canım uzun uzun yazmıştım sayfa yenilenince gitti kısaca yazayım...
as25in bebeğini kaybettiğini de az önce okudum çok üzüldüm...
as25 belki cani değil canım ama sosyopat burdan bile konulabilir bu teşhis,şu durumdayken as25in çocuğu olsun demek,as25 e dua etmek değil,o bebeğe beddua etmektir...
önce kapsamlı bir tedavi görsün,kişiliği,özgüveni,yerleşsin,hayat bakışı netleşsin,o huzursuz zehirli hali gitsin sonra inşallah inşallah inşallah bebeği olsun hatta....
herkesin annesi tabiki 4/4 lük değil ama canım bu kadının psikolojisi 1/4 lük kıvamda ya,değil çocuk yetiştirmek,komşum olsa çocuğumu 1 saat emanet etmem psikolojisini bozar diye...
Allahım isteyen,bakabilecek,mutlu yetiştirebilecek herkese bebek versin inşallah...
ben böyle birşey demenizi beklemiyorum tabi ki de belki yanlış düşünüyorumdur diye yorumlarınız görmek istedim bir de abisi ne kadar sert mizaçlı olursa olsun neden her olan şeyler benden gizli oluyor bana diyemez miydi canım sen de bak ya da bu kadar abisinden korkuyordu da niye gitmeye kalkıyor ayrıca kayınbabamı ayakta uyuturlar hiçbirşeyden haberi yok adamın izin vermezdi haberi olsa. eşim şimdi diyor ki sen söylemeseydin ikinize de kızacaktım seninle konuşmayacaktım bile.neden onların gizli işleri için ben kötü olayım ki sizler böyle olan şeylerde dışta kalmaktan hoşlanır mısınız acabayakın arkadaş mı önde gelir yenge mi
kizlar nolmus yahu??? kim bebegini kaybetmis?
piskolojik deli
yanliz biz kiza gece gece okadar sey yazdik o kocasina sarilip uyuyor bizimkilerde bos bos yatiyor..acaba kizmi goruyor ruyasinda benimki gidip bogsammi acep
tamam ya kimse yorum yapmasın istemiyorum bazı yazdıklarımı okumadan yorumlar geliyor bana anlatmak zorunda değil tabi ama ben bunu beklerdim onun hayatını takip ettiğim falan da yok ister istemez duyuyorum ayrıca da eşimle kötü olmak istemiyorum onun yüzünden neden bana bilmene rağmen söylemedin diyen benimle konuşmayan bir eş çekemem çok korkuyorsa olacaklardan abisinden başından gitmeseydi şimdi abisine ne cevap vereceğini düşünüyormuş
köylerde köyün delisi olur ya aslinda o deli hepimizden akillidir,
ama gelen deli der giden deli der oda kendini deli olduguna inandirir,
yapmayin dalga gecmeyin insanla ayiptir yahu,
yardimci olmaya calisin olmayacaksanizda yorum yapmayin...
bilmiyorsan şunu düzeltelim kaale almaktır o kaiyl diye birşey yok gerçi üni mezunu olduğun için biliyorsundur zaten
merak etmeyin arkadaslar bence konu sahibinin celik kadar gergin ve saglam sinirleri var ondan bu kadar yazilanlara karsi kendi yazdigi seyleri siddetle savunuyor..konu bu herkese acik piskolojik deliyide ben yazdim..ayrica sadece konunu komikligi acisindan herkes yaziyi okudugunda yok gelinin elini tutarsa kiskanirim falan filan kimse kendini kandirmasin ilk aklindan gecen ah canim bak kiskandi olmayacaktir..biraz gercekci olalim he konu bu degil tabiki...cocugunu kaybetmis olmasi konusunda bir fikrim yok onu yeni okuyorum allah kismet ederse insallah tekrar gonlune gore verir..buda apayri birsey...
son yazdigi konu uzerinden hepimiz yorum yapiyoruz sonucta biz muneccim degiliz hayatini bilemeyiz kendide kisaca bahsetmesse anasi degiliz babasi degiliz yazdiklarina gore yargilariz..bu kadar yorum uzerine taraf degistirip himm cok yuklendiler karsi tarafa geceyim demiyorum..hala yazdiklarimi savunuyorum.bizimde hayatimizda 50 yoldan gecip nerelere geldik belki bizi neler bekliyor.kimse mukemmel degilki ondan mukemmellikte beklenmiyor..elimizde tek zeytinli tekila alip kk yazip aaa bak bak dur suna yorum yazim demiyor..herkes ayni tepkiyi verdi ise oturup dusunmesi gerekir..
valla su saatten sonrada ister dusunsun ister dusunmesin ister aynen kaldigi davranislarina devam etsin..milletide burada birbirine dusurup durmasin..bak bizi bile karistirdin..samimiz degilsin...
bizimle deyilsin...(ivanacimdan alinti )
Arkadaşlar...konu sahibinin açtığı diğer konulardan ve kaybettiği bebeğinden sözedilince..bende konularına baktım az önce...
Pekçok konu açmış...gelişigüzel gözatarken...birinde bebeğinin 3 gün yaşadığını yazmış....
Bir diğerinde..1 yaşında ÖLDÜ demiş...o ifadesi de çok garip geldi...yani...laf arasında..öylece..sadece..Bİ BAKTIM ÖLMÜŞ..
.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?