- 11 Kasım 2024
- 1.498
- 3.829
- 48
- 34
- Konu Sahibi Kedigibi1453
-
banka ve avukata devredildikten sonraki süreçler çok farklı işte, banka personeli icraya verilen hiç bir dosyayı kendisi takip etmez edemez direkt olarak avukata yönlendirir çünkü süreçler farklı.Ben icrada değilim bizim bankada bu şekilde müşteriye bağlı olarak değişiyor genelde küçük borçlarda faiz işlemeye devam ediyor
Seve seve ödicez yaniBorcu tamamen kapatmak başka türlü faizden kurtulamazsınız
E şuan konu sahibi dolandırılmış mı oluyor ödeme de icraya değilbanka ve avukata devredildikten sonraki süreçler çok farklı işte, banka personeli icraya verilen hiç bir dosyayı kendisi takip etmez edemez direkt olarak avukata yönlendirir çünkü süreçler farklı.
Siz dosyanıza bakın ne yazıyor avukatla anlaşma yapılan dosyada yazarSeve seve ödicez yani
hayır dolandırılmış olmuyor, icra dosyalarında haricen tahsilat diye bir şey var, ödemeleri anlaşarak ve faiz indirimi ile bankaya ya da avukata ödersin, anlaştığın rakam tamamlandığında avukat icraya haricen tahsilat bildirimi yapar ve tahsil harcı borçlu tarafından ödenerek dosya kapanır.E şuan konu sahibi dolandırılmış mı oluyor ödeme de icraya değil
Uyaptan baktığımda alacaklı avukat ve borçlu eşim gözüküyor ana para, avukat masrafı, faiz hepsi yazıyor (tek bir farkla, faiz hiç yerinde durmuyor ödediğimiz 40 bin TL de gözükmüyorSiz dosyanıza bakın ne yazıyor avukatla anlaşma yapılan dosyada yazar
Tamam ama borca aylık faiz işlemeye devam ederhayır dolandırılmış olmuyor, icra dosyalarında haricen tahsilat diye bir şey var, ödemeleri anlaşarak ve faiz indirimi ile bankaya ya da avukata ödersin, anlaştığın rakam tamamlandığında avukat icraya haricen tahsilat bildirimi yapar ve tahsil harcı borçlu tarafından ödenerek dosya kapanır.
Tahsil harcını isterse yine iyihayır dolandırılmış olmuyor, icra dosyalarında haricen tahsilat diye bir şey var, ödemeleri anlaşarak ve faiz indirimi ile bankaya ya da avukata ödersin, anlaştığın rakam tamamlandığında avukat icraya haricen tahsilat bildirimi yapar ve tahsil harcı borçlu tarafından ödenerek dosya kapanır.
avukat protokol yaptığı için sabitleyebilir diyorum işteTamam ama borca aylık faiz işlemeye devam eder
valla dosyanın işleyişinde hiç bir sıkıntı yok aslına bakarsan, aynen böyle yapıyoruz bizde haricen tahsil edip bittiğinde bildirim yaparak kapatıyoruz, faiz indirimi de yapıyoruz sabitliyoruz da.Tahsil harcını isterse yine iyi
Bu ay gidip görüşücez valla verebileceğimiz miktar bu ana parayı ödeyip kapatmayı teklif edicez inşallah kabul eder sonuçta kendisinin masrafını da ödedikvalla dosyanın işleyişinde hiç bir sıkıntı yok aslına bakarsan, aynen böyle yapıyoruz bizde haricen tahsil edip bittiğinde bildirim yaparak kapatıyoruz, faiz indirimi de yapıyoruz sabitliyoruz da.
Buradaki borca pek yapılmış durmuyor benim bildiğim de yapılmıyor çok büyük borçlarda yapılıyor müşteriye göre ama normal icralarda hem taksit ödeniyor hem faiz hem avukat bu yüzden zaten banka 363663636 kere arar o ara yapılandırma yapsa 5.50tan falan yapar ama faizi sabitlenir ekstra faiz işlemez ödeme planı olur. burada neden sabitlensin ki faiz ödül gibiavukat protokol yaptığı için sabitleyebilir diyorum işte
faiz indirimi de isteyin mutlaka, avukatlar vekalet ücretlerini dosya kapanınca alır genelde o yüzden onu almak için indirim yaparlar, taksitlendirme yaparken de yapmış olabilirler ama kapanışta daha fazla yapabiliyoruz.Bu ay gidip görüşücez valla verebileceğimiz miktar bu ana parayı ödeyip kapatmayı teklif edicez inşallah kabul eder sonuçta kendisinin masrafını da ödedik
icra öncesi yapılandırma dediğiniz şeye biz ödeme planı ya da protokol ya da anlaşma diyoruz, indirim de yapıyoruz taksitte yapıyoruz, faizi de sabitliyoruz.Buradaki borca pek yapılmış durmuyor benim bildiğim de yapılmıyor çok büyük borçlarda yapılıyor müşteriye göre ama normal icralarda hem taksit ödeniyor hem faiz hem avukat bu yüzden zaten banka 363663636 kere arar o ara yapılandırma yapsa 5.50tan falan yapar ama faizi sabitlenir ekstra faiz işlemez ödeme planı olur. burada neden sabitlensin ki faiz ödül gibi
Avukata verilmeden önceki süreçten bahsediyorum benicra öncesi yapılandırma dediğiniz şeye biz ödeme planı ya da protokol ya da anlaşma diyoruz, indirim de yapıyoruz taksitte yapıyoruz, faizi de sabitliyoruz.
niye? konu sahibi sonraki süreçle ilgili bilgi istemiş.Avukata verilmeden önceki süreçten bahsediyorum ben
Avukata verildikten sonra protokole bakmamış bile yani en önemli soru zaten faiz işlemesi böyle bir anlaşma yapılmamış faiz işliyor niye işlemesin ki zatenniye? konu sahibi sonraki süreçle ilgili bilgi istemiş.
ok.Avukata verildikten sonra protokole bakmamış bile yani en önemli soru zaten faiz işlemesi böyle bir anlaşma yapılmamış faiz işliyor niye işlemesin ki zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?