Sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşınız demiyecekmi bu evydi diye ? Yapmayın allah aşkına yok diktirmek vs çok tuaf düşünceler . Hemen söyleyin ,sonra birdaha söylemekte zorlanırsınız . Hem karşınızdaki kişiye haksızlık ediyosunuz . Birbirinize açık olun .

Herkese merhabalar. 24 yaşımdayım ve 4 yıllık bir evliliği bitireli 7 ay oldu. Şiddet aldatılma her şey vardı. Zaten kaçarak evlenmiştim. Ne düğün ne gelinlik olmadı... Öylece bir nikah...
Hiç sevmem kimse olmaz zannederken iki ay önce arkadaşımın düğününde kuzeniyle tanıştım. Daha 2 aydır konuşuyoruz. Başımdan bir evlilik geçtiğini bilmiyor. Henüz söylemedim yani ilerleyen zamanlarda söylemeyi düşünüyorum. Farklı şehirlerdeyiz şuan ama gelmeyi istiyor birlikte vakit geçirelim diyor bu arada ciddi düşündüğü belli. Sakın beni kınamayın, yargılamayın ama şimdiden korkuyorum beni kabul etmezse, beni istemezse diye.
Seviyorsa seni yaşadıklarınla geçmişinle kabul eder ve yargılamaz yine sever diyeceksiniz ama işte Türkiye, örf, adet her şey ortada. Hele ilk gece şeysi, o kabul etse ailesi...
Bazen diyorum ki gidip kızlık zarı dikimi yaptırayım evlendim ama ilişki olmadı diyeyim diyorum. Ya da formalite bir evlilikti ya da ne bileyim vajinismustum ilişki olmadı diyeyim gibi şeyler düşünüyorum.

Ya da en baştan doğru zamanı hissettiğimde bir kaç ay sonra bütün olanı biteni olduğu gibi anlatıp kararı ona bırakmak.
En önemlisi de insan ailesi tarafından kabul edilmeyince hep kabul edilmek, ait hissetmek adına çok çabalıyorum bütün insan ilişkilerimde kabul görülmeye çok fazla ihtiyaç duyuyorum.
Düşünce ve fikirlerinizi bekliyorum fakat üslup önemli. Sevgiyle kalın...

Toplumu ve erkekleri suçlamadan önce gerçek tepkiyi neden aldığını düşünmeli insanlar. Söylenilen yalanlar açığa çıkınca görülen tepkiyi , "aslında onun tepkisi daha önce yaşanılan beraberlik sebebiyleydi" diyerek ; hedef şaşırtmaya çalışmayın.

Aşağıdaki mesaj terziye giden , 2 yıl sonra da kandırmacası ortaya çıkan bir üyeye ait.

Elbise söküğü diktirir gibi ; terzi peşine düşen , söyledikleri yalanlar için toplumu ve erkeklerin zihniyetini bahane edenlerin okumasını öneririm.

Alıntı değil mesaj kopyalama yaptım ; ilgili üyeye her defasında mesaj gitmemesi için.

Orjinal mesajı Kızlık zarı dikim sürecim konusunda da görebilirsiniz.

"buse kaya06 nın mesajıdır.​

Kızlar merhaba, ben 2 sene önce geçici işlem yaptırmıştım. Ama keşke hiç o işlere girmeseydim. Belki dediklerime inanmayacaksınız ama hiçbir şey GİZLİ KALMIYOR. Maalesef eşim öğrendi ve boşanma davası açtı. Mutluluğum kısa sürdü. Bana bu işi başıma getiren ilk kişi nişanlıma ulaşmış ve ondan öğrenmiş, şimdi bana asla inanmıyor. SİZE TAVSİYEM ASLA YALANLA BİR EVLİLİĞE BAŞLAMAYIN. Evliliğim boyunca da mutluluk haram oldu zaten hem vicdanen rahatsızdım hem de ALLAH GERÇEKTEN O EVE HUZUR VERMİYOR. Hele ki masum bir insanı kandırdığımız için. BAKIN BANA KIZARSANIZ KIZIN AMA BEN BURAYA YAZDIKLARIM ESKİ MESAJLARA BAKIN PİŞMANIM KIZLAR. SİLEBİLSEM ESKİ YAZILARIMI SİLERDİM. MADEM SİLEMİYORUM SİZE TAVSİYEM BU DİKİM VS İŞLERİNE HİÇ GİRMEYİN... BEN PİŞMANIM... ER GEÇ ÇIKIYOR ORTAYA ve KEŞKE DÜRÜST OLSAYDIM DİYORSUNUZ... BEN 1820Lİ SAYFALARDA VAR ESKİ MESAJLARIM. ANKARA'DA HYMENEPLOSTY OLDUMDA.. BEN PİŞMANIM SİZ OLMAYIN. İNŞALLAH ÖNCE RABBİM SONRA EŞİM AFFEDER DE BARIŞIRIZ YUVAM YIKILMAZ.... BANA DUA EDİN NE OLUR. EŞİME BAŞKA HİÇ YALAN SÖYLEMEDİM. SADECE BU KONUDA SÖYLEDİM. AMACIM BİR YUVAM OLSUNDU :KK43: NE OLUR BANA DA DUA EDİN AMA SİZE KARDEŞ TAVSİYEM NE OLUR BU YOLLARA GİRMEYİN, BEN YANDIM SİZ YANMAYIN :KK43: ALLAH HEPİNİZİN VE HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN... HEPİNİZE HAYIRLI GÜNLER DİLERİM :KK43:"

Back