Sizce ne yapmalıyım?

İlk evliliğinizde kaçmanız ne kadar yanlışsa bu şekilde kandırmak istemeniz de o kadar yanlış. Bir de bence bu kadar acele etmeyin tekrar evlenmek için hem yaşınız daha çok genç hem de yeni boşanmış sayılırsınız. Biraz zaman geçmeli böyle ilişkiler için. Kafanızı toplamadan tekrar aynı sürece girmeyin.

Nasil böyle sacma bi yalan uydurmayi dusunebiliyosunuz Allah askina. Hadi diyelim ki dediniz o da inandi bi kere o vicdaniniz nasil rahat edecek o zaman.. Suana kadar soylememis olmaniz onu oyaliyo olmaniz bile cok gaddarca. Soyleyin ne olacaksa olsun

Doğruyu söylemek her zaman yalan söylemekten daha kolaydır.Boşanmış olduğunuz için sizinle devam etmeme ihtimali varsa duygularınız ilerlemeden söyleyin.Ayrıca arkadaşınızın kuzeni ise bilme olasılığı yüksektir.Hiç mi sizinle alakalı konuşmazlar.Ayaklarınızı yere sağlam basın,yalan üzerine hayat kurmayın.Evliliğinizde yaşadığınız her detayı tabiiki anlatmak sorunda değilsiniz .İnsan ilişkilerimde kabul görmek için çabalıyorum dediniz.Kendinize değer verin Önce siz kendinize değer verin ki değer görün.Mutlu olmanızı dilerim

Bakire olmadığını saklayanı gördüm de 4 yıllık evliliği saklamaya çalışanı ilk defa gördüm .

Konuştuğumuz kişi olsam evlilik geçmişinize takilmam belki ama bu kadar yalan dolan dolmuş zihin yapısıyla biriyle birlikte olmak istemezdim

Açıkça söyle ama ilk konuştuğun kişiyle zaten evlenme . Kabataslak hesap yaparsak 19 yaşınızda evlenmişsiniz . Daha çocuk denilecek yaşta . Hem de kaçmışsınız . Yanlışlarla başlayan bir ilişkinin güzel devam etmesi pek olası değil . Aynı hataları yapma .
Lise mezunu olduğunu varsayarak sana tavsiyem hala küçüksün . Evliliği boşver . Bu sene kendine yatırım yap . Kurslara git, dikiş nakış olabilir , dil kursu olabilir , hasta bakımı kursu vs ilgilerine göre ne yapmak istiyorsan onları yap .
Limonata yapıp satmak bile sana çok şey katar uzun vadede . Benim Türkiye’nin sayılı lisesinde okuyan öğrencim geçen gün pazarda yaptığı takıları küçük bir masanın üstüne sermiş satıyordu . Bu çocuk çift diplomayla mezun olacak .
Aklını yalanla dolanla dolduracağına , biraz hayat aracını bulmaya çalış . 7 ay olmuş daha yahu . Çalış , paranı biriktir tatile git . Ye iç gez biraz . Erkeklerin kökü kurumuyor merak etme

İkinci evlilik deyince aklınıza kızlık zarı mı geliyor şahsen ne düşünerek evlendi, nelere değer verdi ve karşı tarafta arayıp bulamadı, sorunlara nasıl yaklaştılar… gibi şeyleri merak ederim ikinci kez evlenecek olsam. Yani zarı diktirince ilk defa evlenmiş mi olacaksınız? Nasıl bir alemdesiniz anlayamadım…

2 aydır söylememişsin sence senin dürüstlüğüne ne kadar inanır artık bu adam?
Baştan söylemeyerek hatayı başlatmışsın. Bir de diktireyim diyorsun bir ilişki yalan üzerine kurulabilir mi?
Dürüst olan kadının böyle dertleri olmuyor. Misal kuzenim bir kızı sevdi. Kız boşanmış ve ayrıca çocuğu var. Yalansız geldi her şeyi anlattı ve kuzenim ailesine de kabul ettirdi. Kasımda düğünleri var.

