sizce ne yapmalıyım

çok yanlış düşünüyorsunuz, asıl üzücü olan ise bu düşüncenizi savunmaya çalışıyor olmanız...
kimse size bir şey anlatmak zorunda değil, dünya sizin etrafınızda da dönmüyor, şu an size zerre kadar bi saygı gösteriliyorsa emin olun bu "o çok korktukları" eşinizin yüzü suyu hürmetine. ben bu şekilde saygı göreceğime benimle hiç konuşmamalarını tercih ederdim, rahat bırakın insanları

iyide sananeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
demekki seni kendine yakın bulmuyor,belkide sevmiyor.
böyle davranışların varsa sevilmemeyi hakediyorsun bence zaten.

Siz neden görümcenizin hayatıyla ilgileniyorsunuz ki?Sonuçta anne ve babası var.Size düşmez bence onun ne yaptığını takip etmek

allah aşkına kendimi savunduğum yok olan şeyleri yazıyorum ben fazlasıyla o güveni onlara verdim bu güne kadar hiçbirşeyi söylemedim sonradan da güzellikle anlattım haberim oldu ama asla abine söylemedim diye de kaç kere laf vurmuşluğum var hala bu güveni alamıyorlarsa onların kabahati ben ne yapayım ben herşeyimi paylaşırım onlarla onlar neden beni öyle görmüyorlar abisinin şeyini ben mi çekmek zorundayım

size ne ya hu anası mısın babası mısın yanlış bişeyde yapmamış ki genc kız

aileisndne izin aldıktanm sonra sana laf düşmez biyere cagırmaısnıda bekleme

bundan sonra iyi bişe olsa da sölemez maharet gibi de analtıyosun ayıp ya hu

yenge olarak az agır olman lazım senin

ben onun büyüğüyüm diyerek yanlışını örtmen açık verdirmemen akıl vermen lazım

kin gütmüyorum yazmıssın öyle ise niye böle bişey yapıyosun kız sana rapor vermek zorunda mı ?

Allah Allah ne insanlar var ya

Bilmeye çaba göstermezseniz abisinin bir şeyini çekmek zorunda kalmazsınız.
Yerinizi bilmediğiniz için bunları yaşıyorsunuz, anlatmak istemeyen anlatmaz, siz de aklınızı kullanın sizinle paylaşmayana birşeyinizi anlatmayın....
Baştan sona kadar hatalısınız.....

bence siz diğer yazdıklarımı da okuyun ilk öğrendiğim şey diye birşey yok ben onların yaptıklarından her şekilde kardeşim aracılığıyla haberdar oluyorum zaten bunlar zamanla biriken şeyler....

Kardeşinizin de ağzında bakla ıslanmıyor yani...
Haklıymış size bir şey anlatmamakta...
Ve bu tavrınızla kardeşinizi de zor durumda bırakmış olduğunuzun zerre farkında değilsiniz...
Ailenin gözünde de abiyi fiştekleyip kardeşlerin üstüne salan gelin olarak görüleceksiniz...

tamam ya kimse yorum yapmasın istemiyorum bazı yazdıklarımı okumadan yorumlar geliyor bana anlatmak zorunda değil tabi ama ben bunu beklerdim onun hayatını takip ettiğim falan da yok ister istemez duyuyorum ayrıca da eşimle kötü olmak istemiyorum onun yüzünden neden bana bilmene rağmen söylemedin diyen benimle konuşmayan bir eş çekemem çok korkuyorsa olacaklardan abisinden başından gitmeseydi şimdi abisine ne cevap vereceğini düşünüyormuş

biliyordum demezseniz eşiniz sizin bildiğinizi nerden bilecek pardon da?
bu arada farkettiniz mi bilmiyorum ama sizi onaylayan tek bir yorum bile almadınız, dilerim bundan sonra böyle birşey yaparken iki kere düşünürsünüz

hala kendinizi savunuyorsunuz çok merak ettim kaç yaşındasınız geçmş yıllardan kalma gibi davranıyorsunuz siz hiç genç olmadınız mı söylemeseydiniz abisi zaten öğrenemzdi hem abi kim ya anne baba bildikten sonra bi yere kadar abi..

