Daha önce konu acmistim. Biz eşimle kaçarak evlendik . 8 aydır evliyiz . Hemde hamileyim 7 aylık . Kayınvalidemle sıkıntımız vardı beni hep enayi yerine koyuyor yeni gelinin Çeyiz alışverişine götürüyor bunları aldım diyordu ister istemez özeniyor ve uzuluyordum ve ben evlenince bi çöp dahi destek te bulunmadı . Bu beni rahatsız etmiyordu 3 ay öncesine kadar. Ama benim dugunumun peşine hemen kaynima kız istedi araya soktu ve kaynima ve onun müstakbel eşine o kadar destek oldu ki anlatamam . Şimdi bunu kaçtın hakediyorsun gibi yorumlamayin Öyle düşünenler yorum da yapmasın rica ediyorum . Çünkü benim bahsettiğim nokta manevi destekte de bulunmadı. Zaten birlik oturuyorduk evinin üstünde bir çatı katı var orda kalıyoruz . Herneyse geçen kaynanam çatı katına çıkmış ve eşim onu daha onceden uyarmis tı. "Anne orası bizim mahrem alanımız özel seylerimiz var çıkma birsey istiyorsan benden işte ordan getirim" aradan 1 hafta geçti kaynanam yine çıkmış inadına birde temizlik yapmış orda . Biz daha bişey demedim . Geçen gün eşimin halasini ziyaret ettik eve gelirken kaynanamin kapısı açıktı bağıra bağıra yukarda beklesinler o zaman benim alacaklarim oluyor falan bende ağlayarak yukarı ciktim. Çünkü bir yatak Odam bile yok ve hiç lafını yapmadım ama o bunun lafını yapıyor. Eşim duymuş niye bagiriyorsun falan o sira kaynim geldi eşimin üstüne yürüdü bu kadın istediği zaman çıkabilir . O sira k.p duymuş . Kaynima sus haksizsiniz annenin doldurusuna gelme dedi . Çünkü k.v o oğlu onu sevdiği ve hemen gaza geldiği için hep onu doldurusa getiriyor kaynim devam etti bu sefer k.p kaynimla tartisma çıktı i sıra aşağı indim ben kaynim üstüme yürüdü ve eşimin teyzesi bana bak yaptigindan memnun musun dedi halbuki ki iki gün önce sen çok iyisin maşallah sana diyordu ve ben onun çocuklarına bakıyordum çalışıyor diye evine gidip yemek yapıyordum. Meğersem k.v onu da doldurmuş. O sira kaynim bu evi basiniza yikicam dedi ve gitti bende bayıldım hastaneye götürdü eşim geldik o sira sokağın başında arabayla yanımızda n geçti kaynim ve bizi görünce arabayi üstümüze sürdü geri dönüp bana el kol hareketi yaptı itti falan eşimle boğaz boğaza girdi ben hamile halimle onları ayırıyorum k.v ise uzaktan onları izliyor ayırmaya yeltenmiyor bile . K.p gördü olayı aşağı indi bu sefer kaynimi sopayla dövmeye başladı ben yine ayırmaya çalışıyorum allah rızası için durun diye ba giriyorum . K.v umrunda değil izliyor komşular beni almaya çalışıyor sen iki canlisin boşver bebeğini düşün falan diye . Ve bunları bize yaşatan kaynim 29 yaşında küçük değil ve annesinin hep doldurusuna gelip böyle yaptı . Düğünü olacak ve kesinlikle gitmicem . Eşime alındı gidebilirsin ama bana karışma ben gitmek istemiyorum . Bir önceki konumda belli etmiştim ayrı ev istiyorum diye insanlar bana ne kadar rahatsın falan da bir sürü laf saymisti böyle bir k.v aynı evde durulur mu? Durulmaz. Konu ile alakali yorumlarınızı bekliyorum illa bana ışık olur yorumlarınız.
note3 kadinlar_klubü
Canım gerçekten çok üzüldüm bu iki canlı halinle bunları yaşadığına ama bence kendini hiç üzme biraz para biriktirin ve eşinle ayrî bir eve çıkın bence çünkü kayînvaliden bundan sonrada rahat bırakmaz seni. en iyisi ondan uzaklaşmak bu senin doğmamîş bebeğin içinde önemli böyle bir ortam onun içinde sağlîklı olmaz dimi.
ordan derhal taşınmanız şart
buraya konu acıyorsan kımseye yorum yapma dıye yazamazsın cnm bunu unutmaneden ayrı eve cıkmıyorsunuz kusura bakmada sonucta orası kaynananın evı ıstedıgı yere ıstedıgı sekılde cıkar sonucta rızayla gelıp ıstememısler muhtemelende senı ıstemıyordur bu yuzden yapıyor herseyı sonucta ne olursa olsun torununu tasıyorsun boyle olmaması gerekır bu olayların ustune esının ayrı ev tutması gerek
Hanımefendi kaynanam hep boylemis önceden beri oğluna gaz veriyormus eşim anlattı . Beni istememesi değil konu zaten evine girmiyorum çatıda kalıyorum yemek bile yemiyor um camasirlarimi elimde yıkıyorum eşim aksamlari yemeğe götürüyor dışarı doğal olarak onun evinde değilim yani . Eşim de artık bu konunun üstün de duruyor zaten kesinlikle ayrı ev diyor
note3 kadinlar_klubü
canım herkesin söyleyeceği tek şey kurtul o evden olacaktır...
Ama senin maddi imkanın var mı? çıkabilecek durumda mısınız? Eşin ayrı eve çıksanız sana bebeğine ev masrafına yetebilir mi?
Bu rezillikte esin hala seni o eve sokuyorsa yuva diye agzindan cikmiyorsa ayri ev lafi yapacak bir şey yok....
eşiniz askerliğini bile yapmamışsa ayrı eve çıkacak durumunuz yoksa onların evinde kalıyorsanız katlanıcaksın başka çeren yok.Ayrıca odaya çıkıp temizlik yaptı diye kayın validenizi haksız görüyorsanız kabahat sizde
Keşke kendi ayaklarınızın üzerinde duracağnızı düşünemiyorsanız kaçmasaymışsınız..( bu yorumu istememiştin ama ) insanlara emrivaki yapmişsınız. üzerine birde yaptılar, yapmadılar ,yapmak zorundalar söylemleri inanın bana bile burada itici geldi .onlar daha fazla sinir oluyorlardır emin olun.. Kendinize güveniyor iseniz ayrı ev açıp dertsiz tasasız yaşıyacaksınız . Ama yapamayız onlar olmadan geçinemeyiz diyor isenizde çekeceksiniz yapacak birşey yok malesef..bu arada birlikte yaşadığnız süre içerisindede insanlara nekadar güzellikle yaklaşırsanız karşılığını görürsünüz inanın bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?