Sizce neden böyle yapmış olabilir?

Ortada nefretlik durum kavga hiçbir şey yok. Merak ettim şimdi

O aldatma olarak görmez ki onu, kimse yanlış yapıyorum diye diye aldatmaz zaten. Bahanesi hazırdır, senden zaten ayrılmıştır, sen ilgisizsindir çk mtszdr .s.s falan falan. Minareyi çalan kılıfını hazırlar derler. :)

Çok merak ettim valla çoğunluk böyle diyince fake hesap açıp ekleyesim geldi

Çok merak ettim valla çoğunluk böyle diyince fake hesap açıp ekleyesim geldi

Ekle de sana saracağının garantisi yok, belki zaten flörtleştiği biri var seninle ilgilenmeyebilir. Ya da hiç eklemeyebilir açtığınla kalırsın. Ortak arkadaşlarda ekli olan varsa onlardan bakmaya çalış hesabına.

İnan bana aynı şeyi ben de yaşamıştım. Soğuk davranıyordu bana karşı, ailevi sorunlarim var demişti ve gün geçtikçe bana karşı ilgisi azalmıştı. Ben dayanamadım ve yeter artık dedim ona söyledim açık açık böyle yapmana dayanamıyorum falan demiştim. O da seni üzmek istemiyorum demişti ve iliskimiz bitmişti. 1 ay kadar sonra beni instagramdan engellemişti sebepsiz yere. Tartismamistik bile. Bir ara o engel kalktı fakat sonra tekrar engellemiş beni.. Kendi kafasında ne yaşıyor bilmiyorum ama gerçekten ne yaşadığını çok merak ediyorum.. kendisini cok özledim hala da onu seviyorum fakat inan yapabilecek hiçbirşey yok, bu erkeklerin hepsi aynı galiba

Yok zaten konuşmak için falan değil yorumlaşıyor mu birilerini bişeylere etiketliyor mu falan diye ama yapasım da yok onun için sırf meraktan

Ne garip yaratıklar ya bende ona karşı hani aşırı aşk yoktu ama seviyordum tabiki.merak ediyorum aynı senin gibi

Ne garip yaratıklar ya bende ona karşı hani aşırı aşk yoktu ama seviyordum tabiki.merak ediyorum aynı senin gibi
Valla onun hala sevgilisi yok, bundan eminim. Fake hesap açıp takip etmisligim var çünkü fotoğrafini beğenen tek bir kız bile yok yani ki beni aşırı çok seviyordu, millet bize imrenerek bakardı gözünden anlaşılırdı beni çok sevdiği. Bir anonim sitesi var bir gün oradan ona anonim olarak mesaj atmıştım şiir yazmıştım ve bana "özleyenim özlediğimdir aslında" yazmıştı. Benim olduğumu anladı mı hiç bilmiyorum ama o günden sonra bana hiç mesaj atmadi aradan da 4 ay geçti. Hala neden bırakti anlamış değilim. Bu erkekleri anlamak cidden kadınları anlamaktan daha zor

Bence sıkılıyorlar ondan,seninki de sıkılmış olabilir.şimdi nasılsın peki? hayatında biri yok heralde senin de

Üzgünüm, ama sanki başka birisi var. Bende öyle hissetdim. Boş ver allah karşına daha iyilerini çıkarır.

Bence sıkılıyorlar ondan,seninki de sıkılmış olabilir.şimdi nasılsın peki? hayatında biri yok heralde senin de
Ben erkekler konusunda nasibimi aldığımi dusunuyorum. Hayatımda kimse yok şuan. İlk defa onu sevmiştim ben, onun da ne yaptığına bir anlam veremedim zaten.. Bence de sıkılıyorlar, artık dusunmuyorum bile. Aklıma gelince ister istemez hüzünleniyorum bazen tabi ama boşveriyorum sonra. Yalnızlık en iyisi

Arada akla gelmese ben de mutlu olcam da işte, ama geliyor. insallah ben de düşünmediğim zamanlara çabuk gelebilirim

Arada akla gelmese ben de mutlu olcam da işte, ama geliyor. insallah ben de düşünmediğim zamanlara çabuk gelebilirim
İlk başta bana çok zor geliyordu. Nasıl unutacagim falan diyordum ama zaman su gibi akıp geçti. Ona olan sevgim bir gram azalmadı ama en azından onu dusunmuyorum. Ben de onu unutacagim günleri bekliyorum hala..

cok kibar bir cocukmuş. aferim. içindekini demek sana diyememiş. ki bu da normal erkekler kafalarına takılan birşeyi kolayın anlatmazlar. önce kendi içlerinde cözerler sonra konuşurlar.
sana ayrılmak istedigimi söylerim demiş. sen hala bitsin mi bitsin mi demişsin. neden böyle diyorsun. bitsin demek cok zor degil. cocukda söyler. derdini de cok güzelce ifade etmiş. bence sakinleş ve bekle.
lütfen sevgiline saygı duy. gene gunaydın filan de. ama cok kurcalama. bakalım altından ne cıkacak..
başka biri olsa bile cok kibar yaklaşmış. seni kırmak istedigini de hiç sanmıyorum...

Yok zaten konuşmak için falan değil yorumlaşıyor mu birilerini bişeylere etiketliyor mu falan diye ama yapasım da yok onun için sırf meraktan

Sen şimdilik zamana bırak, kokusu çıkar zaten yakında. Hiçbir şey uzun süre gizli kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…