- Konu Sahibi mithrilfender
-
eşiim çok iyidir aslında dinine çok bağlı namazında falan işte bazen aşık sewgili gibi oluyoruz durup dururken bi laf atıyo ortaya sakince cwp weriyorum olur olmadık yerden laf çıkartıyo ne alaka diyorum başlıyoruz girmeye aradan zaman geçiyo sanki hiç bişey olmamış gibi dawranıyo bende buna dayanamıyorum sürekli susuyorum sürekli güler yüz gösteriyorum ama bilmiyorum nerde hata yapıyorum...zaten güler yüzlü olduğum içinde bu haldeyim yaa..asık suratlı olsam çirkef olsam bende iyisi olmazz
Aslında evet, yapılması gereken herşeyi yapmamış olabilirim. Zaten kafamdaki çekince de o. Yani eşimin beni çok sevdiğini biliyorum. Ama artık her kelimemi acaba ne diyecek diye düşünerek sarfetmekten bunaldım. Ben kelimelerime davranışlarıma dikkat ettikçe ondan uzaklaştım. İlişkimiz iyice resmileşti. Rahat davranamıyorum artık
ben artık alıştım yani takmamaya çalışıyorum sırtını döner yatar...soruncada yatağa yatmak için girilir der...bende kendi kendimi yerim yatakta hiç bişey demem...canı isteyince sokulur öper koklar iş biter tekrar arkasını döner...lafa gelince seni sewiyorum karıcım bilmem ney ney....en ufak tartışmada zaten bu ewlilik baştan hatalı der
İnşallah zamanla düzelir. Yani bu şekilde giderse sonu nereye gider bilemiyorum. Bu halimizle geleceğimizi hayal edemiyorum, ikimize ait en ufak bir plan bile yapmaya çekiniyorum. Ev alacaktık, sırf geleceğimizi göremediğimden yanaşmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?