• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmaliyim

Söyle bi durum var kocami çoook seviyorum ama o dikenler bana bata bata bi hal oldu sabret sabret boğuldum hadi kaynana kayinbaba tamam bide 2 gorumcem var evde ve 30 lu yaslarinda olmalarına rağmen evlenmeyi dusunmuyolar
Ben 1 bucuk yildir napcami sasirdim git gide uzuo ayrilmamiz ama bide cocuk oldu iyice hapi yuttum

Şimdi çoook sevdiğim kocam tarafından kandirildigimin farkındayım ama işte çok seviyorum ama onun istediği yerde yaşamak istemiyorum bu fikrimide ona söyleyince önce kavga ediyoruz sonra beni öpüp biraz daha sabret dio sabretsem ben boğuluyorum sabretmesem sevdiğim adam acaba ben intihar filan mı etsem kesin çözüm mis gibi:işsiz:

Söyle bi durum var kocami çoook seviyorum ama o dikenler bana bata bata bi hal oldu sabret sabret boğuldum hadi kaynana kayinbaba tamam bide 2 gorumcem var evde ve 30 lu yaslarinda olmalarına rağmen evlenmeyi dusunmuyolar
Görümceleriniz ister evlenir ister evlenmez burası kimseyi ilgilendirmez ben de 30 yaşındayım ve düşünmüyorum evliliği,sizin sorununuz eşinizle resmen kadırmış eşiniz sizi ya size ayrı ev açacak yine köyde kalmak istiyorsa yada siz şehirde ki evinize gideceksiniz.

Bende çocuk istiyorum belki düzelir durumlar die o zaman hata mı yapıyorum:KK35:
Kendini çıkmaza sokmak olur. Kimseye çocuk yapma denmez ama önce bir sıkıntını çöz kimseye eyvallahın yokken.
Bence.
O evde bir de çocuk emzirdiğini düşünsene...

Aileniz ne diyor bu duruma? Babanız ciddi bir konuşma yapsın, olmadı gelip alsınlar sizi.Yolun başında düzelmezse böyle devam eder, bunlar daha iyi günler, o mandıra elinizden öper yakında.

Aileniz ne diyor bu duruma? Babanız ciddi bir konuşma yapsın, olmadı gelip alsınlar sizi.Yolun başında düzelmezse böyle devam eder, bunlar daha iyi günler, o mandıra elinizden öper yakında.
Babam benim bu evliliği yapmamı hiç istemedi bu evlilik için babamla ciddi kavgalar ettik onun için annemin dediğine göre babam kendi düşen ağlamaz tarzı şeyler soyluyomus

Back
X