- 16 Haziran 2008
- 1.728
- 1.529
- 658
- Konu Sahibi Kralice162836373827
hata etmişsiniz, birkaç yıl sabredeceksiniz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 1 bucuk yildir napcami sasirdim git gide uzuo ayrilmamiz ama bide cocuk oldu iyice hapi yuttumSöyle bi durum var kocami çoook seviyorum ama o dikenler bana bata bata bi hal oldu sabret sabret boğuldum hadi kaynana kayinbaba tamam bide 2 gorumcem var evde ve 30 lu yaslarinda olmalarına rağmen evlenmeyi dusunmuyolar
Görümceleriniz ister evlenir ister evlenmez burası kimseyi ilgilendirmez ben de 30 yaşındayım ve düşünmüyorum evliliği,sizin sorununuz eşinizle resmen kadırmış eşiniz sizi ya size ayrı ev açacak yine köyde kalmak istiyorsa yada siz şehirde ki evinize gideceksiniz.Söyle bi durum var kocami çoook seviyorum ama o dikenler bana bata bata bi hal oldu sabret sabret boğuldum hadi kaynana kayinbaba tamam bide 2 gorumcem var evde ve 30 lu yaslarinda olmalarına rağmen evlenmeyi dusunmuyolar
Bende çocuk istiyorum belki düzelir durumlar die o zaman hata mı yapıyorumBen 1 bucuk yildir napcami sasirdim git gide uzuo ayrilmamiz ama bide cocuk oldu iyice hapi yuttum
Kendini çıkmaza sokmak olur. Kimseye çocuk yapma denmez ama önce bir sıkıntını çöz kimseye eyvallahın yokken.Bende çocuk istiyorum belki düzelir durumlar die o zaman hata mı yapıyorum![]()
Yok yok hiç düşünmeyim şuan çocuk fikrini rafa kaldirdimKendini çıkmaza sokmak olur. Kimseye çocuk yapma denmez ama önce bir sıkıntını çöz kimseye eyvallahın yokken.
Bence.
O evde bir de çocuk emzirdiğini düşünsene...
Bn hata yaptim valla çocuğumu bile dogru duzgun sevemiorum sen isine bak ben bakarim bebege dio kaynana iyice deli oluomBende çocuk istiyorum belki düzelir durumlar die o zaman hata mı yapıyorum![]()
Inanirmisin ben daha hamile bile değilim kaynanam şimdi den dio sana bırakmam torunumu ben bakarım die bende uyuz oluyomBn hata yaptim valla çocuğumu bile dogru duzgun sevemiorum sen isine bak ben bakarim bebege dio kaynana iyice deli oluom
Bende çocuk istiyorum belki düzelir durumlar die o zaman hata mı yapıyorum![]()
Yani gercekten bide tek evin tek oglu hic vermez cocugunu sanaInanirmisin ben daha hamile bile değilim kaynanam şimdi den dio sana bırakmam torunumu ben bakarım die bende uyuz oluyom![]()
Kayinbaba kim oluyo olur mu benim koca da baba ne derse o benim dediklerimi de gönlüm hoş olsun die yalandan yapıyo arada bi sinema yapıyo bi gün gezmeye gidiyoz onun için benim gönlüm olmuş oluyo
Babam benim bu evliliği yapmamı hiç istemedi bu evlilik için babamla ciddi kavgalar ettik onun için annemin dediğine göre babam kendi düşen ağlamaz tarzı şeyler soyluyomusAileniz ne diyor bu duruma? Babanız ciddi bir konuşma yapsın, olmadı gelip alsınlar sizi.Yolun başında düzelmezse böyle devam eder, bunlar daha iyi günler, o mandıra elinizden öper yakında.