Duvara anlatsam daha iyi anlaşılacağımı görünce umudum kalmadısizin yoruma kahkaha attım çabuk pes etmeyin lütfen
ahahahahhaha bende pek anlaşılmadım ama direndim niyeyseDuvara anlatsam daha iyi anlaşılacağımı görünce umudum kalmadı
Özellikle mi anlamıyorsunuz ,adam giderseniz de onun için gittiğinizi düşünecek zaten şimdiden düşünüyor pek bişey ifade etmeyecek ama gidin tabi kafaya koymuşsunuz
onda da gitmeden sosyal medyadan eklesem mi diye sormuştu ,baya takıntıBu konu daha once de vardi
Ay gidememiş bi türlüonda da gitmeden sosyal medyadan eklesem mi diye sormuştu ,baya takıntı
Büyük başarı tebriklerbeni kendinizle kıyaslamasınız keşke , zira zorla bi erkek içinhabersiz plan yapmadım
bence siz kendinizi canlı gösterme peşindesiniz belki olumlu olur diye dhdkslGitmezsem arkadasim yalanci durumuna dusecek iki turlu de ayni sey gibi
Gidince kendimi küçük düşürücem sizin gözünüzde, gitmeyince de aynı yani hayatımda bi daha görmüyeğim biri her türlü bakınca çok düşünmeye gerek yok sagolun
Eklemedim merak etmeyin profosyonel hesaptı o ve kendi arkadaşlarına söyle demişti arkadaşıma o yüzden ekliyim mi dedim :)onda da gitmeden sosyal medyadan eklesem mi diye sormuştu ,baya takıntı
adam reddetmiş arkadaşına da kızmış istemiyordum demiş arkamdan iş çevirme demiş de anlaşılmıyor bi türlüAy gidememiş bi türlü
Aynen farkındayım zaten ben gitmiyim dedim bunun üzerine ama arkadaşım gitmezsen asıl yanlış anlar git işini gör çık diyorbence siz kendinizi canlı gösterme peşindesiniz belki olumlu olur diye dhdksl
önemli olan kaşınızı gözünüzü beğenmemisi de değil ,adam iş çevirdiğinizi düşünüyor rahatsız olmuş tepki vermiş buna rağmen yok arkadaşım hakkında yanlış düşünür giderim diyorsunuz ,zaten arkadaşınızı uyarmış gelmesin manasında ,anlatılmak istenen bu Yani ,sizi beğenmemisi değil adamın rahatsız olması
Ay illa catacak çöpünüAynen farkındayım zaten ben gitmiyim dedim bunun üzerine ama arkadaşım gitmezsen asıl yanlış anlar git işini gör çık diyor
Çöp çatmak için değil haberi yok kızın dedi arkadaşı tepki gösterince zorla kim kimin çöpünü çatmış:)Ay illa catacak çöpünü
hahahahhahahahahhahahhshshshahaha kafaya koymuş ,rabbim o çoçuğun yardımcısı olsun ne diyelimAy illa catacak çöpünü
İş için gidince mi kafaya koymuş oluyor 5 dk lık bişey de hanihahahahhahahahahhahahhshshshahaha kafaya koymuş ,rabbim o çoçuğun yardımcısı olsun ne diyelim
ne işi ,silah mı dayadılar kafanıza gidin diye,arkadaşınızla beraber gösterme planı yapmışsınız açığa çıkınca da iş için gitmek zorunda oldu aynenİş için gidince mi kafaya koymuş oluyor 5 dk lık bişey de hani
Evet siz herşeyin en iyisini bilirsinine işi ,silah mı dayadılar kafanıza gidin diye,arkadaşınızla beraber gösterme planı yapmışsınız açığa çıkınca da iş için gitmek zorunda oldu aynen
yok siz kendiniz söylediniz yüz güze görsün diye plan yaptığınızıEvet siz herşeyin en iyisini bilirsini
Aylar önceden randevu almadım çünkü
Evet açığa çıkınca derken birlikte o şekilde plan yaptık demedik gitmezsem direk bu şekilde anlaşılacak asıl. Çocuk diyecekki bak beğenmedim demekki yalanmış iş işi. Gidip işimi halledip çıkarsam daha iyi olur gibi geliyor. Özgüven problemim yok beğenmeyebilir bunda bişey yok bari işimi halletsin :))yok siz kendiniz söylediniz yüz güze görsün diye plan yaptığınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?