SİZCE NE YAPMALIYIM

Boşanmayı tüm yük kadına kalacak diye mi anlıyor bu erkekler, boşanma sizin aranızdaki akdin sona ermesi çocukların değil. Mahkemenin verdiği nafaka ile çocukların ihtiyacının dörtte biri karşılanır. O evde evli olmak zorunda değilsiniz çocukların maddi manevi düzeni bozulmaması siz iş bulana kadar idare edin sonra kiraya çıkın ve çocukların düzenini ayrı evlerde devam ettirin..

Burada anneye suç bulmak olmaz eski eş biraz da siz dönün diye elini ayağını çekip muhtaç bırakmış..Yalnız farkında değil ki muhtaç bırakılan siz değil çocuklar😢

Ben eşime açık öğretim den okulu bitirmeyi söyledim ama asla sıcak bakmadı yani ben hangi birine yanayım anlayışsız eşime mi yoksa beni dertten derde düşüne annememi umursamayan hiç varmıştım yokmuyum gibi davranan babamami halbuki babamın tek cocuguyum da yani
Annenizi siz seçmediniz ve yerinizde başka bir çocuk olsaydı ona da aynen böyle davranırdı o yüzden boşverin üzülmeyin. Çocuklarınız var siz onlara örnek bir anne olmaya çalışın, ne yapıp edip açıktan okulu bitirin eşinize ısrar kıyamet yapın. Önlisans kpss ile atanırsanız sağlam bir işiniz olur kimseye boyun eğmezsiniz.

Boşanmayı tüm yük kadına kalacak diye mi anlıyor bu erkekler, boşanma sizin aranızdaki akdin sona ermesi çocukların değil. Mahkemenin verdiği nafaka ile çocukların ihtiyacının dörtte biri karşılanır. O evde evli olmak zorunda değilsiniz çocukların maddi manevi düzeni bozulmaması siz iş bulana kadar idare edin sonra kiraya çıkın ve çocukların düzenini ayrı evlerde devam ettirin..

Burada anneye suç bulmak olmaz eski eş biraz da siz dönün diye elini ayağını çekip muhtaç bırakmış..Yalnız farkında değil ki muhtaç bırakılan siz değil çocuklar😢
Aynen o şekilde yaptı zaten eşim sırf zorda kalayım diye

Annesi 17 yaşında zorla evlendirmiş yorumlarda okudum ve cidden üzüldüm. Her şeyin sorumlusu anne aslında.

Annenizi siz seçmediniz ve yerinizde başka bir çocuk olsaydı ona da aynen böyle davranırdı o yüzden boşverin üzülmeyin. Çocuklarınız var siz onlara örnek bir anne olmaya çalışın, ne yapıp edip açıktan okulu bitirin eşinize ısrar kıyamet yapın. Önlisans kpss ile atanırsanız sağlam bir işiniz olur kimseye boyun eğmezsiniz.
İnanın hiç haketmeyen bir evlattim zaten tek derdim çocuklarım onlar bana ilerde benim anneme sitemim gibi yapmasınlar diye cabam

Annesi 17 yaşında zorla evlendirmiş yorumlarda okudum ve cidden üzüldüm. Her şeyin sorumlusu anne aslında.
Annem evet herşey 14 yassinda annemi özlenen sonucu yanına gitmemle başladı zaten bilseydim beni bu hale koyacak hiç yaparmiydim ki 14 yaş zaten anneye en çok hasret ve muhtaclik yaslari ve 17 değil 15 gerçi her ikiside cocuk

Anneme manevi olarak ihtiyacım var ama eşimin yanında maddi ve çocuklarım için
Bakın maddi geliriniz olsa idi iyi kötü geçinirdiniz bir yerde. Manevi anne isteğinizi anlıyorum ama 3 çocuklu bir kadının şu durumda önce maddi bağımsızlığa ihtiyacı var. Lütfen bir şekilde kenara para atın. :(

Yanlış anlamasın hiç kimse ben severek evlendiğim halde dünyanın binbir türlü hali var eşim ölür hastalanır ben keza aynı duruma düşerim diye tek çocukla kaldım 1 çocukla belki üstesinden gelebilirim düşüncesi ile çünkü bu dünya çok zor.. Zorla evlenmiş olsam yine aynısını yapardım sanırım ama dediğim gibi bu çocuklar sadece kadının değil ki eski eş de elini taşın altına koyacak anlaşamasa da boşansa da..

Satış elemanı, çaycılık, temizlik, bulaşıkcılık vs bi iş bulup para biriktirmeye bakın derim ben. Ne o adama ne annenize minnet etmeyin.

