Sizce ne yapmaliyim

Kralice162836373827

Kocasını çoooooook seviyooo
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
121
33
13
29
Merhabalar ben yaklaşık 3 aylık evliyim evlenmeden önce eşimle sevgiliydik herşey çok güzel di ama evlenince eşim ailesiyle birlikte oturmamızi istedi ve şuan bir köyde (acayip sıkıcı ) eşimin ailesiyle yaşıyoruz evde 6 kişiyiz ve bu durum beni rahatsız ediyor eşime bu konuyu ne zaman açsam bi kaç yıl sabretmemi söylüyor ama ben hicc inanmıyorum çünkü eşim evin tek erkek çocuğu bu yüzden onu kolay kolay bırakmazlar sizce bu durumda ne yapmalıyım eşimi çoooooook sevmeme rağmen henüz 3 aylık evli olmamam rağmen bosanmayi bile dusundum

kadınların tipik hatası: hele bir evlenelim değiştiririm ben o'nu.
muhtemelen sevgiliyken, değilse de nişanlılık döneminde biliyordunuz durumu. o zaman bu ayrılığ gerçekleştirmeyip şimdi "boşanacağım" demek kuru sıkı atmaya benziyor.

Sabret canım sen . Sabreeett. 30 yaşında 50 gibi gösterdiğinde anlarsın.

İlla köyde oturacaksanız başka ev yok mu varsa ayrı eve çıkmaya ikna edin en azından başbaşa olursunuz.Eşiniz çalışıyor değil mi?

Sevgiliyken tabi herşey güzel.
Şimdi ogüzel günlerin hatrına 6 kişilik evin yükünü çekeceksin.

Yokk çekmiyorum diyosan kapıyı çekip gideceksin ya gelir peşinden ayrı ev tutar ya babanın evine gidersin

Baştan kabul etmemeliydiniz.
Şu an verdiğiniz her tepki huzursuzluk sebebi olur. Daha 3 ay olmus.
Yada dediginiz gibi boşanma yolunu sececeksiniz

Bastan hos geliyor tabi yasarim ne olacak ki sevdigim yanimda olduktan sonra iki kisilik yapacagima 8 kisilik yaparim gencim kalkarim altindan diyorsun ama ilk cicim zamanlari gecince dank ediyor.ayaklarini uzatip soyle bi rahat edemeyince aksam koca eve gelince diledigin yerde rahatca sarilip opemeyince kendi evinde rahat kiyafetler giyemeyince ozel odaniza bile gectiginizde ah deme of deme aman duyarlar diye sesin kesilince banyo yapmaya bile cekinir hale gelince vs vs. Artik biraz gec gibi geldi bana ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin.

Biz nisanliyken kendi evimizi ilde dosedik evimiz var yani ben o evde oturcaz saniyodum ama 3 günlük evliyken eşim ailesini ziyaret etmek istedi gittik 1 gun kalalım da ablamın bi işi var onu hallediyim dedi 3 ay oldu daha koydeyiz ben ne zaman gitmek istesem sabret dio koy yanlız olmaz dio

Eşinin yaptığı düpedüz aldatmak,kandırmak saygısızlık.Senin hayatına fikirlerine saygısı yok.Sustukça oldu bittiye gelir bu iş.Al çantanı git il deki kendi evvinize gelirse gelir gelmezse,ona göre yol çizersin.

Cevabınız için çok teşekkür ederim bana çok samimi geldi gerçekten yapicam bu önerinizi tekrar çok teşekkür ederim

Siz evlenmeseymissiniz ne yapacaklarmis.6 kisiler diyorsun bu nasil yalnizlik.sen mi koruyacaksin evi

Eşin çalışmıyor mu.

madem eviniz var, eşin köyde kalsın sen git evinde kal, 2 gün sonra tıpış tıpış gelir arkandan. bu arada eşinin de senin de işiniz gücünüz yok mu 3 aydır başka yerde kalabiliyorsunuz?

Eşin çalışmıyor mu.
Nisanliyken hem araba alıp satıyordu hemde mandıra si vardı onu takip ediyordu evlendik araba alım satımı durdu şimdi sadece mandirayla ilgileniyo ve mandıra 2 gorumcemle ortak olduğu için anlamları yanlız bırakmam yapamazlar kendi başlarına dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…