- 23 Eylül 2016
- 45
- 17
- 3
- 29
- Konu Sahibi supergirl123
-
Face de beğeniler/ yoeumlar yapacak yeni biri eklemiş/ ekleyecektir... yoksa niye engellesin ben ex kocayı bile kesin karar verdikten sonra silmiştim.. hatta silmedim, yeni hesap açtım, engel mengel de koymadım. Engel çok gereksiz ve şüphe uyandırıcı bana göre, ortada nefretlik bir durum, tehdit, şantaj yoksa; ki ne alaka sizin için değil mi?
Bundan önceki sevgilimle bir kız nedeniyle kavga edip ayrılmıştık, tabi başka şeyler de vardı da o tetiklemişti. Bundan biraz bahsedince kız olayından senin sevgilin şerefsizmiş demişti. Şimdi o da aynısını yapıyorsa, o da öyle o zaman
Kızla işler yolunda gitmezse sen yedekte dur istemiş belli ki. Sen ayrıl önce bana kalırsa.
Bence artık sebep arama ayrılığınıza. Özgüvenli birine benziyorsun. Umursama kokusu çıkacaktır yakındaOf şuan çok fena fake hesap açıp bakasım geldi :) ama yapmam
O aldatma olarak görmez ki onu, kimse yanlış yapıyorum diye diye aldatmaz zaten. Bahanesi hazırdır, senden zaten ayrılmıştır, sen ilgisizsindir çk mtszdr .s.s falan falan. Minareyi çalan kılıfını hazırlar derler. :)
Çok merak ettim valla çoğunluk böyle diyince fake hesap açıp ekleyesim geldi
Bence artık sebep arama ayrılığınıza. Özgüvenli birine benziyorsun. Umursama kokusu çıkacaktır yakında
İnan bana aynı şeyi ben de yaşamıştım. Soğuk davranıyordu bana karşı, ailevi sorunlarim var demişti ve gün geçtikçe bana karşı ilgisi azalmıştı. Ben dayanamadım ve yeter artık dedim ona söyledim açık açık böyle yapmana dayanamıyorum falan demiştim. O da seni üzmek istemiyorum demişti ve iliskimiz bitmişti. 1 ay kadar sonra beni instagramdan engellemişti sebepsiz yere. Tartismamistik bile. Bir ara o engel kalktı fakat sonra tekrar engellemiş beni.. Kendi kafasında ne yaşıyor bilmiyorum ama gerçekten ne yaşadığını çok merak ediyorum.. kendisini cok özledim hala da onu seviyorum fakat inan yapabilecek hiçbirşey yok, bu erkeklerin hepsi aynı galibaErkek arkadaşımla 2 hafta önce ayrıldık. Olay şöyle gelişti; ruh hali bi değişti, sorduğumda ne oldu diye sınavlar üstüme geliyor canım sıkılıyor yeni bir şeyler yapmam lazım tarzı şeyler dedi. Ertesi gün bana karşı davranışları da kabalaştı, yüz yüze görüşüp sorduğumda neyin var bizle mi ilgili bir memnuniyetsizliğin var, sıkıldın mı ondan mı böylesin dedim yok dedi anlatmadı. İstedim ki bana içini açabilsin.Yanından ayrıldıktan 5 dk sonra mesaj attı. Bir dönemden geçiyorum her şey üstüme geliyor senle de alakalı olabilir yazmış. Ben de yüzüme söyleyebilirdin ayrılalım diye olup biterdi dedim. Emin olmadan diyemem dedi. Sınavlardan sonra konuşuruz istersen dedi,bişeyler daha dedim, sonra konuşuruz dedi o günden sonra 1 kere okulda yanıma gelip naber dedi 2 dk konuştuk bir de dün doğum günümdü doğum günün kutlu olsun yazmış. Sınavlar yeni bitti ama henüz bunlar dışında bir iletişimimiz yok, konuşmak istese de benim için bitti,konuşacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Neyse uzatmayım daha fazla, bana göre sıkıldı ondan böyle ama hiçbir şekilde sıkıldım demiyor. Olabilir sıkılabilir ama gelip dürüstçe söylemesini isterdim.hayıır ayrılamayız diye üstüne atlayacak biri de değilim.
