Sizce neden böyle yapmış olabilir?

O da öyle dedi kırmak istemiyorum dedi ama bazı şeyleri yüzüme söyleyememesi daha çok kırdı. Ben hep konuşarak çözme taraftarıyım.
Günaydın falan demem zaten iletişimimiz yok 2 haftadır.o da demiyor yani. Ki ben zaten rahatça konuşabildiğim derdimi anlatabildiğim bir ilişki isterim, o bundan kaçtı.

Ama başkasıyla flörtleşiyorsa doğum günümü neden kutluyor o zaman
Kız ona yüz vermezse geri sana dönmek için kutlamış olabilir. Belki bu yüzden ayrılalım demek istemiyordur. Dediğine göre erkek arkadaşın o karakterde biri değilmiş ama bilemedim... Belki biraz yalnız kalmaya ihtiyacı vardır, kendiyle baş başa kalmak istiyordur derdim fakat öyle olsa facebooktan engellemekle uğraşmazdı.

Geri dönmek istese bile ben istemem bu saatten sonra.öyle bir düşüncesi varsa hiç mi tanıyamadı acaba beni,ama olabilir tabi her şey bir ihtimal. Ve hayatta başıma hep yok ya olmaz dediğim şeyler gelmiştir.

Çok açık sözlüdür normalde. Beni şaşırttı.
Ben de benle ilgili bir şeyler görüyor falan diye mi yaptı dedim ama.dün herkes duvarıma doğum günü mesajları falan yazdı onları görüp mü sinirlendi dedim ama, bilemiyorum da :)

başka biri var gibi geldi bana. okuldan olmayabilir dışarıdandır belki

Başka bir kızdan hoşlanıyor ve tam bir şeyler oturmadı için sizide bırakmak istemiyor..aklınca o kız olmazsa sizle devam edecek kurnaz.. öyle sınavlar falan hepsi bahane canım.. ne demek soğumak falan ya..sogursada soğusun..facebook engellemesine gelince kesinlikle kiza oradan yürüyor.. yada yürüyecek.arkadaşın da dediği gibi yakında kokusu cikacak..

sadece senin erk. arkdaşın kaçmaz cogu erkek kacar. sende zamanla buna alışırsın. küsme bekle.

yeni biri var orası kesin ve net üzerinden bence de
bir arkadaş yazmış açıkçası onun gibi düşünüyorum aynen
ve bu kızla yürümezse direk yine sana koşacak saf çocuk...

başka biri var gibi geldi bana. okuldan olmayabilir dışarıdandır belki

yeni biri var orası kesin ve net üzerinden bence de
bir arkadaş yazmış açıkçası onun gibi düşünüyorum aynen
ve bu kızla yürümezse direk yine sana koşacak saf çocuk...

Vay adi diyorum varsa başka biri :) varsa gel söle dürüstçe.

Malesef başkası var hayatında yada olmak üzere. Üstelik faceden görüşüyor olabilirler. Sen onun paylaşımlarını beğendiğini söylemişsin. Belkide o kişinin denk gelip görmesini istemiyordur. İlişkiye ara vermek çok saçma iyisi olursa ne âlâ, olmazsa sana gelirim tarzı. Boşver sende hayatına bak daha çok gençsin. O bitirmeden sen bitir at ergen gbi engellemekte nedir? Ne sanıyo bu sığırlar kendilerini anlamıyorum. Saygısızlık etmiş.

Ben bi daha o iletişime geçmeden iletişim kurmak istemiyorum.
Zaman geçtikçe aklıma dedikleri geliyor. Bu olaydan bir hafta önce diyordu ki bi de, okul bitince evlenelim biz. Tamam olur demediğim için mi bütün bunlar başıma geliyor

Ayy gercek yüzünü evlenmeden görmüş oldun Allahın sevgili kuluymuşsuuun. Bu arada teşhisi koyduk biz varya kadınlar adamı ipe götürür ipe

Bence seninle iletisime gecene kadar yokmus gibi davranmalisin. Benim eski sevgilimde beni heryerden engellemis sanki yakasina yapistim kendimi camdan attin nolur beni bırakma diye. Neyin kafasindalar anlamadim ki. Neyse canim hiic sikma canini. Sen kendi hayatini yasa kimler cikicak karışımiza daha

Sıkılmıştır ayrılıp pişman olmaktan ve sizi kaybetmekten korktuğu icin acik kapi birakiyo ayrilalim dese ya pisman olirsam mantigi var ayrica bu görüşememe süre zarfinda bence hoşlandığı biri olabilir ve onu kafeslerse size ayrilik noktasini koyacar yok olmazsa tekrar başlangıç yapar sizinle

face olayi ise bence ya tanıştığı kiz şifresini istemişse ve senin aniden msj yazma ihtimaline karsin engellemis olabilir yada paylastigi seylerin altina sen biseyler yazarsan kafasinda bulunan kişinin gormesini istemiyodur yada baska birinin yazacagi şeyleri senin gorme ihtimalinu ortadan kaldirmak amacli engele almis olabilir ...

Daha beterleri çıkmasın ya valla yoruldum yeminlen yoruldum İyisi çıkacaksa çıksın yoksa kimse çıkmasın amin

Şiftesini hayatta vermez birine.
Valla artık bilemiyorum ya neyse çıksın ortaya çıkmazsa da allaha havale ediyorum onu artık.

Erkekler bitti demez çeşitli bahanelerle uzaklaşırlar... Onlar bizler gibi net bir konuşma yapalım bittiyse bitsin demezler.
Facebook tan mi engellemiş sen de whatsaptan snapchat tan engelle. İçine otursun. Yoksa zaten çoktan terketmis seni

Hiç fotoğraf paylaşan biri değil ki.sadece 1 tane kapak fotosuyla profil fotoğrafı var.
Paylaşsa yani ortak bir sürü arkadaşımız var illaki bana laf gelceğini bilir.

yanlış anladığınız
size laf gelmemesi için değil
sizin lafınız karşı tarafa gitmesin diye
yani flörtleştiği biri vardır, sizi yorum vs yapıp işi bozmayın diye engellemiş olabilir diyorum
sizi değil, onu umursadığı için yani

Gidene güle güle diyin !
Geleceklere de yer açın !
Daha yaşın çoooookkkkk genççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…