- Konu Sahibi CanKusum_427
-
ben kendimi kandirmiyorum sadece icimdekileri döküyorum buraya
en zayif noktam bukadar agir konusmak zorundamisin..???
o adam beni takmasaydi eger ailesini silmezdi benim icin..
tehdit ediyor dogru bende altta kalmadim susmadim icimdekileri sadece buraya döküyorum o üzüldügümün farkinda degil belli etmiyorum yaparsa beni kaybedecegini biliyor ve kaybederde ama ortada 4yil var yasadiklarimiz var üzülmem normal degilmi
ben diyorumki o suan kendini hakli görüyordur sinirli oldugu icin aradan bi kac gün gecince anlayacaktir
Haa o kendini haklı görüyordur şu an sinirli olduğu iin değil mi.. Doğru haklısın.. Niye sinirlenmiştisevgilin.. Ona telefon alıp hediye ettiğin, kendine de telefon aldığın, ve kendi eski telefonunu da onun arkadaşına vermediğin için değil mi???
Aman aman sakın sen bu adamı sinirlendirme, telefonunu da onun arkadaşına ver, hatta o yetmez eski telefon verilitrmi hiç sen onun arkadaşına da yeni bir telefon al,yoksa maazallah sonra adam gidip başka kadınlarla yatmak zorunda kalmasın....
canım burdaki bütün hanımlar senin iyiliğini düşünüyor.. çünkü nişanlın seni cidden çok kırmış.. söylememesi gereken bi şey söylemiş.. o yüzden yorumlara alınganlık gösterme bitanem.. bu durumda sen sonuna kadar haklısın.. ve bu sorunu kesinlikle hallet nişanlınla.. onu uyar.. seni bir daha bu şekilde asla ama asla tehdit etmesin.. ne kadar sinirlenirse sinirlensin seni böyle üzmeye hakkı yok.. olabilir tartişabilirsiniz kavga edebilirsiniz ama her tartişmada böyle çirkinleşecekse senin işin var bu çocukla.. bu sözü mutlaka burnundan fitil fitil getir cnm getir ki ilerde ağzını tutsun diline sahip olsun ağzına her geleni söylemesin sana..
Ya ne garip konu.
E sen de diyemedin mi "Bir telefon yüzünden kalbimi kırarsan ben de başkasıyla cinsel ilişkiye girerim." diye. Ne diyecekti bakalım?
İşte zihniyet hep aynı. Yapmamış şimdiye kadar ama; yapmamış olmasını lütuf gibi, bir fedakarşık gibi görüyor. Bunu da koz, tehdit, dalga geçme malzemesi, can yakma aracı gibi kullanabiliyor.
Ama karşısındaki için aynı konu namus meselesi. Kız aynı şeyi söylese, bu zihniyetteki adam katil oluverir Allah korusun.
E namus meselesiyse neden erkek için de namus meselesi değil. Yok eğer onun için de namus meselesiyse ne ayıp bunu bu şekilde kullanmak.
bugün aradim ben sordum sadece onu sordum gerizekali.. yapmadim bu aksam insallah diyo dalga gecer gibi kapatiyodum gülüyo zoruna mi gitti dedi sinirlendigimi belli bile etmedim takmiyor gibi kapattim telefonu bana kalirsa özellikle yapiyo yapacagindan falan degil ama okadar sinirliyimki unutmayacam bunu agir ödeyecek butün gece okadar agladimki cok degermis gibi yapsada yapmasada agir ödeyecek bunu icimi soguttu cok
canım kırılma ama bunu okurken çok güldümkaydirigubbakcemile3
nişanlın kaç yaşında canım.bana çok cahil geldide
yani bir erkek sadece bir telefon için nişanlısına böyle bir laf eder mi:1shok:
beni kırdın üzdün falan dese surat yapsa soğuk davransa neysede gidip başkasıyla o işi yapıcam demek için çok ama çoooooooookkk cahil olması gerek:bbo:
neyse böyle birşey yapacağını sanmıyorum ama öyle bir tavır al ki bir daha sana böyle saçma sapan sözler edemesinlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?