- 15 Eylül 2016
- 121
- 33
- 13
- 29
- Konu Sahibi Kralice162836373827
-
Sabret canım sen . Sabreeett. 30 yaşında 50 gibi gösterdiğinde anlarsın.Merhabalar ben yaklaşık 3 aylık evliyim evlenmeden önce eşimle sevgiliydik herşey çok güzel di ama evlenince eşim ailesiyle birlikte oturmamızi istedi ve şuan bir köyde (acayip sıkıcı ) eşimin ailesiyle yaşıyoruz evde 6 kişiyiz ve bu durum beni rahatsız ediyor eşime bu konuyu ne zaman açsam bi kaç yıl sabretmemi söylüyor ama ben hicc inanmıyorum çünkü eşim evin tek erkek çocuğu bu yüzden onu kolay kolay bırakmazlar sizce bu durumda ne yapmalıyım eşimi çoooooook sevmeme rağmen henüz 3 aylık evli olmamam rağmen bosanmayi bile dusundum
İlla köyde oturacaksanız başka ev yok mu varsa ayrı eve çıkmaya ikna edin en azından başbaşa olursunuz.Eşiniz çalışıyor değil mi?Merhabalar ben yaklaşık 3 aylık evliyim evlenmeden önce eşimle sevgiliydik herşey çok güzel di ama evlenince eşim ailesiyle birlikte oturmamızi istedi ve şuan bir köyde (acayip sıkıcı ) eşimin ailesiyle yaşıyoruz evde 6 kişiyiz ve bu durum beni rahatsız ediyor eşime bu konuyu ne zaman açsam bi kaç yıl sabretmemi söylüyor ama ben hicc inanmıyorum çünkü eşim evin tek erkek çocuğu bu yüzden onu kolay kolay bırakmazlar sizce bu durumda ne yapmalıyım eşimi çoooooook sevmeme rağmen henüz 3 aylık evli olmamam rağmen bosanmayi bile dusundum
Baştan kabul etmemeliydiniz.Merhabalar ben yaklaşık 3 aylık evliyim evlenmeden önce eşimle sevgiliydik herşey çok güzel di ama evlenince eşim ailesiyle birlikte oturmamızi istedi ve şuan bir köyde (acayip sıkıcı ) eşimin ailesiyle yaşıyoruz evde 6 kişiyiz ve bu durum beni rahatsız ediyor eşime bu konuyu ne zaman açsam bi kaç yıl sabretmemi söylüyor ama ben hicc inanmıyorum çünkü eşim evin tek erkek çocuğu bu yüzden onu kolay kolay bırakmazlar sizce bu durumda ne yapmalıyım eşimi çoooooook sevmeme rağmen henüz 3 aylık evli olmamam rağmen bosanmayi bile dusundum
Eşinin yaptığı düpedüz aldatmak,kandırmak saygısızlık.Senin hayatına fikirlerine saygısı yok.Sustukça oldu bittiye gelir bu iş.Al çantanı git il deki kendi evvinize gelirse gelir gelmezse,ona göre yol çizersin.Biz nisanliyken kendi evimizi ilde dosedik evimiz var yani ben o evde oturcaz saniyodum ama 3 günlük evliyken eşim ailesini ziyaret etmek istedi gittik 1 gun kalalım da ablamın bi işi var onu hallediyim dedi 3 ay oldu daha koydeyiz ben ne zaman gitmek istesem sabret dio koy yanlız olmaz dio
Cevabınız için çok teşekkür ederim bana çok samimi geldi gerçekten yapicam bu önerinizi tekrar çok teşekkür ederimEşinin yaptığı düpedüz aldatmak,kandırmak saygısızlık.Senin hayatına fikirlerine saygısı yok.Sustukça oldu bittiye gelir bu iş.Al çantanı git il deki kendi evvinize gelirse gelir gelmezse,ona göre yol çizersin.
Siz evlenmeseymissiniz ne yapacaklarmis.6 kisiler diyorsun bu nasil yalnizlik.sen mi koruyacaksin eviBiz nisanliyken kendi evimizi ilde dosedik evimiz var yani ben o evde oturcaz saniyodum ama 3 günlük evliyken eşim ailesini ziyaret etmek istedi gittik 1 gun kalalım da ablamın bi işi var onu hallediyim dedi 3 ay oldu daha koydeyiz ben ne zaman gitmek istesem sabret dio koy yanlız olmaz dio
Evde erkek olması lazımmış kayinbabam yadliymista eşime ihtiyaçları varmisSiz evlenmeseymissiniz ne yapacaklarmis.6 kisiler diyorsun bu nasil yalnizlik.sen mi koruyacaksin evi
Eşin çalışmıyor mu.Biz nisanliyken kendi evimizi ilde dosedik evimiz var yani ben o evde oturcaz saniyodum ama 3 günlük evliyken eşim ailesini ziyaret etmek istedi gittik 1 gun kalalım da ablamın bi işi var onu hallediyim dedi 3 ay oldu daha koydeyiz ben ne zaman gitmek istesem sabret dio koy yanlız olmaz dio
Biz nisanliyken kendi evimizi ilde dosedik evimiz var yani ben o evde oturcaz saniyodum ama 3 günlük evliyken eşim ailesini ziyaret etmek istedi gittik 1 gun kalalım da ablamın bi işi var onu hallediyim dedi 3 ay oldu daha koydeyiz ben ne zaman gitmek istesem sabret dio koy yanlız olmaz dio
Nisanliyken hem araba alıp satıyordu hemde mandıra si vardı onu takip ediyordu evlendik araba alım satımı durdu şimdi sadece mandirayla ilgileniyo ve mandıra 2 gorumcemle ortak olduğu için anlamları yanlız bırakmam yapamazlar kendi başlarına dioEşin çalışmıyor mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?