sizce ne yapmalıyım ??

CanKusum_427

bekle beni 60kg :))
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
60
0
86
Almanya
Nisanlimla yaklasik 4yildir birlikteyiz 1yil olacak yazin nisanlanali...cok iyidir anlayisli bambaska bir insan..ve hayatinda simdiye kadar hic bi kizla cinsel iliskiye girmemis bu konuda ona inaniyorum hic olmadi böyle bisey okadar dürüst ki olsa gelir anlatir güveniyorum acikcasi bugün cok kötü kavga ettik konuda sadece bir telefon...ona telefon almistim hediye kendimede yeni almistim eski telefonum ona aldigim telefonun aynisini..kardesi gibi gördügü bi insan var bikere ayrildigimizda baristirmak icin elnden geleni yapmisti onu ck sever..eski telefonumu ona vermemi istedi kullanmiyosam eger..ilk zamandan beri vermek istemedm bugünde acik acik vermek istemiyorum dedim zoruna gitti telefon muhabbeti yapiosun ikide kalsin dedi sonra mesaj yazdim ben ona icimden gecenleri yazdim baska kizlar gibi olsaydim yerim olurdu falan yazdim sonra aradim..cok agir konustu ve göreceksin bundan sonra eskisi gibi olmayacam cinsel iliskiyede girecem baskalariyla dedi sen bunu hakediyosun dedi bende dedm iyi o gün ayrildigimiz gün olur dedim yemin ettirdim yaptigin zaman bana söyleyeceksn diye yemin etti söylicem dedi..bilmiyorum ciddi mi canimi yakmak icinmi söylüyor bilmiyorum...bu konu gectigi zaman hep derdimki ayrilirim ben kaldiramam affetmem..okadar emin konusurdumki simdi emin degilim gercekten yarin arasa yaptim dese ne yaparim bilmiyorum haa bide bu yapmadiysa bile yaptim diyecek bi insan cok inaaaat cünkü..sizce böyle bi durum olursa ne yapmaliyim ayrilmaliyim degilmi ?sacma sapan nedenle nereye geldi konu ya fikir verin ne olur

Son düzenleyen: Moderatör:
o sizi baristirmak isteyen arkadas kiz mi? ve neden bir arkadas icin ayrilma noktasina geldiniz anlamadim dogrusu?! bana sorarsan erkeklerin kaybedecegi bisey yok canim. yapar mi yapar ama genede onu en iyi sen taniyosun! bekle biraz aradan zaman gecsin sinirleriniz yatissin o zman dogru durust konusun bence cunku sacma bir konu ve arada 6 yilin hatiri var yani

ne kadar garip alakasız bir konu yüzünden bununla tehdit etmesi.daha önce yaşamadığına pişman olmuş o.

Hiç gereksiz bir konu yüzünden tartışmışsınız.
Söylediği şeyleri de sinirle söylediğini düşünüyorum.
Yapacağını da hiç sanmıyorum.
Siniri geçince kendisi de itiraf edecektir zaten.

Haa ciddi ciddi kalkıp böyle bir şey de yaparsa zaten (ki hiç sanmıyorum) tekme değil uçan tekmeyle uzaklaştır kendinden.... zira bu kadar saçma ve basit bir konuyu o noktaya getiren adamdan hayır gelmez.

arkadasi erkek kiz olsa dünyayi indirir kaldirdim zaten.. evet okadar sacma bi konu ki yapacagini bende sanmiyorum ama okadar ciddi konustu ki kalksa yaptm dese bile inanmam ben okadar güvenirim ona ama gercekten yapsa bile kabul edemem kabul etsemde unutamam basina kalkar dururum aci cekerim...telefon konusunda dedigini yaptirmaya calisiyo bana aksam düsündüm neden her dedigini yapiyorum ben ya dedim bugünde telefonu vermek istemedigimi acik acik söyledim

Telefonu onun arkadaşına hediye etmedin diye, başka kızlarla cinsel ilişkiye girmekle seni tehdit etmiş...

Ne alaka yani?
Kim bu arkadaş?
Bu arkadaş uğruna sana inat başkasıyla ilişkiye girecek kadar?

Olay çok enteresan..
Söyeleyecek birşey bulamadım nedense şu an..

