Sizce normal mi?

Aynen uslub sorunu var. Bide sırıtarak söylüyor yani gelde sinirlenme. Tatlı dil yilani bile deliginden cikarir diye bosuna dememisler. Tatli dili olmayana yardimda edilmez.

Aynen uslub sorunu var. Bide sırıtarak söylüyor yani gelde sinirlenme. Tatlı dil yilani bile deliginden cikarir diye bosuna dememisler. Tatli dili olmayana yardimda edilmez.
Bosver senin konularini biliyorum,kadin asap bozan cinsten. Hic aldirma he he de gec. Insan gibi konusuncaya kadar da eline bir seyi alma onun evindeyken

Cevap yazip sizinle muhattap olmak istemiyorum artik,zira yazarak vakit israfi cünkü biryere varilmiyor kusura bakmayin. Allah herkesin gönlüne göre versin tamam size göre sivri dilli bana görede gayet iyiyim. Oldu bitttttttttti.

Eğer çalışan bir kadın değilseniz, kayınvalidenizin sizden bu şekilde yardım istemesinde bir art niyet göremedim. Bence sizin tepkiniz art niyetli...

Eğer çalışan bir kadın değilseniz, kayınvalidenizin sizden bu şekilde yardım istemesinde bir art niyet göremedim. Bence sizin tepkiniz art niyetli...
Size göre öyle bana göre öyle degil. Zaten konumda bir kisim bana hak verip diger kismi vermedi yani karekter ve düsünce meselesi. Saygi duyarim lakin art niyetli degilim cok sükür

kayınvaliden annemden genc:) kadındaki rahatlıga bak sen onun hizmetcisi misin? ee olmadıgına göre. isguzarlık etmis sinirlendim sahsen. sana guvenıp cagıracaksa cagırmasın. ayrıca asıl ona ayıp degil ben senin yerinde olsam kırılırdım. torunlarını görmek seni görmek icin degil seni hizmet icin kullanmak icin cagırmıs. fırsatcı kadın.

Kazen konumun kapatilmasini istiyorum.

Kısmetse birkaç ay sonra 45 yaşına giriyorum, ben bekar kocaman kızıma mutfak işi yaptırmıyorum, değil birde çocuklu kadına yaptıracağım, 45 yaşındayken sağlığınızda yerindeyse gayette dinç oluyorsunuz, hem söylemek var söylemek var diye yorumumu yapar konunuzu da talebiniz üzerine kapatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…