Bugün farkettim, facete beni engellemiş :) whatssapda snapchatte falan engel yok. Neden sizce? Ben, beğendiğim şeyleri falan görüp '"amaan burda da hep karşıma çıkıyor" diye düşünüp görmesin artık diye engellediğini düşünüyorum.
Bu arada yaşlarımız 22. İlişkimiz de 1 yıllıktı. Başka bir kız ihtimali de yok bence şuan aynı bölümdeyiz zaten, ama tabi % 100 bilemem.
Bu arada kendisi baya özgüveni yüksek biridir, şaşırdım ben mesajla anlatınca. Uzattıysam kusura bakmayın. Yorumlarınızı bekliyorum :)
Ekle de sana saracağının garantisi yok, belki zaten flörtleştiği biri var seninle ilgilenmeyebilir. Ya da hiç eklemeyebilir açtığınla kalırsın. Ortak arkadaşlarda ekli olan varsa onlardan bakmaya çalış hesabına.
İnan bana aynı şeyi ben de yaşamıştım. Soğuk davranıyordu bana karşı, ailevi sorunlarim var demişti ve gün geçtikçe bana karşı ilgisi azalmıştı. Ben dayanamadım ve yeter artık dedim ona söyledim açık açık böyle yapmana dayanamıyorum falan demiştim. O da seni üzmek istemiyorum demişti ve iliskimiz bitmişti. 1 ay kadar sonra beni instagramdan engellemişti sebepsiz yere. Tartismamistik bile. Bir ara o engel kalktı fakat sonra tekrar engellemiş beni.. Kendi kafasında ne yaşıyor bilmiyorum ama gerçekten ne yaşadığını çok merak ediyorum.. kendisini cok özledim hala da onu seviyorum fakat inan yapabilecek hiçbirşey yok, bu erkeklerin hepsi aynı galiba
Valla onun hala sevgilisi yok, bundan eminim. Fake hesap açıp takip etmisligim var çünkü fotoğrafini beğenen tek bir kız bile yok yaniNe garip yaratıklar ya bende ona karşı hani aşırı aşk yoktu ama seviyordum tabiki.merak ediyorum aynı senin gibi
Valla onun hala sevgilisi yok, bundan eminim. Fake hesap açıp takip etmisligim var çünkü fotoğrafini beğenen tek bir kız bile yok yaniki beni aşırı çok seviyordu, millet bize imrenerek bakardı gözünden anlaşılırdı beni çok sevdiği. Bir anonim sitesi var bir gün oradan ona anonim olarak mesaj atmıştım şiir yazmıştım ve bana "özleyenim özlediğimdir aslında" yazmıştı. Benim olduğumu anladı mı hiç bilmiyorum ama o günden sonra bana hiç mesaj atmadi aradan da 4 ay geçti. Hala neden bırakti anlamış değilim. Bu erkekleri anlamak cidden kadınları anlamaktan daha zor
Üzgünüm, ama sanki başka birisi var. Bende öyle hissetdim. Boş ver allah karşına daha iyilerini çıkarır.Erkek arkadaşımla 2 hafta önce ayrıldık. Olay şöyle gelişti; ruh hali bi değişti, sorduğumda ne oldu diye sınavlar üstüme geliyor canım sıkılıyor yeni bir şeyler yapmam lazım tarzı şeyler dedi. Ertesi gün bana karşı davranışları da kabalaştı, yüz yüze görüşüp sorduğumda neyin var bizle mi ilgili bir memnuniyetsizliğin var, sıkıldın mı ondan mı böylesin dedim yok dedi anlatmadı. İstedim ki bana içini açabilsin.Yanından ayrıldıktan 5 dk sonra mesaj attı. Bir dönemden geçiyorum her şey üstüme geliyor senle de alakalı olabilir yazmış. Ben de yüzüme söyleyebilirdin ayrılalım diye olup biterdi dedim. Emin olmadan diyemem dedi. Sınavlardan sonra konuşuruz istersen dedi,bişeyler daha dedim, sonra konuşuruz dedi o günden sonra 1 kere okulda yanıma gelip naber dedi 2 dk konuştuk bir de dün doğum günümdü doğum günün kutlu olsun yazmış. Sınavlar yeni bitti ama henüz bunlar dışında bir iletişimimiz yok, konuşmak istese de benim için bitti,konuşacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Neyse uzatmayım daha fazla, bana göre sıkıldı ondan böyle ama hiçbir şekilde sıkıldım demiyor. Olabilir sıkılabilir ama gelip dürüstçe söylemesini isterdim.hayıır ayrılamayız diye üstüne atlayacak biri de değilim.