Yanlış anlamasın hiç kimse ben severek evlendiğim halde dünyanın binbir türlü hali var eşim ölür hastalanır ben keza aynı duruma düşerim diye tek çocukla kaldım 1 çocukla belki üstesinden gelebilirim düşüncesi ile çünkü bu dünya çok zor.. Zorla evlenmiş olsam yine aynısını yapardım sanırım ama dediğim gibi bu çocuklar sadece kadının değil ki eski eş de elini taşın altına koyacak anlaşamasa da boşansa da..
Şuan birleştik zaten aynı evdeyiz ki sunuda belirtiyim ben 17 yaşında anne oldum 17 19 21 yaşlarında o yaşlarda düşünemedim mantık olarak

Şuan birleştik zaten aynı evdeyiz ki sunuda belirtiyim ben 17 yaşında anne oldum 17 19 21 yaşlarında o yaşlarda düşünemedim mantık olarak
Düşünemedim değil çünkü o yaşlarda seviyorsunuz eşinizi.. Kimse istemediği için çocuk yapmaz küçük bile olsanız akran vardır yakınınızda çocukla ilgili konuşmuşsunuzdur illaki..

Merhaba hanımlar konuyu kısaca bahsetmek istiyorum sizlere çünkü yorumlarınız önemli benim için 2020 yılında uzun ve yorucu sebeblerden dolayı eşimle boşandık 3 çocuğum var cocuklarim bende kaldı eşim para konusunda hiçbir şekilde karsilamayacak şekilde nafaka veriyordu arada vermediği de oluyordu bende annemlere taşındım çocuklarımla boşanmadan sonra annem ben kizkardesim çocuklarım anneme yalvarmistim ne olur herşey daha çok yeni bir düzen kurana kadar bırakma beni diye ama okdr cabama rağmen annem Ankara'ya eşinin yanina geri dönmüştü derken hem pandemi hemde diploma sorunu nedeni ile iş bulamadım direndim çok direndim ama olmadı ki çocuklarım önce evlerine döndü 3 ay kadar tekrardan ayakta durma çabası içine girdim çocuklarım için ama yine pandemi nedeni ile olmadı çocuklarıma asla dayanamadım ve geri döndüm eşimle konuştuk herşeyi hallettik geri döndüm sahipsizlik okadar zor ve beter bir durum ki şuan acaba kendimi anlatabildim mi bilemiyorum da annemde çok darbe de yediğim zamanlar oldu ama bu duygu nasıl tarif etsem bilmiyorum insanın kimsesi olmayınca yinede bir ses arıyorsun anne sonucta diyorsun ne kadar yanlış nekadar doğru düşünüyorum kestiremiyorum annem bana çok haksızlık yapmasına rağmen neden özlüyorum hala arama gereği duyuyorum
Okadar sahip çıkmamasına ssadece kendini düşünmesine anlam veremiyorum konuyu baya dağınık aktarmış olabilirim yinede yazarsanız ona göre açıklamalı aktaririm size
Lütfen yanlış anlamyin yazacaklarım kalbinizi kırmasın yazı oldugu için sert gelebilir ancak ,
Bakın siz tek başınıza çocuklara sahip çıkmayıp eve geri dinmussuniz.anneniz de aynı şekilde size sahip çıkamamış olayın hem maddi hem manevi yönü var.belki kuru ekmek yiyip size sahip çıkabilirdi ama bazı yaşlardan sonra bazı şeyler insanlara zor gelebilri .3 çocuk kolay değil ,

gel 3 çocuğunla ben sana sahip çıkarım demek hele hiç kolay değil.annenizin maaşı geliri, evi , extra kira gibi bir kazancı varmiydi ?yoksa her gerçekten çok zor

Lütfen yanlış anlamyin yazacaklarım kalbinizi kırmasın yazı oldugu için sert gelebilir ancak ,
Bakın siz tek başınıza çocuklara sahip çıkmayıp eve geri dinmussuniz.anneniz de aynı şekilde size sahip çıkamamış olayın hem maddi hem manevi yönü var.belki kuru ekmek yiyip size sahip çıkabilirdi ama bazı yaşlardan sonra bazı şeyler insanlara zor gelebilri .3 çocuk kolay değil ,

gel 3 çocuğunla ben sana sahip çıkarım demek hele hiç kolay değil.annenizin maaşı geliri, evi , extra kira gibi bir kazancı varmiydi ?yoksa her gerçekten çok zor
Vardı 2 maaş alıyor annem ve genc

Back
X