sizce ne yapmalıyım

Bu olayı ben de hatırladım, kişinin kendi yaptıklarına bakmadan başkalarına namus bekçisi kesilmesi çok acı.

su kadar zamandir kk üyesiyim sessiz takipcilerdenim cok az konulara yorum yapmisimdir. ama buna dayanamiycam yani. kuzum siz kendinizi ne saniyorsunuz? nesiniz siz? ayriyeten abisi de yani kocaniz da kim ? annesi varsa babasi varsa bu kizin sizin karismaya hakkiniz yok haddinizi bilin. he kayinpederimi ayakta uyutuyolar diyosunuz ki gene sizi ilgilendirmez annesinin haberi varmis. siz kimsenin ahlak bekcisi degilsiniz. hani bazi insanlar olur öyle ki bütün aileyi birbirine katar siz osunuz.herseyi söylemek zorundami görümceniz? ve bence de hakli söylememek de. bu saatten sonra agzinda laf tutamayan, kocasina karsi gaz veren bi kadin olarak aileniz de yer edineceksiniz.

KISININ KENDISINI ILGILENDIRMEDIGI SEYLERI TERKETMESI MÜSLÜMANLIGIN GÜZELLIGINDENDIR(HADISI SERIF)

KIM KI BI INSANIN AYIPLARINI KUSURLARINI ARASTIRIRSA ALLAH DA KIYAMET GÜNÜ ONUN AYIPLARINI ORTAYA CIKARIR( HADISI SERIF)

ay pardon ama size ne tüm bunlardan kızın annesi biliyor babası biliyor varsayalımki bilmiyorlar yinede size ne.bence sizinle hiç bir konuyu paylaşmamakta yerden göğe kadar haklıda.yani kızı kıskandığınız yetmiyormuş gibi birde eşinizi devreye sokmuşsunuz ayıp ayıp

yengem senin yaptığını bana yapsa kendisini büyük bir itinayla döverdim. yalan yok

vallaha benimde gorumcemle bazen sorunlairm olur ama asla abisine bile demem aksine ikisi kavga eder ben baristiririm siz kardessiniz diye eger biliyorsaniz oraya gidecegini soylemeye gerek yok esinize acmayin beyaz showu olsun bitsin .illada guvenini kazanmak istiyorsan ben snein yerinde olsam cnaim abin beyaz show izlemek istedi sen oradasin diye izletmedim bahane buldum gorseydi sana kziardi derdim ayrica o genc. herkesin boyle seyleri olur en sonda hep babalar duyar bende babamdan gizli cok sye yaptim boyle seyelri eger dert edersen sana yazik olur onlar kardes birbirlerine kizsa bile barisir ayrica okuldan almak ne demek ya yangi devirde yasiyoruz bide sen yaziyorsun bu lafi cok yanlis hic karisma onlairn islerine isterlerse zaten sana soylerler hem ne diye bu kadar icli dizli olmaya calisiyrosunki herkes kendi hayatina baksin bence yanlis yapmissiniz..yanlis anlamayin ama biraz icten ice kayinvalden ve gorumcene kizginlik besliyorusn

Bir de kayınvalidenin yerine koydum kendimi. Ben anne olarak izin vermişim kızıma gönlünce eğlensin diye, ama o da ne? Gelin hanım kızımın abisinden korkmasını fırsat bilip benim evladımı ezdirmeye kalkacak öyle mi? Ömründe görmediği bir kaynanalık beklerdi onu alimallah. Sinirlendim yahu.

