sizce normal olan ne?

hmmm... kaç saatlik mesafe var aranızda ? şimdiye dek kaç kez görüştünüz ?
yani onu tanıyo musun sen, sadece bikaç bişey bulup onlarla avunuyosun gibi geldi adamın çokta umurunda değil gibi duruyo yani bukadarcık anlatmanla tabi.
yaşlarınız kaç ?
canım aramızda 6 7 saat mesafe var otobüsle.. 2 kez yanıma geldi toplam 5 gün sabahtan akşama görüştük.. gel diyorum daha çok görüşeli zor oluyo diyo arayı açıyo..

Günde iki defa arayıp hiç mesaj atmaması normal değil. Hiç mi konuşmak istemiyor sizi merak etmiyor bu kişi. Ne kadar zamandır birliktesiniz ?

ben ona bunları söylediğimde sen abartıyosun sen çok ilgiyi seviyosun diyo.. ben de bütün kızlar ilgiyi çok sever diyorum ozaman da yoo az ilgi seven kızlar da var diyo.. sence ben abartıyomuyum? gösterdiği ilgi yeterli mi? acaba sorun bende mi?

elbette ilgiyi sevmeyen kızlar da vardır.
ama ne yapacaksın, kendini değiştiremezsin ki.
sen mutsuzsan mutsuzsundur, birileri bu şekilde mutlu oluyor diye ne yapabilirsin.

bence abartmıyorsun.
ama takıldığın şeyleri ifade ederken tam doğru anlatamıyor olabilirsin. aslında istediğin tam olarak şımarık kız ilgisi de değil, siz daha çok yenisiniz gerçekten, erkek arkadaşının dediği doğru bile olsa, yani sevgi sonradan oluşur desek bile, asıl birbirinizi tanımak için daha sık görüşmeli ve konuşmalısınız.

hani diyor ya nişanlın, zamanla olacak diye, işte o zaman bu zaman aslında, yoksa evlendikten sonra mı oluşacak sevgi, bu riske girilir mi hiç. sizin bu nişanlılık süresini çok iyi değerlendirmeniz, aranızda oluşmamış olan sevginin oluşup oluşmayacağını görmek için fırsatları değerlendirmeniz gerekir.

Sen bu adamın umurunda bile değilsin. Bence sakın bununla evlenme. Çok ciddiyim. Sevgi evlendikten sonra olurlar falan, daha seni seviyorum bile dememiş olması... Bu ne arkadaş? Muhtemelen senin yaşın da gençtir daha. Bence yol ver buna. Gerçekten seni umursamıyor bile.

sadece sabah bi günaydın mesajı yazar o kadar.. daha bana hiç seni seviyorum demedi ki.. 2 3 ay oldu başlayalı, benden hoşlanıyomuş beni beğeniyomuş, sevgi aşk zamanla olurmuş.. bi de sevmekte zorlanıyomuş çünkü insan bi kere gercekten sevince tekrar sevmesi zor oluyomuş.. eski sevgilisi evleneli 2 sene oldu bu arada, yani yeni ayrılmış falan da değiller..

Bana siz üzerine çok düşüyormuşsunuz gibi geldi. Size neden hala seni seviyorum demediğini bile konuşmuşsunuz. Defalarca neden sizi aramıyor diye de konuşmuşsunuz. Hem de daha 2-3 ayda. Evet, size yeterince ilgi göstermiyormuş. Ama bunun için bence ona hesap sormayın. Onu değiştiremezsiniz. Sizin ruhsal ihtiyaçlarınızı karşılayamıyorsa ayrılın. Taktik olarak falan değil, direkt ayrılın. Sizin hayatınızda sizi mutsuz eden biri olduğu müddetçe mutlu edebilecek biri nasıl girebilir ki? Başka bir mesajınızda hep karşınıza böyle insanların çıktığını söylemişsiniz. O zaman doğru insan çıkana kadar kötüleri elemeye devam edin. Ve bence hayatınıza kim girerse girsin, "beni neden aramıyorsun, bana neden seni seviyorum demiyorsun" demeyin. Yapacak kişi içinden geldiği için yapsın. Erkek arkadaşınızı ilgili birine çevirmeye çalışmayın, ilgili birinin erkek arkadaşınız olmasını kabul edin. Yine de siz bilirsiniz tabii.

Normal değil ya mesajlaşma olmaması, bir de farklı şehirlerdesiniz, ekstra fazla konuşmanız gerek bence.
Adam ilgisiz. Bir erkek bir kadını seviyorsa emin ol kadın ilgisiz falan diye düşünmez, düşünmeye fırsat bırakmaz adam çünkü. Pek takmıyor gibi.

