Gelmesinler..
Herkes gelmesin istiyor siz neden gelmediler diyosunuz.
Yaslilarmis iste sen gidiver uygun olunca herseyde bisey aramayinn...
Benim icin illa gelsinler demiyorum zaten farkindaysaniz oglu onlar icin can atiyor ama onlar kapimizi acmiyor esim icin uzuluyorum bu durumaGelmesinler..
Herkes gelmesin istiyor siz neden gelmediler diyosunuz.
Yaslilarmis iste sen gidiver uygun olunca herseyde bisey aramayinn...
Bende esime uzuluyorum kaynanama degil acikcasi esim tek oglan ve ilk torunlari daha gormediler bile ben teklif ettim gidelim uzulme diyeGelmesinler ne gerek var gelse dert gelmese dert bu kaynanalara da üzülüyorum bazen
Ne olursa olsun gelmeleri lazımdı.
Gelmeyip hata etmişler sende hataya hatayla cevap verme git ellerini öp.
Dön evine.[/QUOTE.
Sirf esim icin oyle yapicam
2 saatKaç saatlik yol?
50Kaç yaşındalar?
Bende esime uzuluyorum kaynanama degil acikcasi esim tek oglan ve ilk torunlari daha gormediler bile ben teklif ettim gidelim uzulme diye
Benimde oyle esim uzuluyor hemde cok ama bana belli etmemeye calisiyor ben o mutlu olsun diye gidiyorum yoksa illa torununu gorsunler diye degil gormeselerde olurUzak mi oturduğunuz yer. Benim kayinvalide 4 ay görmedi torununu. Çok da gitme fırsatım oldu ama gitmedim. Esim çok istedi de artık gittim mecburen köpek ciğerim dayanmadi.
Evet hic bir sorunumuz yok beni dogum yapti yapali aramadi bile oglunu arar konusur ama beni aramaz gelemiyosan ara barii..Çok yaşlı değiller. .
Ama ni sorunumuz yok diyorsun. .
Benimde oyle esim uzuluyor hemde cok ama bana belli etmemeye calisiyor ben o mutlu olsun diye gidiyorum yoksa illa torununu gorsunler diye degil gormeselerde olur
Evet hic bir sorunumuz yok beni dogum yapti yapali aramadi bile oglunu arar konusur ama beni aramaz gelemiyosan ara barii..
Evet hic bir sorunumuz yok beni dogum yapti yapali aramadi bile oglunu arar konusur ama beni aramaz gelemiyosan ara barii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?