siz yazdıklarımı doğru okuyor musunuz işinize gelenleri mi okuyorsunuz ben bu güne kadar hiçbirşeyi söylemedim sır tutmasını iyi bilirim ispiyoncu falan da değilim madem bana söylemiyorlar söyleyeceğimden korkuyorlar söyleyeyim de rahatlayayım dedim . benim tek isteğim bana söylemeleri eğer söyleselerdi vallahi de o programı açmamak için elimden geleni yapardım
ben böyle birşey demenizi beklemiyorum tabi ki de belki yanlış düşünüyorumdur diye yorumlarınız görmek istedim bir de abisi ne kadar sert mizaçlı olursa olsun neden her olan şeyler benden gizli oluyor bana diyemez miydi canım sen de bak ya da bu kadar abisinden korkuyordu da niye gitmeye kalkıyor ayrıca kayınbabamı ayakta uyuturlar hiçbirşeyden haberi yok adamın izin vermezdi haberi olsa. eşim şimdi diyor ki sen söylemeseydin ikinize de kızacaktım seninle konuşmayacaktım bile.neden onların gizli işleri için ben kötü olayım ki sizler böyle olan şeylerde dışta kalmaktan hoşlanır mısınız acabayakın arkadaş mı önde gelir yenge mi
yalnız falan değilim çok şükür eşim yanımda benim o beni tutuyor ailesine annesine falan da çok kızdı telefonunu açmamak ne demek dedi neyini kıskanayım ya ben beyazdan nefret ederim programlara falan gitmek gibi bir düşüncemde hiç olmadı olsa giderdim bir engelim yok kıskandığım hiçbirşey yok bu güne kadar da kimseye kin gütmedim öyle huylarım yok allahıma şükür lütfen yazdıklarınıza dikkat edin size bu hakkı kim veriyor insan bildik sorun paylaşıyoruz değil mi yöneticilerin dikkatine lütfen...
Yenge önde gelir diye bir koşul yok, kişi kimi isterse onunla paylaşır önemli gördüğü durumları....
Sınırlarınızı bilmezseniz yakında duyacağınız laflar hiç de iç açıcı olmaz...
Beklentiniz fazla ve gereksiz...
Abisinin eşisiniz diye sizinle bir şey paylaşmak zorunda değiller...
Demekki o güveni verememişsiniz...
Haksızsınız kendinizi savunmaktan vazgeçin....
allah aşkına kendimi savunduğum yok olan şeyleri yazıyorum ben fazlasıyla o güveni onlara verdim bu güne kadar hiçbirşeyi söylemedim sonradan da güzellikle anlattım haberim oldu ama asla abine söylemedim diye de kaç kere laf vurmuşluğum var hala bu güveni alamıyorlarsa onların kabahati ben ne yapayım ben herşeyimi paylaşırım onlarla onlar neden beni öyle görmüyorlar abisinin şeyini ben mi çekmek zorundayım
bence siz diğer yazdıklarımı da okuyun ilk öğrendiğim şey diye birşey yok ben onların yaptıklarından her şekilde kardeşim aracılığıyla haberdar oluyorum zaten bunlar zamanla biriken şeyler....
tamam ya kimse yorum yapmasın istemiyorum bazı yazdıklarımı okumadan yorumlar geliyor bana anlatmak zorunda değil tabi ama ben bunu beklerdim onun hayatını takip ettiğim falan da yok ister istemez duyuyorum ayrıca da eşimle kötü olmak istemiyorum onun yüzünden neden bana bilmene rağmen söylemedin diyen benimle konuşmayan bir eş çekemem çok korkuyorsa olacaklardan abisinden başından gitmeseydi şimdi abisine ne cevap vereceğini düşünüyormuş
tamam ya kimse yorum yapmasın istemiyorum bazı yazdıklarımı okumadan yorumlar geliyor bana anlatmak zorunda değil tabi ama ben bunu beklerdim onun hayatını takip ettiğim falan da yok ister istemez duyuyorum ayrıca da eşimle kötü olmak istemiyorum onun yüzünden neden bana bilmene rağmen söylemedin diyen benimle konuşmayan bir eş çekemem çok korkuyorsa olacaklardan abisinden başından gitmeseydi şimdi abisine ne cevap vereceğini düşünüyormuş
görümceniz anladigim kadariyla üniversitede okuyor...sizle arkadas olmasi mi gerekiyor..
yani onunda kendine göre cevresi olmaz mi?
su yaptiginiz seyi ben akilima mantigima sigdiramadim...
benim kizim olsa ben izin verdiysem (size göre kayinbaba ayakta uyutuluyor ama)
yengeyi birak abisi bile karismamali...
sanki kiz birsey yapmaya gidiyor gibi,okuldan kayit alinmalar falan filan...
söyle anlatis sekilinize baktiniz mi,lütfen konu sizin degil gibi okuyun...bana demediler diye siz misin bana demeyen
abisine dedim....gercekten ben böyle insanlardan korkarim..Allah hayirli kisileri yanimiza arkadas,dost,akraba eylesin
Sen zamanında ailenden habersiz internetten tanıştığın adamı görmek için şehir dışına çıkmış insansın.
Ne oldu ailesinden izin alıp, arkadaşlarıyla beraber Beyaz Showu izlemeye giden görümcen mi sana garip geliyor.
konu sahibi sizi tanımıyoruz fakat bir olay anlatıyorsunuz ve bu olaydaki tavrınızı belirtiyorsunuz.biz de fikrimizi belirtiyoruz biraz daha sakin olur musunuz? Ben de okuduklarımdan yola çıkarak sizin için ne yazık ki bencil diyeceğim.çünkü sırf: 'bana anlatmadılar,görün bana güvenip de anlatmamak neymiş size göstericem' demişsiniz.bulduğu fırsatı egolarına yenilip de kullanmaya kalkışan birine siz ne kadar güvenirseniz,işte size de o kadar güveniyorlar.uzun vadede kaybeden siz olursunuz şimdi kazandığınızı sanmayın.Biraz daha niyetler değiştirilmeli biraz da anlayış düzeyinizi, dünyanızı büyütün bakın o zaman, sağınızla solunuzla uğraşmaktan vazgeçeceksiniz...kendinize iyi davranın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?