Sizce normal mi?

Siz şöyle titizim vs diyorsanız sırf sizin gözünüze girmek için bile böyle taktikler yapabilir.
Temiz biri olduğunu bilmesem şaşırmazdım. Geçmişte ben de sevdiğim birinin burnunu silmiştim ama peçeteyle. Bu çok ultra geldi. Bi de mesela kapıyı falan açacakken sanki o da yeltenmiş gibi elimin üzerine koyuyor anlatırken çok komik oldu ama gözünüzde canlanmıştır diye tahmin ediyorum skdkskdkdf

Valla bunu romantik gören bir kesim var. Sosyal medyada bi kaç gün önce bir fotoğraf gördüm. Nişan fotoğrafı yüzük takarken gelin hanım ağlıyor damat beyde eliyle gelinin burnunu siliyor bildiğin pecetesiz. Gelin hanımda bunu romantik bulup bir yazı ile fotoğrafı paylaşıyor. Bazı insanların sevgiyi yaşayış şekli çok farklı. Bana göre iğrenç ama adama göre değil demek ki. Birde şöyle bir gerçek var ki pis birseyi sürekli olarak görmek , onu ordan alıp atmak ya da temizlemekten daha kötüdür. Temizlik hastası pis tuvalette tuvaletini yapamaz ama bir güzel girer yıkar. Adam belki sürekli gözü çarpmıştır en son dayanamayıp almıştır:))

Eğer ilginiz yoksa ve bir şey hissetmiyorsanız açıkça bahsetmeniz lazım. Sizden bir şekilde karşılık bekliyor.Dürüstçe davranmıyor sanırım kafası biraz arabesk. Çaktırmadan dokunma vs. İyice düşünün, karar verin ve yalnız kalmayın kapalı ortamlarda. Sizinle yalnız kalması bile kendince ona sanki size ulsşabileceğini, sizin hayır demediğinizi, ilginizin olduğunu düşündürebilir...

Keşke adam akıllı konuşsa sizinle.

Gözümüzde canlanma işi bizde merak etme. konu öyle ilerliyor zaten

Ayy yedim deme nolur deme

Yemedim arkadaslarım kurtardı
Ay ohhh rahatladım Geçen de bi velim kurabiye getirmişti yiyeyim diye bu velimde hiç özenmez ama öyle biliyorum yani tadına bir bakın kendi tarifim diyor içinde kendine özgü malzemeler varmış Kırmamak için bir ufacık tefecik minicik bir parça aldım ama on dakika çiğnemişimdir senin de sonun öyle oldu diye korktum bian

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…