Bir inat uğruna, bir tel.uğruna seni kaybetmeyi göze alacak kadar gözü kara haa?

arkadasi da kardesi gibi gördügü bi insan oluyo...gercekten kardesi gibi seviyo..ya ben ne aptalim böyle biseyi yapsa nasil bi an affederim diye düsündüm beni kaybedecegini bile bileeee yapacagi biseyi nasil affetmeyi düsünür emin degilim derim

çok arkadaşını düşünüyosa gitsin telefon alsın ona
sen ona bile telefon almaaa
erkek değilmi o alsın etsin...
bide bi telefon yüzünden dediği lafa bak
ben olsam burnundan getirtirdim o lafııı hatasını anlayana kadarrrr kapat telefonunuuu açma serbestsin napıyosan yap de...

aynen bende öyle söyledim kavga ederken telefonumu olsun istiyosun ozaman al telefon ver ona dedim zaten dogru dürüst konusamadik ikimizde sinirliydik ama nolur yapmasin yaparsa ayrilik olacak cok seviyorum ben onu bu nisani takana kadar neler cektik yanilmis olmayim oda herkes gibiymis demeyeyim tabi ona söylemiyorum ama ödüm kopuyo

Kusura bakmayin ama cok sacma bir mevzu olmus aranizda.
Ne demek gorursun bundan sonra baska kizlarla cinsel iliskiye girecegim.
Siz telefonu vermek istemediginiz icin akli sira size baski yapmaya calismis.
Kendinizden taviz vermeyin.
Telefonu vermek istemiyorsunuz bitti,bu konuda size hicbir sey soyleme hakki yok,verme zorunlulugunuz yok cunku.
Her istedigini size yaptirmaya calistiginda boyle sacma sapan seyler soyleyecekse isiniz zor.
Sizin zayif yaninizi bulmus konusuyor iste.

Benim için aldatması önemli değil, bunu aklından geçrmesi böyle bişeyle beni tehdit etmesi bile yeterli ayrılmam için....
Ne münasebet ben eski telefonumu onun arkadaşına vermiyorum diye başka kızlarla birliktw olucam diye tehdit edecek...
Sen ona yeni telefon almışsın, o eskisini ne yaptı.. Arkadaşının telefonu olmasını istiyorduysa kendi eski telefonunu oa verseydi,..
Ben anlamıyorum.. Adama hem hediye telefon alıyosun, bir de üstüne arkadaşına kendi telefonunu vereceksin... Eee bi de nüfusuna geçirip harçlığını da ver tam olsun...
Kendinizi neden bu kadar sömürtüyorsunuz anlamış değilim....

sinirden saçmalamış nişanlın canım.. cidden saçmalamış.. umarım hatasının farkına varır.. cocukça davranmış.. bu ne böyle.. dediğimi yapmazsan gider başkasıyla yatarım ! yok yaaaaa.. hadi git ne yapiosan yap yolun açık olsun derdim ben olsam.. benim midemi bulandırırdı bunu söyleyen bir erkek.. her tartişmada seni böyle tehdit edecekse iyice sürt burnunu.. hatalı olan o sakın alttan alma ve bu lafı ona yedir !! bi daha seni böyle cahilce tehdit etmesin..

Evet pisman etmeye ugrasiyor en zayif noktam bu oldugunu biliyor...mecbur degilim onada söyledim ve kesinliklede vermeyecem kararliyim..bu konu icinde böyle birseyi yaparsa kendi bilir hic durmasin yapsin benimde gözüm acilir gercekleri görürüm hataymis derim..kendi serefine yüregine kalmis artik

bana yapmaz gibi geliyor burcu_01 ama yapsada yapmasada pisman edecem onu burnundan getirecem o lafi bu gözyaslarimin hesabini verecek aramayacam beklicem bakalim aradan 1-2gün gecsiin oda sakinlessin arayip konusacam acik acikta soracam ama su sorun var yapmadigi biseye yaptim diyebilir manyak cünkü fecii inatci ozaman ne yapacam yapmadiysa ama yaptm derse :S

ne sacma bir konu.
erkek dediğinde azıcık olgunluk kişilik falan olur.Oturduğu yerde ağırlığı ile anılır..
ama nerdeeeeeeeeeeeee

cep telefonunu cinsellige baglamasi cok sacma
canini acitmaya calisti gi ap acik belli
olayi büyütmek istiyorsa yaptimda der
istemiyorsada olay biter konu kapanir bence cok gereksiz olmus
bu kavga

cankuşum benim soruma cevap verirmmisin.. Neden kendni bu kadar sömürtüyorsun???
Ne demek aldatmadsa bile aldattım derse, ya aldatırsa.. Neolur yapmasın, aramıycam 1-2 gün sonra arıycam... Niye 1-2 gün sonra arıyorsun???*
Bırak arama bakalım o nezaman arayıp hödüklüğü için özür dileyecek????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…