Sizce normal mi?

NisaZumra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.047
708
73
Esim is seyehattine cikti 3 günlügüne. Bende 3 yasindaki oglumla evde kaldik. Kayinvalidemle kayinbabam tutturdu gelin 1 gecede olsa kalin torunumuzu özledik diye. Bende iyi madem hem oglumda oynalanir onlarla diyerekten geldim kaldim. Bugünde anneme gecicem. Görümcelerimde yoklar biri uzaga evli kücügüde okullar tatil nedeniyle onun yaninda. Demin bana soruyor kv; yarin evde olurmusun, ona göre misafir cagiricam bide sırıtarak söylüyor. Bende dedim; benle ne alakasi ve anlamayadim anne, dedim. Oda; ayyy canim hic güvenemiyorum kendime kizlarda olmayinca misafir cagirmaya, mutfaktan cikamiyorum o zaman dedi. Bende; kendi evime cagirdigim zaman bende cikamiyorum mutfaktan bide kücük cocukla,dedim. Yaparsin 5 cay aperatifler oturursun madem dedim. Bisey demedi ama bozuldu gibi. Iyide haketmedimi? Zira bana hic normal gelmedi konusmasi. Ben senin hizmetcinmiyim yani ne saniyorsun kendini. Cok hadsizce bana göre. Ben kizi degilim totosuna güvenmiyorsada cagirmayacak misafir. Kayinbabam yanimizdaydi hicbisey söylemedi. Ama sinirlendim hemde cok... aramiz kötüde degil o yüzden cokta sert tepki vermek istemedim. Son olarakta hem zaten yarinda yokum anne sen bana güvenme ben kalirim annemlerde dedim..

Not: KV 45 YASINDA! ELI AYAGI DÜZGÜN HICBIR SAGLIK SORUNU OLMAYAN BIRI!

yahu iyide tamam cagır anne diyip bir gönlünü alsasınz ne olacaktı sanki birgününüzüde ona ayırın ne olmus

yahu iyide tamam cagır anne diyip bir gönlünü alsasınz ne olacaktı sanki birgününüzüde ona ayırın ne olmus
Sonra öyle alisti sen alistirsin senin sucun olur. Kadin neden keyfi beni annemlerden buraya geri getirtecek 45dklik mesafeye. Tamamen sacmalik bana göre. Ve gönlünü almamda gerekmiyor. Hasta olsa yatili misafiri gelecek olsa amenna ama keyfi icin kendi keyfimden taviz vermem.

E ne var yardım etseniz?
İki çay demleyip kek çırptınız diye hizmetçisi mi oluyorsunuz?
Madem öyle köşkünüzden çıkıp gelip kalmasaydınız.
Şehzadenizi bırakıp sonra almaya gelirdiniz.

Yarin evde olucanmi ona gore misafir cagiricam demesi sacma olmus resmen sen icerde hizmet et bende keyfime bakiyim demis bende 60 yaslarinda falan sandim 45 yasinda bir kadin nasil guvenemiyor kendine
Aynen! Yani kisaca sen gel hizmetcilik yap ben misafirlerimle oturayim demis oldu. Ve ben bunu asla kendime yediremem. Yüzsüz!

Yarin evde olucanmi ona gore misafir cagiricam demesi sacma olmus resmen sen icerde hizmet et bende keyfime bakiyim demis bende 60 yaslarinda falan sandim 45 yasinda bir kadin nasil guvenemiyor kendine
Annemlere gidicem anne. Gitmeden birlikte bir şeyler hazırlarız deseydin keşke.
Bugün anneme 45 dklik mesafeye gidicem tramvayla. Üstelik kücük cocukla. Ve kv bana sirf misafiri icin yarin geri gel yardim et ancak o zaman misafir cagiririm diyor. Bugün cagirmis olsaydi elbette yardim ederdim gitmeden gerci bu seferde gitme derdi yüzde yüz.

Aynen! Yani kisaca sen gel hizmetcilik yap ben misafirlerimle oturayim demis oldu. Ve ben bunu asla kendime yediremem. Yüzsüz!
Hani soyle dese ben birseyler hazirliycam sende bir kek borek yap bana kizim gitmeden tamam ama o sizin hizmet etmenizi istiyor valla 45 yasinda ustelik..10 sene sonra napicak acaba simdi guvenemiyorsa kendine

Bence sert tepki vermişsin şöyle yapamaz mıydın birlikte hazırlarız sonrada ben giderim diyemez miydiniz.bir günlükten bişi olmaz eger sık sık bunu sıze yapmıyorsa tabi.

Şimdi anladım. Ben annenlere gideceğini bilmediğini düşünerek yazmıştım. O zaman saçma olmuş evet. Biraz seni kullanmaya dönmüş olay haklısın.

E ne var yardım etseniz?
İki çay demleyip kek çırptınız diye hizmetçisi mi oluyorsunuz?
Madem öyle köşkünüzden çıkıp gelip kalmasaydınız.
Şehzadenizi bırakıp sonra almaya gelirdiniz.
Hanfendi bugün annemlere gidicem ve kv yarin misafir cagiracak. Sirf yarin onun keyfi misafiri yüzünden yarin annemden geri dönmem gerekecek ki ben yarinda orda kalmayi planiyordum. Ben yeterince kv'me yardim ediyorum yeri gelince merak etmeyin. Evinde kaldim ama evide süpürdüm mutfagida temizledim. Üzerime düsenleri fazlasiyla yapiyorum merak etmeyin. Sadece sinirlendim cünkü resme sen gel hizmeti yap ben oturayim yoksa güvenemem kendime yapamam diyor. Ee o zaman cagirma allah allah..

Bence sert tepki vermişsin şöyle yapamaz mıydın birlikte hazırlarız sonrada ben giderim diyemez miydiniz.bir günlükten bişi olmaz eger sık sık bunu sıze yapmıyorsa tabi.
Sık yapiyor canim hatta misafiri geleceginde beni erken arayip aman ha sen erken gel yardim edersin diyor! Ve ben sıkıldım artik.

bide geri gel demis yok artik yani iyi olmus dediginiz yuz bulmasinlar ya valla burdaki kayinvalide konularini gorduk yapsanizda ne yaptinki derdi muhtemelen gorunmez yaptiklariniz

Şimdi anladım. Ben annenlere gideceğini bilmediğini düşünerek yazmıştım. O zaman saçma olmuş evet. Biraz seni kullanmaya dönmüş olay haklısın.
Aynen canim annemlere gidecegimi biliyor ve üstelik yarinda kalirim dedigim halde; ayy yarindami kalirmisin o kadar yaa keske gelseydin ben kendime güvenemiorum ya kizlar yada sen olacaksin yoksa yapamam mutfaktan cikamam diyor.. yani allah askina gelde sinirlenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…