Sizce ne yapsam karisti durumlar ?

Kendinizi asagilamayin bence, sizi beğenmemisse olmaz o is

Bak, söylediğimize geldin şimdi… keşke işbilmez arkadaşın önce seni gösterseydi çocuğa. O kızdan medet umma bence bir daha, düşüncesizin teki
bende de hata var o soylemeyecekti ben israr ettim diye soyledi. Salaklik bende biraz. dusunemedim arkadasinin sitem edecegini.

Kendinizi neden bu durumlara dusuruyorsunuz yaa. Ne bu adam dunyanin kalan son harika erkeği falan mi?

Evet oyle vah vah ne durumlara dusurmusum kendimi :)
Ne var durumumda adamin biri begenmedj diye ne durumlara dustum acab:))

Evet oyle vah vah ne durumlara dusurmusum kendimi :)
Ne var durumumda adamin biri begenmedj diye ne durumlara dustum acab:))
Ohoo siz çok farkli frekanstasinizBeğenmemesi normal de sizin hâlâ yapisir gibi adama takmaniz anormal. İsiniz ne ise gidip halledip dönün oturup kara kara neyi dusunuyorsunuz

Ohoo siz çok farkli frekanstasinizBeğenmemesi normal de sizin hâlâ yapisir gibi adama takmaniz anormal. İsiniz ne ise gidip halledip dönün oturup kara kara neyi dusunuyorsunuz
zorla gitmek için bahane arıyordur ne hikmetse ayarlayacağı çocukla işi oluyor ,çocuk gelmesinden bile rahatsız daha ne denir ki

Oyle yapicam zaten hanimefendi kara kara ne dusunmusum?
Gitsem mi yoksa hic gitmeyip arkadasima gercegi soyle mi desem diye arada kaldim sadece ne yapsam derken bunu kastettim

zorla gitmek için bahane arıyordur ne hikmetse ayarlayacağı çocukla işi oluyor ,çocuk gelmesinden bile rahatsız daha ne denir ki
Is isi onceden vardi maalesef gormek icin uydurmadik iptal edince direk oyle sanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…