- 23 Eylül 2016
- 45
- 17
- 3
- 29
- Konu Sahibi supergirl123
-
cok kibar bir cocukmuş. aferim. içindekini demek sana diyememiş. ki bu da normal erkekler kafalarına takılan birşeyi kolayın anlatmazlar. önce kendi içlerinde cözerler sonra konuşurlar.
sana ayrılmak istedigimi söylerim demiş. sen hala bitsin mi bitsin mi demişsin. neden böyle diyorsun. bitsin demek cok zor degil. cocukda söyler. derdini de cok güzelce ifade etmiş. bence sakinleş ve bekle.
lütfen sevgiline saygı duy. gene gunaydın filan de. ama cok kurcalama. bakalım altından ne cıkacak..
başka biri olsa bile cok kibar yaklaşmış. seni kırmak istedigini de hiç sanmıyorum...
Sen şimdilik zamana bırak, kokusu çıkar zaten yakında. Hiçbir şey uzun süre gizli kalmaz.
Kız ona yüz vermezse geri sana dönmek için kutlamış olabilir. Belki bu yüzden ayrılalım demek istemiyordur. Dediğine göre erkek arkadaşın o karakterde biri değilmiş ama bilemedim... Belki biraz yalnız kalmaya ihtiyacı vardır, kendiyle baş başa kalmak istiyordur derdim fakat öyle olsa facebooktan engellemekle uğraşmazdı.Ama başkasıyla flörtleşiyorsa doğum günümü neden kutluyor o zaman
Kız ona yüz vermezse geri sana dönmek için kutlamış olabilir. Belki bu yüzden ayrılalım demek istemiyordur. Dediğine göre erkek arkadaşın o karakterde biri değilmiş ama bilemedim... Belki biraz yalnız kalmaya ihtiyacı vardır, kendiyle baş başa kalmak istiyordur derdim fakat öyle olsa facebooktan engellemekle uğraşmazdı.
başka biri var gibi geldi bana. okuldan olmayabilir dışarıdandır belkiErkek arkadaşımla 2 hafta önce ayrıldık. Olay şöyle gelişti; ruh hali bi değişti, sorduğumda ne oldu diye sınavlar üstüme geliyor canım sıkılıyor yeni bir şeyler yapmam lazım tarzı şeyler dedi. Ertesi gün bana karşı davranışları da kabalaştı, yüz yüze görüşüp sorduğumda neyin var bizle mi ilgili bir memnuniyetsizliğin var, sıkıldın mı ondan mı böylesin dedim yok dedi anlatmadı. İstedim ki bana içini açabilsin.Yanından ayrıldıktan 5 dk sonra mesaj attı. Bir dönemden geçiyorum her şey üstüme geliyor senle de alakalı olabilir yazmış. Ben de yüzüme söyleyebilirdin ayrılalım diye olup biterdi dedim. Emin olmadan diyemem dedi. Sınavlardan sonra konuşuruz istersen dedi,bişeyler daha dedim, sonra konuşuruz dedi o günden sonra 1 kere okulda yanıma gelip naber dedi 2 dk konuştuk bir de dün doğum günümdü doğum günün kutlu olsun yazmış. Sınavlar yeni bitti ama henüz bunlar dışında bir iletişimimiz yok, konuşmak istese de benim için bitti,konuşacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Neyse uzatmayım daha fazla, bana göre sıkıldı ondan böyle ama hiçbir şekilde sıkıldım demiyor. Olabilir sıkılabilir ama gelip dürüstçe söylemesini isterdim.hayıır ayrılamayız diye üstüne atlayacak biri de değilim.
Bugün farkettim, facete beni engellemiş :) whatssapda snapchatte falan engel yok. Neden sizce? Ben, beğendiğim şeyleri falan görüp '"amaan burda da hep karşıma çıkıyor" diye düşünüp görmesin artık diye engellediğini düşünüyorum.
Bu arada yaşlarımız 22. İlişkimiz de 1 yıllıktı. Başka bir kız ihtimali de yok bence şuan aynı bölümdeyiz zaten, ama tabi % 100 bilemem.