Hala aynı şeyi söylüyorsunuz, eşiniz sorduğunda bilmem bana hiçbir şeyleri anlatmazlar ki haberim yoktu der çıkardınız, yok onu çekemem yok bunu çekemem...
Hala savunuyorsunuz içi boş bir konuyu...
Tüm yazdıklarınızı okudum ama sizi haklı çıkarabilecek tek bir tutar yan bulamadım....
İşine gelmeyince kaçmanız da haksızlığınızı bir kere daha gösteriyor....

görümceniz anladigim kadariyla üniversitede okuyor...sizle arkadas olmasi mi gerekiyor..

yani onunda kendine göre cevresi olmaz mi?

su yaptiginiz seyi ben akilima mantigima sigdiramadim...

benim kizim olsa ben izin verdiysem (size göre kayinbaba ayakta uyutuluyor ama)

yengeyi birak abisi bile karismamali...

sanki kiz birsey yapmaya gidiyor gibi,okuldan kayit alinmalar falan filan...

söyle anlatis sekilinize baktiniz mi,lütfen konu sizin degil gibi okuyun...bana demediler diye siz misin bana demeyen

abisine dedim....gercekten ben böyle insanlardan korkarim..Allah hayirli kisileri yanimiza arkadas,dost,akraba eylesin

Son düzenleme:

İster istemez duymuyorsundur bence...Ama tut ki duydun.O zaman eşin nereden bilecek senin bilip söylemediğini ?

Burada hem gelinler hem görümceler var ve kimsenin seni haklı göreceğini sanmıyorum.

Kaldı ki sırf eşinden çekindiğin için yapmış olsaydın,eşin kızdığı zaman onu sakinleştirirdin.
Görümcene de iyi yaptım,bilerek yaptım demezdin."Abine söylemek zorundaydım,kusura bakma" derdin.
Bu da zaten senin sırdaş olma isteğine tezat oluşturuyor.Bundan sonra sırdaş olma gibi bir şansın asla kalmamış.

Keşke hatanı görebilsen...

Süper ya........

Sen zamanında ailenden habersiz internetten tanıştığın adamı görmek için şehir dışına çıkmış insansın.

Ne oldu ailesinden izin alıp, arkadaşlarıyla beraber Beyaz Showu izlemeye giden görümcen mi sana garip geliyor.

geçmiş konulara mı baktın ız

kk'de fikir ayriliklari cok olur dogal olarak
farkettiysen bu konuda herkes HEMFIKIR )))
neden? cunku haksizsin

beyaz show'dan nefret edebilirsin ama gorumcen
heveslenip gitmis annesi izin vermis baba uyutulsun
uyutulmasin sanane

bu arada yalancisin
nedenmi? :) "bana soyleseydi sir tutardim" diyorsun
ama istedigin yorumlari alamayinca
"ama esime soylemesem benimle konusmazdi" diyorsun
yani sen bu isi bile bile yapmissin gitmesin diye
istedigin oldu
ama sunu bilki sana samimi ve yakin davranmalari konusunda
hic bir umut kalmadi !!

konu sahibi sizi tanımıyoruz fakat bir olay anlatıyorsunuz ve bu olaydaki tavrınızı belirtiyorsunuz.biz de fikrimizi belirtiyoruz biraz daha sakin olur musunuz? Ben de okuduklarımdan yola çıkarak sizin için ne yazık ki bencil diyeceğim.çünkü sırf: 'bana anlatmadılar,görün bana güvenip de anlatmamak neymiş size göstericem' demişsiniz.bulduğu fırsatı egolarına yenilip de kullanmaya kalkışan birine siz ne kadar güvenirseniz,işte size de o kadar güveniyorlar.uzun vadede kaybeden siz olursunuz şimdi kazandığınızı sanmayın.Biraz daha niyetler değiştirilmeli biraz da anlayış düzeyinizi, dünyanızı büyütün bakın o zaman, sağınızla solunuzla uğraşmaktan vazgeçeceksiniz...kendinize iyi davranın...

mai bu yorumu çok beğendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…