Olsa eşim der çünkü bu konu yuzunden dogum yaptim yapali baya tartistik esimle anneme boyle yapmissin o yuzden gelmiyor felan derdi olsa ama yok bi derdimiz zaten 2 yil olacak evleneli kapimizi 3 kere actilar oda zorlaSorun var da senin mi haberin yok acaba?
Cix konu sahibi bu kaynana sana içten içe kırılmış belli
Benim ailem deli oluyor torunu gorunce annem bile diyo insan torununu hicmi merak etmez gelip gormez diyeBebek görmeye gelmemek olurmu yav.Hangi gelin kimse gelmesin istiyo anlamadım istemeyen gelin bana daha garip geldi ne yalan söyliyim.Bebek yani.Hatta kv kp açısından bakınca TORUN yani.Ben şok.
Gidicez bakalim sali gunu ins50 yaşındaki insanların 2 saatlik yere gelip de torun görmemesi hiç normal değil.
İlgisizler demek ki, öyle kabul edip eş hatrı için gideceksiniz.
Katılıyorum kesinlikle bişeye kırılmış.Ay kesin benim adımı komadılar isim koyarken bize somadılar diye kırılmışlardır.Valla içim şişti böyle ana babalardan.
Kirilma degilde olsa olsa kiskancliktir cunku esim tek oglu kayinvalidem beni cok kiskaniyo birde benim aileme yakin oturuyoruz esimin is nedeniyle sanirim ona sitemleri ama birde kizi var onun cocuklarina deli olur bize boyle yapmasi tuhaf hemde bu nedenlerden dolayiKatılıyorum kesinlikle bişeye kırılmış.Ay kesin benim adımı komadılar isim koyarken bize somadılar diye kırılmışlardır.Valla içim şişti böyle ana babalardan.
Ama esim haber verdi yok oğlum uzak tek gelemiyorum esime her defasinda gel beni al diyor esim kapisina kadar gidip aliyorBence doğumdan önce arayip anne şu kadar zaman sonra doğuma giricem keyfin yetip rahatın bozulmayacaksa gelebilirmisin demedilerse ondandir. Benimki ondan gelmemiş kendi annem geldi kv cagirmam tabiki
Kirilma degilde olsa olsa kiskancliktir cunku esim tek oglu kayinvalidem beni cok kiskaniyo birde benim aileme yakin oturuyoruz esimin is nedeniyle sanirim ona sitemleri ama birde kizi var onun cocuklarina deli olur bize boyle yapmasi tuhaf hemde bu nedenlerden dolayi
Olsa eşim der çünkü bu konu yuzunden dogum yaptim yapali baya tartistik esimle anneme boyle yapmissin o yuzden gelmiyor felan derdi olsa ama yok bi derdimiz zaten 2 yil olacak evleneli kapimizi 3 kere actilar oda zorla
Baglanmaz benim kocam anacidir baya biraz zor yani laf soylettirmezAyy bırak gebersin kıskançlıktan.30 tane çocuk doğur onun oğlunu iyice eve bağla anasına babasına gidemesin. Tiksindirdiler artık böyle büyüklük olmaz.Allah sorsun ne diyim.
Benim icin cok cok iyi esimi uzgun gordukce dayanamiyorum biz gidiyoruzBelki de daha iyi ..
Bezdirmektense uzak olmak. .
Canını sıkma. .
Ayy bırak gebersin kıskançlıktan.30 tane çocuk doğur onun oğlunu iyice eve bağla anasına babasına gidemesin. Tiksindirdiler artık böyle büyüklük olmaz.Allah sorsun ne diyim.
Benim icin cok cok iyi esimi uzgun gordukce dayanamiyorum biz gidiyoruz
Kendiside gidiyor elbette kisitlayamam gitme diye ama benimle gitmesi daha hosuna gidiyor bende bunu elimden geldikce yapiyorum.Üzülmesin, kendi gitsin ziyarete. .
Tek oglu var ve oglunun ilk evladi ve torunununu kiskanmiyor beni kiskaniyor anlatamadiysam kusura bakmaNiye ilk torun diyorsunuz kızından varmış ya torunları neyse mesele bu değil.
Sanki bir şeyleri eksik anlatıyorsunuz(farkında olmayarak) iki saatlik yol nedir çok tuhaf geldi gelmemeleri .
Ayrıca toruna ne kıskançlığı .Bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?