Sizce ne yapsam karisti durumlar ?

Özellikle mi anlamıyorsunuz ,adam giderseniz de onun için gittiğinizi düşünecek zaten şimdiden düşünüyor pek bişey ifade etmeyecek ama gidin tabi kafaya koymuşsunuz

Gitmezsem arkadasim yalanci durumuna dusecek iki turlu de ayni sey gibi
Gidince kendimi küçük düşürücem sizin gözünüzde, gitmeyince de aynı yani hayatımda bi daha görmüyeğim biri her türlü bakınca çok düşünmeye gerek yok sagolun

bence siz kendinizi canlı gösterme peşindesiniz belki olumlu olur diye dhdksl

önemli olan kaşınızı gözünüzü beğenmemisi de değil ,adam iş çevirdiğinizi düşünüyor rahatsız olmuş tepki vermiş buna rağmen yok arkadaşım hakkında yanlış düşünür giderim diyorsunuz ,zaten arkadaşınızı uyarmış gelmesin manasında ,anlatılmak istenen bu Yani ,sizi beğenmemisi değil adamın rahatsız olması

onda da gitmeden sosyal medyadan eklesem mi diye sormuştu ,baya takıntı
Eklemedim merak etmeyin profosyonel hesaptı o ve kendi arkadaşlarına söyle demişti arkadaşıma o yüzden ekliyim mi dedim :)

Aynen farkındayım zaten ben gitmiyim dedim bunun üzerine ama arkadaşım gitmezsen asıl yanlış anlar git işini gör çık diyor

ne işi ,silah mı dayadılar kafanıza gidin diye,arkadaşınızla beraber gösterme planı yapmışsınız açığa çıkınca da iş için gitmek zorunda oldu aynen
Evet siz herşeyin en iyisini bilirsini
Aylar önceden randevu almadım çünkü

yok siz kendiniz söylediniz yüz güze görsün diye plan yaptığınızı
Evet açığa çıkınca derken birlikte o şekilde plan yaptık demedik gitmezsem direk bu şekilde anlaşılacak asıl. Çocuk diyecekki bak beğenmedim demekki yalanmış iş işi. Gidip işimi halledip çıkarsam daha iyi olur gibi geliyor. Özgüven problemim yok beğenmeyebilir bunda bişey yok bari işimi halletsin :))

Gidin işiniz yapın hee adam bakar ben ne aptalmışım der yanaşır hiç oralı olmayın koşsun peşinizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…