Bu arada kendisi baya özgüveni yüksek biridir, şaşırdım ben mesajla anlatınca. Uzattıysam kusura bakmayın. Yorumlarınızı bekliyorum :)
sadece senin erk. arkdaşın kaçmaz cogu erkek kacar. sende zamanla buna alışırsın. küsme bekle.O da öyle dedi kırmak istemiyorum dedi ama bazı şeyleri yüzüme söyleyememesi daha çok kırdı. Ben hep konuşarak çözme taraftarıyım.
Günaydın falan demem zaten iletişimimiz yok 2 haftadır.o da demiyor yani. Ki ben zaten rahatça konuşabildiğim derdimi anlatabildiğim bir ilişki isterim, o bundan kaçtı.
başka biri var gibi geldi bana. okuldan olmayabilir dışarıdandır belki
Başka bir kızdan hoşlanıyor ve tam bir şeyler oturmadı için sizide bırakmak istemiyor..aklınca o kız olmazsa sizle devam edecek kurnaz.. öyle sınavlar falan hepsi bahane canım.. ne demek soğumak falan ya..sogursada soğusun..facebook engellemesine gelince kesinlikle kiza oradan yürüyor.. yada yürüyecek.arkadaşın da dediği gibi yakında kokusu cikacak..
yeni biri var orası kesin ve net üzerinden bence de
bir arkadaş yazmış açıkçası onun gibi düşünüyorum aynen
ve bu kızla yürümezse direk yine sana koşacak saf çocuk...
Malesef başkası var hayatında yada olmak üzere. Üstelik faceden görüşüyor olabilirler. Sen onun paylaşımlarını beğendiğini söylemişsin. Belkide o kişinin denk gelip görmesini istemiyordur. İlişkiye ara vermek çok saçma iyisi olursa ne âlâ, olmazsa sana gelirim tarzı. Boşver sende hayatına bak daha çok gençsin. O bitirmeden sen bitir at ergen gbi engellemekte nedir? Ne sanıyo bu sığırlar kendilerini anlamıyorum. Saygısızlık etmiş.Erkek arkadaşımla 2 hafta önce ayrıldık. Olay şöyle gelişti; ruh hali bi değişti, sorduğumda ne oldu diye sınavlar üstüme geliyor canım sıkılıyor yeni bir şeyler yapmam lazım tarzı şeyler dedi. Ertesi gün bana karşı davranışları da kabalaştı, yüz yüze görüşüp sorduğumda neyin var bizle mi ilgili bir memnuniyetsizliğin var, sıkıldın mı ondan mı böylesin dedim yok dedi anlatmadı. İstedim ki bana içini açabilsin.Yanından ayrıldıktan 5 dk sonra mesaj attı. Bir dönemden geçiyorum her şey üstüme geliyor senle de alakalı olabilir yazmış. Ben de yüzüme söyleyebilirdin ayrılalım diye olup biterdi dedim. Emin olmadan diyemem dedi. Sınavlardan sonra konuşuruz istersen dedi,bişeyler daha dedim, sonra konuşuruz dedi o günden sonra 1 kere okulda yanıma gelip naber dedi 2 dk konuştuk bir de dün doğum günümdü doğum günün kutlu olsun yazmış. Sınavlar yeni bitti ama henüz bunlar dışında bir iletişimimiz yok, konuşmak istese de benim için bitti,konuşacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Neyse uzatmayım daha fazla, bana göre sıkıldı ondan böyle ama hiçbir şekilde sıkıldım demiyor. Olabilir sıkılabilir ama gelip dürüstçe söylemesini isterdim.hayıır ayrılamayız diye üstüne atlayacak biri de değilim.
Bugün farkettim, facete beni engellemiş :) whatssapda snapchatte falan engel yok. Neden sizce? Ben, beğendiğim şeyleri falan görüp '"amaan burda da hep karşıma çıkıyor" diye düşünüp görmesin artık diye engellediğini düşünüyorum.