Yaptığınız çok ayıp, sizi ne ilgilendirir ki? Ayrıca siz hem diyorsunuz bana niye söylemedi, ben abisine söylemedim, hem de yukarıda demişsiniz ki, onlain gizli isleri icin ben neden kötü olayım? E hani abisinden saklandınız siz de size söyleseydi? Niye çark ediyorsunuz şimdi? Ayrıca ben aynı durumda olsam, asla görümden benle özel ve gizli seylerini paylaşsın istemezdim, çünkü ne esime yalan söylemek isterim, ne de görülmemi ispiyonlamak. O yüzden hiç bilmesem zor durumda kalmam ne güzel. Ayrıca sunu da unutmayın elbette yakın arkadas yengeden önce gelir! En yakın arkadaşı dururken yengesiyle mı paylaşacak kiz özel seylerini, üstelik de sizin gibi kafası kızdı mı abisine kendisini anında ispiyonlayan bir yengeyle!!!
!!!

Ne yapmalisiniz?
Bir baskasinin hayatina müdahale etmemeyi ögrenmekle baslayabilirsiniz.

bende inadına bunlar böyle yapıyor diye beyaz ın fragmanı geçerken eşime söyledim kardeşinde gidecekmiş haberin var mı dedim çok sinirlendi

Yukarıdaki alıntı size ait...belkide bunu yapacağınızı bildikleri için sizi yeterince tanıdıkları için size hiçbirşeyi söylemiyorlar!!!

Siz nasıl bir insansınız ki birde bunu buraya yazmışsınız ya. Ben olsam varya yazmaya utanırım. Siz kimsiniz nesiniz size ne? Yaşayamadıklarınızı mı yaşıyor ki görümceniz bu kadar kıskanıyorsunuz? Allah sizin gibi insanları kimsenin evine sokmasın. Ben o kızın yerinde olsam varya, neyse şimdi delirmiyim ben burda.

ne kadar kıskançsınız valla korkulur sizden düşmanımın başına versin sizin gbi gelini sana söylenmezse söylenmez bu hareketinle zaten dahada içlerine kapanacsklar seni daha da dışlayacaklar ohh hakettin adam gibi konuşur insan illa böyle mi cezalandırılır ayıp be ayıp hiçmi genç olmadın

3 yıldır bu foruma giriyorum ilk defa tüm üyelerin konu hakkında hemfikir olduğunu görüyorum...1 kişi bile haklısın demedi,1 kişi bile size hak vermedi...oğlumda var kızımda...babasının haberi olmadan kızımı çok idare ettiğim olmuştur...kocasını ayakta uyutmuş bir kadınım ben

fazla merak iyi değildir derler,kızcağız size birşeyini anlatmamakta çok haklı bence.ben bile korktum okurken ya,bu ne hırs?yenge değil de kraliçe sanki,benden habresiz iş yapanın kellesi vurula tavrınız hiç hoş değil,görümcenizin güvenini ve arkadaşlığını bu şekilde kazanamazsınız.

Son düzenleme:
Sayfa sayfa hakaretten sonra kapattırın konunuzu sayın konu sahibesi !
Ve burada yazan her bir yorumu dikkate alınız .
Kendinize yakın görseniz bile o kişi sizin kardeşiniz değil .
Size her şeyini söylemek zorunda da değil .
Bu yaptığınızla bundan sonra size hiçbir şeyini anlatmayacaktır zaten .
İyi akşamlar .

Afedersiniz ama onun anne ve babasi vardir muhakkak sizi hicbir sekilde ilgilendirmez ve size sormak zorunda degil. O kadar yadirgadim ki bir yengenin esini doldurusa getiripte genc bir kizin hevesini bogazinda birakmasi ilginc bir kisiliginiz varmis dogrusu. Size deger vermemekte haksizda degilmis dogrusu.

balkabaağı demek istiyorum sana. hahaha komplekslisin kabul et ve eğerki iyi vakit geçiremiyorsan hayatın keyifsizse başkalarını da engelleyerek eğlenemez ancak ezikliğini sergilersin öylede yapmışşın görümcen içindeki fesatı biliyomuşş ki sana hiç bişeyini söylememiş akıllı kızmış

"siz olsaydiniz napardiniz?" demissin
ben olsaydim,kesseler seninle muhattap olmazdim!
konusarak halledebilirdin sorunlarini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…