- 15 Eylül 2016
- 121
- 33
- 13
- 29
- Konu Sahibi Kralice162836373827
-
Yok ilk başlarda ben yapiyodum şimdi yapmiyom valla biri bana bişey deyince hiccccc umursamıyorum çünkü gına geldi artık hangi birine yetisiyim bende saldım şimdi gorumcemler yapiyoO zaman şehirden iş bulması gerek ne zamana kadar kalacakmışsınız kayınvalide yanında 6 kişinin işinide sen yapıyorsun değil mi.
Allah razı olsun evliliğinin ilk 3 günü nu evimde geçirdim ama her 10 dk ya bir ya büyük gorumcem ya küçük gorumcem yada kayınbabam hiç olmadı amca dayı telefonlariylaeşin tarafından kandırılmışşsın bir nevi.
kendi evinizde hiç kalmadınız mı?
radikal bir adım atmaz isen çözülmez sanırım.
çünkü eşin köyde yaşayacağınıza kendisini de ailesini de alıştırmış.
yol yakınken çözdün çözdün yoksa ileride daha zor.
Sallama numaralarnickindeki numaralar TC numarana ait değil umarım:))
alakasız ama dikkatimi çekti
Vallahi durum bu saffada allah razı olsun deyim ne deyimGeçmiş olsuuunnn.
Aşk denilen saçmalık neden oluyo dielimNickindeki sayıları aklında tutabilen bi kadının buna boyun eğmesini anlamıyorum
Valla hapi yutmussun guzelim ne diyim. Ayni hataya bende dustum goya 1 sene dolunca ayrilcaktim doldu eylulde dedi doldu simdi 2 sene olsun ayrilcaz . tabiki oda yalan . valla bosan demiorum ama basta hata yapmissin bnm gbiMerhabalar ben yaklaşık 3 aylık evliyim evlenmeden önce eşimle sevgiliydik herşey çok güzel di ama evlenince eşim ailesiyle birlikte oturmamızi istedi ve şuan bir köyde (acayip sıkıcı ) eşimin ailesiyle yaşıyoruz evde 6 kişiyiz ve bu durum beni rahatsız ediyor eşime bu konuyu ne zaman açsam bi kaç yıl sabretmemi söylüyor ama ben hicc inanmıyorum çünkü eşim evin tek erkek çocuğu bu yüzden onu kolay kolay bırakmazlar sizce bu durumda ne yapmalıyım eşimi çoooooook sevmeme rağmen henüz 3 aylık evli olmamam rağmen bosanmayi bile dusundum
Ewet maalesef çok seviyorumKocanı nickinin altına bile yazabilecek kadar çooooook seviyorken olmaz o iş.
Yaa ben de anlamıyorum nasıl oldu bu iş 1 gun için geldik 3 ay oldu şimdi bi kaç yıl sabrete döndü işValla hapi yutmussun guzelim ne diyim. Ayni hataya bende dustum goya 1 sene dolunca ayrilcaktim doldu eylulde dedi doldu simdi 2 sene olsun ayrilcaz . tabiki oda yalan . valla bosan demiorum ama basta hata yapmissin bnm gbi
Ewet maalesef çok seviyorum
sadece 3 güncük müüü.Allah razı olsun evliliğinin ilk 3 günü nu evimde geçirdim ama her 10 dk ya bir ya büyük gorumcem ya küçük gorumcem yada kayınbabam hiç olmadı amca dayı telefonlariyla
Söyle bi durum var kocami çoook seviyorum ama o dikenler bana bata bata bi hal oldu sabret sabret boğuldum hadi kaynana kayinbaba tamam bide 2 gorumcem var evde ve 30 lu yaslarinda olmalarına rağmen evlenmeyi dusunmuyolarGülü seven dikenine katlanır.
Madem eşinizi çoook seviyorsunuz, bi zulümleri de yoksa, eşinizin ailesini de benimseyerek iyi yönlerini görmeye çalışın ve sabırla geçinmeye bakın derim. Tek dikkat edeceğiniz şey, şu halde ayrı eve çıkmak için eşinizden net bir tarih istemek. Yoksa "Birkaç yıl" diye diye öteleme şansı kalmasın, nolur nolmaz.
O üç günüde ben zorladim yoksa ilk günden bizde kalın diolardisadece 3 güncük müüü.
lütfetmişler
Söyle bi durum var kocami çoook seviyorum ama o dikenler bana bata bata bi hal oldu sabret sabret boğuldum hadi kaynana kayinbaba tamam bide 2 gorumcem var evde ve 30 lu yaslarinda olmalarına rağmen evlenmeyi dusunmuyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?