Bu arada yaşlarımız 22. İlişkimiz de 1 yıllıktı. Başka bir kız ihtimali de yok bence şuan aynı bölümdeyiz zaten, ama tabi % 100 bilemem.
Bu arada kendisi baya özgüveni yüksek biridir, şaşırdım ben mesajla anlatınca. Uzattıysam kusura bakmayın. Yorumlarınızı bekliyorum :)
Malesef başkası var hayatında yada olmak üzere. Üstelik faceden görüşüyor olabilirler. Sen onun paylaşımlarını beğendiğini söylemişsin. Belkide o kişinin denk gelip görmesini istemiyordur. İlişkiye ara vermek çok saçma iyisi olursa ne âlâ, olmazsa sana gelirim tarzı. Boşver sende hayatına bak daha çok gençsin. O bitirmeden sen bitir at ergen gbi engellemekte nedir? Ne sanıyo bu sığırlar kendilerini anlamıyorum. Saygısızlık etmiş.
Ben bi daha o iletişime geçmeden iletişim kurmak istemiyorum.
Zaman geçtikçe aklıma dedikleri geliyor. Bu olaydan bir hafta önce diyordu ki bi de, okul bitince evlenelim biz. Tamam olur demediğim için mi bütün bunlar başıma geliyor
Bence seninle iletisime gecene kadar yokmus gibi davranmalisin. Benim eski sevgilimde beni heryerden engellemis sanki yakasina yapistim kendimi camdan attin nolur beni bırakma diye. Neyin kafasindalar anlamadim ki. Neyse canim hiic sikma canini. Sen kendi hayatini yasa kimler cikicak karışımiza daha
Sıkılmıştır ayrılıp pişman olmaktan ve sizi kaybetmekten korktuğu icin acik kapi birakiyo ayrilalim dese ya pisman olirsam mantigi var ayrica bu görüşememe süre zarfinda bence hoşlandığı biri olabilir ve onu kafeslerse size ayrilik noktasini koyacar yok olmazsa tekrar başlangıç yapar sizinle
face olayi ise bence ya tanıştığı kiz şifresini istemişse ve senin aniden msj yazma ihtimaline karsin engellemis olabilir yada paylastigi seylerin altina sen biseyler yazarsan kafasinda bulunan kişinin gormesini istemiyodur yada baska birinin yazacagi şeyleri senin gorme ihtimalinu ortadan kaldirmak amacli engele almis olabilir ...
Hiç fotoğraf paylaşan biri değil ki.sadece 1 tane kapak fotosuyla profil fotoğrafı var.
Paylaşsa yani ortak bir sürü arkadaşımız var illaki bana laf gelceğini bilir.
Snap atmıştım hikayeme açmış ve açtığı gibi snapten de silmiş
Gidene güle güle diyin !Erkek arkadaşımla 2 hafta önce ayrıldık. Olay şöyle gelişti; ruh hali bi değişti, sorduğumda ne oldu diye sınavlar üstüme geliyor canım sıkılıyor yeni bir şeyler yapmam lazım tarzı şeyler dedi. Ertesi gün bana karşı davranışları da kabalaştı, yüz yüze görüşüp sorduğumda neyin var bizle mi ilgili bir memnuniyetsizliğin var, sıkıldın mı ondan mı böylesin dedim yok dedi anlatmadı. İstedim ki bana içini açabilsin.Yanından ayrıldıktan 5 dk sonra mesaj attı. Bir dönemden geçiyorum her şey üstüme geliyor senle de alakalı olabilir yazmış. Ben de yüzüme söyleyebilirdin ayrılalım diye olup biterdi dedim. Emin olmadan diyemem dedi. Sınavlardan sonra konuşuruz istersen dedi,bişeyler daha dedim, sonra konuşuruz dedi o günden sonra 1 kere okulda yanıma gelip naber dedi 2 dk konuştuk bir de dün doğum günümdü doğum günün kutlu olsun yazmış. Sınavlar yeni bitti ama henüz bunlar dışında bir iletişimimiz yok, konuşmak istese de benim için bitti,konuşacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?