Ben sizin normal düşündüğünüzü düşünmüyorum. Yok zar diktireyim filan ? Dürüst olun. Sizi öyle istemeyecek ne kocaya ne aileye varmayın. Yine üzülen siz olursunuz.

yok artik simdiden soyleyin saklanacak Ne var sizden duymasa baskasindan duymayacakmi evlendigini ozaman dahami iyi olacak sence. Diktirmek falan gercekten saka gibi Ne gerek var dikilse neolur Kanasa neolur kanamasa Ne olur

Herkes konu sahibine düşüncesinin yanlış olduğunu söylemiş. Ben de diyorum ki bu kadını böyle saçma düşüncelere iten,bağnaz tabuları olan, kadını boşandığı için kullanılmış gören ama erkeğe gelince sesi çıkmayan toplumu kınıyorum. Yazıklar olsun bir kadını bu denli düşüncelere sokup,strese girmesine neden olan görüşlere. Kahrolsun insan onurunu yere alan zihniyete şunu düşünmeniz bile beni haliyle üzdü. Ne diyeyim ki inşaallah mutlu olursunuz.

Dürüst olmak bu kadar zor olmamali..

Bakin yalan söylemek belki çok basit ve kolay
Ama sonu yok.
Dolanırsiniz kendi içinizde.
Yalan yalanı doğurur.
Strese sokar, sürekli telaş, karın ağrısı...

Ama dürüstlük kadar rahat bir şey var mı ?
Ben söyleyeyim de o kabul ederse eder etmezse kendi bilir. Benim kafam rahat olsun diyip yaşarsınız...

Eee neden kendinizi bile isteye stres sıkıntıya sokasınız?
Yalan anlık mutluluk getirir..
Dürüstlük ise belki uzun vadede ama sonsuz mutluluk

4 yıllık evlilikten bahsediyoruz. Neyi saklayacaksınız?

Konu sahibide bu düzeni devam ettirmesin dik dursun ozaman .ben böyleyim begenmiyosan çık git desin.ama diyemez öyle söylerse koca kaçar işine gelmez .

Neyse onu söyle evlendin bosandin bu kadar .seni bu halde kabul etmeyecek adam vajinismus desende kızlık zarı yapsanda yine kabul etmez .ve dürüst ol zaman geçmeden ilerlemeden söyle.olucaksa olur olmazsa nasip ...ama dürüst ol.ilk günden demen gereken şeyi iki ay geçmiş hala dememissin.amacin adamı iyice kendine bağlamak belli ama adaminda bir zihniyet i var bunu kabul edecek yapıda ise sorun çıkmaz değilse sanada bağlandığı için seni de kendisini de maceraya sürükler .sonra da burda başka konu açarsın .baştan gerçeği söyle devam edecekse öyle etsin.kimsenin hayatıyla hayalleriyle oynamaya hakkın yok

Daha çok gençsiniz bu düşüncelerinizi gençliğinize tecrubesizliginize bağlıyorum.Fakat başınızdan kötü bir evlilik geçmiş zor zamanlar yasamissinizdir illaki. Konuştuğunuz kişiyle neden hemen evlilik düşünüyorsunuz daha yeni Özgür kalmışsınız biraz tadını çıkarın gezin tozun kendinizi geliştirin. Ne var ayrıca bosandiysaniz sizi bu yüzden istemeyecek olan insanla olmayın zaten. Hem siz bakalım onu yeterince tanıyor musunuz siz onu isteyecek misiniz? Siz kendinizi bu kadar değersiz görürseniz başkası da size değer vermez zaten siz boşandığı iz için beni kabul etmezler kafasına girip iyice kendinizi degersizlestiriyorsunuz.

Arkadaşınız bilmiyor mu evlenip boşandığınızı? Kuzenine söylemiştir çoktan yalan söylemeyin sakın.

Ayrıca neden yalan söyleyeceksiniz ki? Boşanmış olmak ayıp bir şey mi, anlaşamayan iki insanın boşanması gayet normal.

Boşandığınızı söyleyin, hayatınızla ilgili yalan söylemeyin sakın. Çünkü gerçekler ama bugün ama yarın meydana çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…