Kızlar Meraba.
5 yıllık bi ilişkim var yaşım 21.Erkek arkadaşım henüz askere gitmedi.
2012 mayıs gibi gidecek. Ama ailemle tanışmak istiyor. Ben onun ailesiyle geçen yıldan beri tanışıyorum.
Çevremde akrabalardan vs beni isteyenler var. Buna dur demek için tanışmak istiyor ailemle.
Benim sormak istediğim nişan yada söz yapmak için henüz erken değil mi?
Kendi başımıza bi ilişkiyi yürütmek zaten yeterince zor.
Bi de işin içine aileler girince daha kötü olur gibi düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum.
Çünkü 1 yıl askere gitmesi 1 yıl askerlik 1 yıls askerden sonra hazırlık vs.
3 yıl gibi bi süre nişanlı / sözlü kalınılcak. Siz ne diyorsunuz bu konuda
haklsınız bende sizin gibi düşünüyorum ama konuyu erkek arkadaşıma aktarınca o böyle düşünmediğini çevresinde 5 yıldır nişanlı insanların var olduğunu söylüyor. ya bide ben bişeye kızdım o yüzden nişanı düğünü ertelemek istiyorum.
bu yıl askere gidebilirdi sudan sebeplerle gitmedi. Bidaki yıla erteledi. bu yüzden ertelemek istiyprum o da bunun farkında sanırım üstüme geliyo bu konu yüzünden
haklsınız bende sizin gibi düşünüyorum ama konuyu erkek arkadaşıma aktarınca o böyle düşünmediğini çevresinde 5 yıldır nişanlı insanların var olduğunu söylüyor. ya bide ben bişeye kızdım o yüzden nişanı düğünü ertelemek istiyorum.
bu yıl askere gidebilirdi sudan sebeplerle gitmedi. Bidaki yıla erteledi. bu yüzden ertelemek istiyprum o da bunun farkında sanırım üstüme geliyo bu konu yüzünden
neye kızdın canım
Kızlar Meraba.
5 yıllık bi ilişkim var yaşım 21.Erkek arkadaşım henüz askere gitmedi.
2012 mayıs gibi gidecek. Ama ailemle tanışmak istiyor. Ben onun ailesiyle geçen yıldan beri tanışıyorum.
Çevremde akrabalardan vs beni isteyenler var. Buna dur demek için tanışmak istiyor ailemle.
Benim sormak istediğim nişan yada söz yapmak için henüz erken değil mi?
Kendi başımıza bi ilişkiyi yürütmek zaten yeterince zor.
Bi de işin içine aileler girince daha kötü olur gibi düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum.
Çünkü 1 yıl askere gitmesi 1 yıl askerlik 1 yıls askerden sonra hazırlık vs.
3 yıl gibi bi süre nişanlı / sözlü kalınılcak. Siz ne diyorsunuz bu konuda
aklıma geldi bu arada ya şu erkeklerin askere gideceği zaman neden paçaları tutuşur gibi yok ananla tanışayım,yok sözlenelim en azından diyorlar anlamıyorum..git askerlğini bitir sonra adam gibi çık kızın ailesinin karşısına yani..kimse kaçmıyor ya..bence kendine olan güvensizliklerinden..yoksa sevdiğinden deil sırf..bence bunu yaşayanlar acele etmemeli..paldır küldür yaşanmaz herşey..başkasına kaptırırım diye paçaları tutuşuor..sonra boşanmak için sır bekleniyo(kimileri) yani..acele edilmemeli..bi kız okucam dediğinde evlenince nasıl demeyi biliyolar açıktan okursun evlenince diye sizde deyin askerden sonra diye işte..
doğru düşünüyorsun kesinlikle.ben 3 yıl nişanlı kaldım.çok pişmanım.çok yoruldum çok yıprandım :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?