Sizce normal mi?

Kızlar asla emin olamıyorum. Dün çok yakın davranıp baya sevdiğinden eminken bugün aşırı normal hatta bacısıymışım gibi davrandı,amaç ne ?

Ya sizin konularinizi cok sevigorum ben :) Hep bir erkek mevzusu yanlış anlamayına ama ayran gönüllü müsünüz yoksa deneme yanilma yoluyla mi devam ediyorsunuz ? Bence sizden hoşlanıyor. Ama reddedilirim diye acik acik söyleyemiyor cocuk gibi sana arkadasimi yapayim falan diyor. Aranizdaki iliskiyi bilemem tabi ama bana ayni ortamda (evde demiyorum aynı yerde) uyumanız biraz samimi geldi. Belki siz de ona farklı sinyal veriyorsunuzdue.

Teşekkür ederim deneme yanılma denebilir çünkü şuana kadar aşktan pek yüzüm gülmedi. Sadakat yükümlülüğüm olan biri de yok fırsatları değerlendiriyorum. Bana da hoşlanıyor gibi geliyor ama bazen de hiçbir duygusu yokmuş gibi. Bilerek mi yapıyor emin olamıyorum. Açılmasını nasıl sağlarım?

Aklını kurcalıyor gizemli havaları... Sende ona aynısı yap..

Yapıyorum ama sıkılmaya başladım açılması için ne yapabilirim?
Tabikiiii de kendi merkezine dön. Mesela kız arkadaslarınla vakit geçir mesaj yazarsa hemen mavi tık yapma hemen cevap verme bakalım merak ediyorum gizemli takıl. Sık sık görüşme kendini geri çek biraz.. Nadir bir şekilde dişiliğini kullan. Geri çekil tavrından hemen kaparsın işi. Sıcak kanlı ol yazışırken veya konuşurken abartmadan. Erkekler hemen kendini belli eder bu şekilde

İmalı imalı bakın :) yakinmissiniz zaten dokunun koluna falan girin cıvıldayın

İmalı bakmaya utanırım skdkskd ikincisini yapıyorum
Yakistiramadim simdi ama sürekli erkekler konusunda konu acip ne demek bakamamak ne utanicaksin be cok utanirsan gözlerini kacirirsin o bakmazken bak bakinca da gözlerinu kacır salak değilse anlar. Salaksa zaten isin olmaz güzelim boşver

Erkekleri seviyorum ya onlar olmasa napardık erkekler çiçektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…