Arkadasim icin evet gidecegim arkadasim gitmezsen olmaz diyor ya evet ben sana oyun oynadim diyecek
Kendinizi asagilamayin bence, sizi beğenmemisse olmaz o isArkadaslar daha once konu acmistim. Bir arkadasim bir arkadasiyla tanistiracak diye. Normalde birlikte gidicektik aslinda is icin arkadasimin gelme durumu iptal oldu. Ben de cocuga bi soyle onden dedim. Cocuga bi kiz vae diye soyledi fotografimi gonderdi. Baska fotograf istedi biseyler sordu. Sonrada cok elektrik alamadim bilemedim dedi. Sonrada arkadasim birlikte gelecegim kiz dedi. Cocuk arkadasima biraz sitemlendi arkamdan is ceviriyosun diye iste gercekten isi var mi diye. Gercekten is icin de gidecektim yalan degil. Sizce ne yapsam simdi?
Evet oyle olsun pekiburaya konu açıp napsam diye sormanız yeterli bi sebep değil mi
bende de hata var o soylemeyecekti ben israr ettim diye soyledi. Salaklik bende biraz. dusunemedim arkadasinin sitem edecegini.Bak, söylediğimize geldin şimdi… keşke işbilmez arkadaşın önce seni gösterseydi çocuğa. O kızdan medet umma bence bir daha, düşüncesizin teki
Kendinizi neden bu durumlara dusuruyorsunuz yaa. Ne bu adam dunyanin kalan son harika erkeği falan mi?
iyi ki konu açmışsınız yoksa zorla çocuğun kapısına dayanırdınız sizEvet oyle olsun peki
Iyiki konu acmisim bak ne guzel eglendiniz siz de
Ayy evet gercekten yapardim cok iyi tanimissiniz beni gercekten idrak konusunda baya iyisiniz:)iyi ki konu açmışsınız yoksa zorla çocuğun kapısına dayanırdınız siz
Ohoo siz çok farkli frekanstasinizEvet oyle vah vah ne durumlara dusurmusum kendimi :)
Ne var durumumda adamin biri begenmedj diye ne durumlara dustum acab:))
beni kendinizle kıyaslamasınız keşke , zira zorla bi erkek içinhabersiz plan yapmadımAyy evet gercekten yapardim cok iyi tanimissiniz beni gercekten idrak konusunda baya iyisiniz:)
Ay gene benden icin sizden icin, senden ötrü benden ötrüYani gitmezsem daha kotu olacak arkadasim benden icin haberi yok dedi. Gidip isimi halledip cikarim diye dusunuyorum ama
zorla gitmek için bahane arıyordurOhoo siz çok farkli frekanstasinizBeğenmemesi normal de sizin hâlâ yapisir gibi adama takmaniz anormal. İsiniz ne ise gidip halledip dönün oturup kara kara neyi dusunuyorsunuz
Oyle yapicam zaten hanimefendi kara kara ne dusunmusum?Ohoo siz çok farkli frekanstasinizBeğenmemesi normal de sizin hâlâ yapisir gibi adama takmaniz anormal. İsiniz ne ise gidip halledip dönün oturup kara kara neyi dusunuyorsunuz
Is isi onceden vardi maalesef gormek icin uydurmadik iptal edince direk oyle sanacakzorla gitmek için bahane arıyordurne hikmetse ayarlayacağı çocukla işi oluyor ,çocuk gelmesinden bile rahatsız daha ne denir ki
Şaka gibi gerçekten ama pes ettimzorla gitmek için bahane arıyordurne hikmetse ayarlayacağı çocukla işi oluyor ,çocuk gelmesinden bile rahatsız daha ne denir ki
Yok kiz bul bana demeZdi heralde o da arkadasima birini yapmaya calismisBu arkadaş sizin kız arkadaşınızla ilgileniyor olabilir mi?
O da onun kismeti artikIs isi onceden vardi maalesef gormek icin uydurmadik iptal edince direk oyle sanacak
Özellikle mi anlamıyorsunuz ,adam giderseniz de onun için gittiğinizi düşünecek zaten şimdiden düşünüyor pek bişey ifade etmeyecek ama gidin tabi kafaya koymuşsunuzIs isi onceden vardi maalesef gormek icin uydurmadik iptal edince direk oyle sanacak
sizin yoruma kahkaha attım çabuk pes etmeyin lütfenŞaka gibi gerçekten ama pes ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?