Bugün farkettim, facete beni engellemiş :) whatssapda snapchatte falan engel yok. Neden sizce? Ben, beğendiğim şeyleri falan görüp '"amaan burda da hep karşıma çıkıyor" diye düşünüp görmesin artık diye engellediğini düşünüyorum.
Bu arada yaşlarımız 22. İlişkimiz de 1 yıllıktı. Başka bir kız ihtimali de yok bence şuan aynı bölümdeyiz zaten, ama tabi % 100 bilemem.
Bu arada kendisi baya özgüveni yüksek biridir, şaşırdım ben mesajla anlatınca. Uzattıysam kusura bakmayın. Yorumlarınızı bekliyorum :)
Ben erkekler konusunda nasibimi aldığımi dusunuyorum. Hayatımda kimse yok şuan. İlk defa onu sevmiştim ben, onun da ne yaptığına bir anlam veremedim zaten.. Bence de sıkılıyorlar, artık dusunmuyorum bile. Aklıma gelince ister istemez hüzünleniyorum bazen tabi ama boşveriyorum sonra. Yalnızlık en iyisiBence sıkılıyorlar ondan,seninki de sıkılmış olabilir.şimdi nasılsın peki? hayatında biri yok heralde senin de
Üzgünüm, ama sanki başka birisi var. Bende öyle hissetdim. Boş ver allah karşına daha iyilerini çıkarır.
Ben erkekler konusunda nasibimi aldığımi dusunuyorum. Hayatımda kimse yok şuan. İlk defa onu sevmiştim ben, onun da ne yaptığına bir anlam veremedim zaten.. Bence de sıkılıyorlar, artık dusunmuyorum bile. Aklıma gelince ister istemez hüzünleniyorum bazen tabi ama boşveriyorum sonra. Yalnızlık en iyisi
İlk başta bana çok zor geliyordu. Nasıl unutacagim falan diyordum ama zaman su gibi akıp geçti. Ona olan sevgim bir gram azalmadı ama en azından onu dusunmuyorum. Ben de onu unutacagim günleri bekliyorum hala..Arada akla gelmese ben de mutlu olcam da işte, ama geliyor.insallah ben de düşünmediğim zamanlara çabuk gelebilirim
cok kibar bir cocukmuş. aferim. içindekini demek sana diyememiş. ki bu da normal erkekler kafalarına takılan birşeyi kolayın anlatmazlar. önce kendi içlerinde cözerler sonra konuşurlar.Erkek arkadaşımla 2 hafta önce ayrıldık. Olay şöyle gelişti; ruh hali bi değişti, sorduğumda ne oldu diye sınavlar üstüme geliyor canım sıkılıyor yeni bir şeyler yapmam lazım tarzı şeyler dedi. Ertesi gün bana karşı davranışları da kabalaştı, yüz yüze görüşüp sorduğumda neyin var bizle mi ilgili bir memnuniyetsizliğin var, sıkıldın mı ondan mı böylesin dedim yok dedi anlatmadı. İstedim ki bana içini açabilsin.Yanından ayrıldıktan 5 dk sonra mesaj attı. Bir dönemden geçiyorum her şey üstüme geliyor senle de alakalı olabilir yazmış. Ben de yüzüme söyleyebilirdin ayrılalım diye olup biterdi dedim. Emin olmadan diyemem dedi. Sınavlardan sonra konuşuruz istersen dedi,bişeyler daha dedim, sonra konuşuruz dedi o günden sonra 1 kere okulda yanıma gelip naber dedi 2 dk konuştuk bir de dün doğum günümdü doğum günün kutlu olsun yazmış. Sınavlar yeni bitti ama henüz bunlar dışında bir iletişimimiz yok, konuşmak istese de benim için bitti,konuşacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Yok zaten konuşmak için falan değil yorumlaşıyor mu birilerini bişeylere etiketliyor mu falan diye ama yapasım da yok onun için sırf meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?