey geçmiyordu fakat birbirimize çok yoğun hisler hissetmeye başladık. İkimiz de ne yapacağımızı bilmiyoruz. İkimizin de karakterinde olan bir şey değil ama çokta istiyoruz. Bi yandan bu güzel duyguları kaybetmek istemiyoruz, bi yandan dostlukları. Kafam çok fazla karışık... Ne yapmalıyım

Hep kavgayla mı başlar aşklar
Bu seferde arkadaşlıkla başlasın ne olacak yani

bendim, değer görmüyordum artık o da bi köşeye çekildi ve ayrılmamı bekledi
Madem öyle senin bitirmene gerçekten sevgisizliği ile sebep olduğuna eminsen vicdanında rahat olsun.Karışmaya hakkı yok o zaman karışırsa da sırf egoistliğinden yapar buna emin olun.Size şöyle bir örnek vereyim benim bir kız arkadaşım eskiden bir çocukla çıkıyor çocukla çıkarken de başkaları ile konuşuyor ve bu çocuktan ayrılıyor aradan 7 sene geçiyor ben bu çocukla normal bir şekilde konuşuyorum ama o bana yanaşmaya çalışıyor işte kız arkadaşıma da anlattım bunu bu arada bu kızın şu an çok aşık olduğu birisi var.bana şunu dedi: Zaten eğer sen arkadaşının eski sevgilisi ile çıkarsan ben sana yakıştıramam dedi.Ben de dedim ki aradan 7 sene geçmiş sen çıkarken bile adama bir şey hissetmemişsin aldatmışsın ve şu an başka bir erkeğe aşık olduğunu söylüyorsun seninkisi şu an egoistliğe girmiyor mu dedim neden sevmediğin eskide kalmış bir adamın kiminle çıkıp çıkmayacağına karar vereceksin dedim hiç cevap bile veremedi bana.

Bende öyle düşünüyorum, herkes kendi yolunu çiziyor bi şekilde ve ne zaman öleceğimizi bilmediğimiz bu hayatta bir şeyleri çok fazla sınırlandırmak ayrıca mutluluğa engel olmak bana saçma geliyor açıkçası

"Biriyle çok iyi anlaşıyorsan sevgili olup onu kaybetme" diye bir söz okumuştum. Belki güzel bir aşka başlicaksın belki çok değer verdiğin dostunu kaybediceksin. Kalbin ve mantığın arasındaki karar verme mücadelesinde başarılar diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…