- 7 Aralık 2018
- 7.319
- 18.866
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
inan bende şok oldumSonra bir gün otururken burnumda bir şey varmış(nolur dalga geçmeyin) onu eliyle aldı baya ve şok oldum.
Aynı şokun ıcındeyim bana da yer açıninan bende şok oldum
Hahahaha burunu okuyunca eli unuttun ben, gercekten psikopat gibi. Gece bir uyanıyorsun elini tutuyor dibine gırmısIyy ne pis şeymiş o ayol.
Insan aşık olduğu insanınkini bırak, kendi burnunun mahsulunu bile eliyle almaz
Bi de ne öyle sayko gibi uyurken el tutmalar falan.
Aynı şokun ıcındeyim bana da yer açın
Bence bu size ilgisi olduğunu değil midesiz olduğunu gösterir.Sonra bir gün otururken burnumda bir şey varmış(nolur dalga geçmeyin) onu eliyle aldı baya ve şok oldum.
Gel gelben ufak tefeğim beni de sığdırın araya
Ya soksun ben söylenmesi taraftarıyım söylemeyip tüm gün öyle oturmak daha korkunç geliyor bana. Ama eliyle almasına cidden şok oldum çünkü aşırı titiz biriAdam sümükçübaşılık yaparak bile gömmüş aslında sizi. Burnunuzda mahsül kaldığını hissettirmemesi gerekirdi böyle bir durumda. Gözüne gözüne sokmuş resmen mahsülü
Ya aşırı titiz biri o an dondum kaldım yani yaptığı şeye.Iyy ne pis şeymiş o ayol.
Insan aşık olduğu insanınkini bırak, kendi burnunun mahsulunu bile eliyle almaz
Bi de ne öyle sayko gibi uyurken el tutmalar falan.
Eliyle aldı derken löps diye direkt parmakladı mı yoksa eline peçete alıp burnunuzu mu sildi?Ya soksun ben söylenmesi taraftarıyım söylemeyip tüm gün öyle oturmak daha korkunç geliyor bana. Ama eliyle almasına cidden şok oldum çünkü aşırı titiz biri
Acaba sümük olmayabilir mi? Bazen kazak tüyü falan oluryaYa soksun ben söylenmesi taraftarıyım söylemeyip tüm gün öyle oturmak daha korkunç geliyor bana. Ama eliyle almasına cidden şok oldum çünkü aşırı titiz biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?