- 24 Ekim 2017
- 3.277
- 3.055
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
Aynen, bir de her şeyi tersleyen bir kitle var, asıl onların eşlerine Allah sabır versinBurda ezbere hep öyle yazan bi kitle var
Ocakta yemeğin yandı desem boşan diyecek tipler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen, bir de her şeyi tersleyen bir kitle var, asıl onların eşlerine Allah sabır versinBurda ezbere hep öyle yazan bi kitle var
Ocakta yemeğin yandı desem boşan diyecek tipler![]()
Evet, ilk başlarda daha sık arayıp yazıyordu ama üzerinden 2 yıl geçince :)Hep mi böyleydi ?
Telefon dan kıskanmasını gerçekten nasıl bekliyorsun kiGünde 1, 2 kez konuşmak nasıl yetiyor anlamıyorum. Acaba beni kıskanmıyor mu, kafamda deli sorular
Hiç mi aramayacak demek istedinizSeni çok iyi anlıyorum hakkın ama bu da onun yapısı karakteri sende tolere edicem canım
Evlendikten sonra daha çok arayacak sen inan bana![]()
Nerdesin, ne işin var orda, birlikte giderdik vs. birçok şey duyuyorum ben çevremden daha öncede tecrübem olmadıTelefon dan kıskanmasını gerçekten nasıl bekliyorsun ki
Şaşkınım
Bence bu böyle gidecek gibi . Ben 2 yıllık evliyim mesela benim de eşim saat başı arar hep böyleydi hala aynı .Evet, ilk başlarda daha sık arayıp yazıyordu ama üzerinden 2 yıl geçince :)
Yok gerçek mana da söyledimHiç mi aramayacak demek istediniz
Pek merak etmiyor diyelim onaGünde 1, 2 kez konuşmak nasıl yetiyor anlamıyorum. Acaba beni kıskanmıyor mu, kafamda deli sorular
Sizce ne yapabilirim benim istediğim gibi olması için, ondan çok şey beklemiyorum sadece manevi bir istek. Ben hiç parasını yemedim, hediye bile aldırmadım yaYok gerçek mana da söyledim
Bi kere her akşam işten çıkıp eve yaklaştığındaki konuşma
Ekmek var mı
Su alayım mı
Eksik bişey var mı vs vs
Bu belirttiklerin Kıskanmak değil tatlım malesef sen kısıtlanmak istiyorsun sanırımNerdesin, ne işin var orda, birlikte giderdik vs. birçok şey duyuyorum ben çevremden daha öncede tecrübem olmadı
Benim bu durumda ne yapmam gerekli istediğim gibi olması için ?Pek merak etmiyor diyelim ona
Ben düşünülmek, merak edilmek, kıskanılmak istiyorumBu belirttiklerin Kıskanmak değil tatlım malesef sen kısıtlanmak istiyorsun sanırım
Kıskanmak ile kısıtlanmak çok farklı
Ve asla seni birinin kısıtlamasına izin verme bence
Yapacak pek bir şey yok gibi. Aklına gelmiyor demek ki konuşmak istediğinizde siz arayın ona da tepki göstermez sanırımBenim bu durumda ne yapmam gerekli istediğim gibi olması için ?
Merhaba benim sevgilim, nişanlım gündüz arıyor, en fazla 2 kere falan ama akşamları da mesaj atsın istiyorum bazen atıyor bazen atmıyor üstüne gitmesem hiç atmıyor, o kadar şey söylememe rağmen. Ben çok değil 10 dk mesajlaşsak yeterli, üstüne gitmeyince hiç mesaj atmıyor. Cevremde görüyorum sevgilisini aramaktan rahat bırakmayanlar var,benimkisi 1 2 kez arasın günde yetiyor, arkadaşlarımın falan arıyolar kapatıyorlar 10 dk geçmeden yine arıyolar tamam ben böyle istemiyorum ama en azından aramasına ek mesaj atabilir ben üstüne gidince hiç atmicak, ben sevgili gibi olmak hissetmek istiyorum sen beni mahrum bırakıyorsun herkese özendiriyosun buna dedim. Beni sevmesine sonsuz inanıyorum ama daha fazla haberleşmek istiyorum. Sevmesem ve güvenmesem asla bu duruma katlanmazdım.
Onu aradığın da neden beni aramdın aramıyorsun demek yerine sen araSizce ne yapabilirim benim istediğim gibi olması için, ondan çok şey beklemiyorum sadece manevi bir istek. Ben hiç parasını yemedim, hediye bile aldırmadım ya
Aramadıkça beni içimden öyle demek gelmiyor maalesef hep üstüne gidiyorum yine aramadın unuttun vs.Onu aradığın da neden beni aramdın aramıyorsun demek yerine sen ara
Ve sesini çok özledim vs gibi cümleler kullan biraz zaman sonra oda bunu alışkanlık edinir sanırım
Yani kendi eşimden bunu deneyimledim
Birde benim dediğim yöntemi dene istersen bakalım fark edecek miAramadıkça beni içimden öyle demek gelmiyor maalesef hep üstüne gidiyorum yine aramadın unuttun vs.
Yıpratır bu davranış ama ilişkiyi bence . Bunu telefonda değilde buluştuğunuz bir vakitte konuştunuz mu ne diyor ?Aramadıkça beni içimden öyle demek gelmiyor maalesef hep üstüne gidiyorum yine aramadın unuttun vs.
Mesela bugün çok az telefonda konuşabildik eve 00:30'da aradım arıycam seni yeni geldim dedi saat 02:00 oldu mesaj atmış ben görmedim, 2 dk sonra aradım açmadı mesajından sonra, yavrum uyudun galiba iyi geceler bende yatıyorum demiş, bende senin bana verdigin değer bu işt, bi bana vaktin yok ben buyum işte diye upuzun bir mesaj yazdım yarın aradığında açmamayı düşünüyorumBirde benim dediğim yöntemi dene istersen bakalım fark edecek mi
denemekten ne kaybedersin ki
Tamam tamam diyor uygulamaya gelince en fazla 2 gün, 3. gün yine aynı eskiye devamYıpratır bu davranış ama ilişkiyi bence . Bunu telefonda değilde buluştuğunuz bir vakitte konuştunuz mu ne diyor ?