- 24 Ekim 2017
- 3.277
- 3.055
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Ağız alışkanlığı sevgilim diyorum hep ama nişanlıyız, öyle olmasa neden nişanlım yazayım :) Kısmetse bu sene evleniyoruzSevgiliniz mi nişanlınız mi önce onda bi anlaşalım
Ne alaka pardon ?Nisanliyiz demesen bence baskasiyla evli dicektim.
Bende bunu istiyorum ama kendisi mesajlaşıyor ben dürtmeden alışkanlık haline getirsin istiyorum olması gereken de bu, o arıyor bazen günde 1 bazen 2 bazen daha fazla çok nadir 2 günde 1Bende konuşmayı sevmem kaç yıl oldu birlikteyoz hala eşimle mesajlaşırız gjn içinde :)
Ne alaka pardon ?
Hayırlı olsun :) düğünden sonra boşan yorumları başlar meşhur bdv replikleriAğız alışkanlığı sevgilim diyorum hep ama nişanlıyız, öyle olmasa neden nişanlım yazayım :) Kısmetse bu sene evleniyoruz
Yok yok Allah korusun öyle karakterde birisi değil şükürler olsun ki, nişanlım akşamları genelde erkek arkadaşlarıyla buluşuyor içki falan içiyorlar arabada ara sıra, kafam orda oluyor diyor ama mesaj falanda atıyor ben hatırlatmadan yapsın istiyorumGenelde evli erkekler internetten filan sevgili bulup bekariz diye yalan söylüyorlar e tabi aksam karilarinin yaninda da mesaj filan atip arayamiyorlar. Ama siz zaten nisanliymissiniz bu ornek size uygun degil.
Sağol da neden boşan olsun ? Allah korusun yani ne alaka ? Allah herkese mutluluk versinHayırlı olsun :) düğünden sonra boşan yorumları başlar meşhur bdv replikleri
Ben mutluluklar diliyorum
Burda ezbere hep öyle yazan bi kitle varSağol da neden boşan olsun ? Allah korusun yani ne alaka ? Allah herkese mutluluk versin
Tabii ki çok sıkıntı değil ama aynı evde yaşamıyoruz sonuçta, evli olsak neden yazışalım :) Özlediğinden hatır hal sormak için yazar insan, bende sevgililik dönemini yaşamak istiyorum haksız mıyım :)Erkekler genelde sevmiyor sevgili ile hadi seni kırmamak için yapıyor da nilanlısınız ve evlenmeye az kalmış artık kendisi gibi davranıyorlar
Daha geçen akşam arkadaşlarımız geldiğinde şu cümle yi kurudu "ya ne ergenmişiz zırt port mesajlaşma konuşma isteği geliyormuş "
Buna istinaden arkadaşımın eşi de şöyle diyip noktayı koydu
+nasılsın aşkım
-iyiyim aşkım
+nerdesin aşkım
-evdeyim aşkım sen nerdesin aşkım
+bende evdeyim aşkım
+nasılsın aşkım .....
Evlendikten sonra düşünüldüğünde de gerçekten çok komik geliyor
Sorun ve sıkıntı görmüyorum ben ☺
Mıç mıç bende istemem ama benim ilk sevgilim ve evleneceğiz, bende sevgililik dönemini yaşamak istiyorumNeden şöyle düşünmüyorsunuz,
Sırf siz sürekli aynı uyarıyı yapmayın diye sizi tatmin için mesajlar attığında, aradığında daha mı çok düşünülmüş oluyorsunuz? Yani bu size samimi gelecek mi? Sırf nişanlısıyla arası açılmasın diye bunu bir görev gibi düşünecek. Ben sizi düşünmüyor demiyorum. Ama baskılamayla "ilgi" olmaz. Herkesin yaklaşımı farklıdır. Sizde nabza göre şerbet vermeye çalışın. Bana kalırsa mıç mıç mesajlar atılması sürekli aranması da bayar insanı
Günde 1, 2 kez konuşmak nasıl yetiyor anlamıyorum. Acaba beni kıskanmıyor mu, kafamda deli sorularEtrafa bakıp değerlendirme yapacağınıza olduğunu gibi kabullenseniz sorun kalkacak gibi adamın içinde yok ne yapılabilir ki bu durumda ?
Konuşmak istediğiniz zaman siz arayın mesaj atın vs.
Hep mi böyleydi ?Günde 1, 2 kez konuşmak nasıl yetiyor anlamıyorum. Acaba beni kıskanmıyor mu, kafamda deli sorular
Seni çok iyi anlıyorum hakkın ama bu da onun yapısı karakteri sende tolere edicem canımTabii ki çok sıkıntı değil ama aynı evde yaşamıyoruz sonuçta, evli olsak neden yazışalım :) Özlediğinden hatır hal sormak için yazar insan, bende sevgililik dönemini yaşamak istiyorum haksız mıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?