Farklı şehirde iki kere konusuyorsanız
Aynı sehirde olsaniz ya da evli olsanız hiç konusmayacaksınız
Ben de eşimle ayrı sehirdeydim swvgili donemimde beni aramaktan bezdirirdi
Sürekli mesaj watsap foto artık bunalıyordum

Ama yapısı bu sekılde demekki bilemedim ki

arkadaşımın eşinin arkadaşı.. bana ciddi yaklaşması hoşuma gitti, ve ben şu anda işsizim, karşıma çıkan her erkek çalışmamamı sorun etti, ama bu etmedi.. böyle olunca sabrediyorum işte.. ama bilmiyorum doğru mu yapıyorum..[/QUOTE
Bana ciddi yaklastı demişsiniz bunu nasıl anladınız
Nasıl belli etti
Ciddi yaklasan kişi seviyorum der
Begeniyorum ask sevgi zamanla olur diye acık acıl soylemez

Daha cok yeniymıssınız bu zamanlarda üztünüze titremiyorsa evlenince varlıgı dahi unutur

Bence başka sevgilisi bile olabilir
Size mesafeli davranıyor olabilir
Erkekler yedekte sevgili tutmayı cok severler ve yedekteki de hep en az ilgiyi görür

Bence karsınızdaki kişiyi yeniden gözden geçirin

Insan bi kere sevince bi daha sevmesi zor falan olmuyo. Eskiyi unutamamis ama bunu sana soylemekten de cekinmemis. Halbuki sabretse unutabilirdi seninle ama gonlu yok yanina bile gelmiyomus masraf diye. Sadece hoslantiyla baslamis aska donusememis sizinki. Mesafe de eklenince cekmis kendini seni takmiyo yani.
Bi de ilgiyi sevmeyen kizlar da var demis ya cok güldüm. Muhtemelen eskilerden birinin asiri uzerine dusup bunaltti ondan bahsediyo:KK51:

Bana siz üzerine çok düşüyormuşsunuz gibi geldi. Size neden hala seni seviyorum demediğini bile konuşmuşsunuz. Defalarca neden sizi aramıyor diye de konuşmuşsunuz. Hem de daha 2-3 ayda. Evet, size yeterince ilgi göstermiyormuş. Ama bunun için bence ona hesap sormayın. Onu değiştiremezsiniz. Sizin ruhsal ihtiyaçlarınızı karşılayamıyorsa ayrılın. Taktik olarak falan değil, direkt ayrılın. Sizin hayatınızda sizi mutsuz eden biri olduğu müddetçe mutlu edebilecek biri nasıl girebilir ki? Başka bir mesajınızda hep karşınıza böyle insanların çıktığını söylemişsiniz. O zaman doğru insan çıkana kadar kötüleri elemeye devam edin. Ve bence hayatınıza kim girerse girsin, "beni neden aramıyorsun, bana neden seni seviyorum demiyorsun" demeyin. Yapacak kişi içinden geldiği için yapsın. Erkek arkadaşınızı ilgili birine çevirmeye çalışmayın, ilgili birinin erkek arkadaşınız olmasını kabul edin. Yine de siz bilirsiniz tabii.
ne kadar doğru söylediniz.. zaten değiştiremedim de, yine kendi bildiğini okuyo.. kendimi baskı altında hissetmek istemiyorum, seni aramak zorunda hissetmek istemiyorum diyo.. bırak içimden gelince arayayım diyo, tabi içinden fazla aramak gelmiyo ortada olduğu üzere..

Sen bu adamın umurunda bile değilsin. Bence sakın bununla evlenme. Çok ciddiyim. Sevgi evlendikten sonra olurlar falan, daha seni seviyorum bile dememiş olması... Bu ne arkadaş? Muhtemelen senin yaşın da gençtir daha. Bence yol ver buna. Gerçekten seni umursamıyor bile.
ben de ona beni umursamıyosun hiç diyorum, umursamasam neden evlenmeyi düşüneyim diyo :(

Normal değil ya mesajlaşma olmaması, bir de farklı şehirlerdesiniz, ekstra fazla konuşmanız gerek bence.
Adam ilgisiz. Bir erkek bir kadını seviyorsa emin ol kadın ilgisiz falan diye düşünmez, düşünmeye fırsat bırakmaz adam çünkü. Pek takmıyor gibi.
güya onun yapısı böyleymiş, benden önce de hep böyle olmuşmuş..

Insan bi kere sevince bi daha sevmesi zor falan olmuyo. Eskiyi unutamamis ama bunu sana soylemekten de cekinmemis. Halbuki sabretse unutabilirdi seninle ama gonlu yok yanina bile gelmiyomus masraf diye. Sadece hoslantiyla baslamis aska donusememis sizinki. Mesafe de eklenince cekmis kendini seni takmiyo yani.
Bi de ilgiyi sevmeyen kizlar da var demis ya cok güldüm. Muhtemelen eskilerden birinin asiri uzerine dusup bunaltti ondan bahsediyo:KK51:
ona söyledim onu unutamadınmı diye, o evleneli 2 sene olmuş aradan okadar zaman geçmiş tabi ki unuttum umrumda değil, ben sadece ihtiyatlı olmaya çalışıyorum sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer ya, o yüzden böyleyim diyo :(

ona söyledim onu unutamadınmı diye, o evleneli 2 sene olmuş aradan okadar zaman geçmiş tabi ki unuttum umrumda değil, ben sadece ihtiyatlı olmaya çalışıyorum sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer ya, o yüzden böyleyim diyo :KK43:
Bahaneler, bahaneler..
Dogrudur belki unutmustur ama sana asik olamiyoruma kilif uydurmus besbelli. Hicbir ciddi adim atma bu adamla lutfen.

Bahaneler, bahaneler..
Dogrudur belki unutmustur ama sana asik olamiyoruma kilif uydurmus besbelli. Hicbir ciddi adim atma bu adamla lutfen.
peki o kızı unuttuysa neden bana aşık olamıyo? ve buna rağmen neden evlenmek istiyo sence? bi yandan kendime diyorum çünkü benimle evlenmek zorunda değil sonuçta :(

Ya insan sevdiğinden uzak olurda günde iki kere mi konuşur bide bu adamla evlilik mi ? yedi senelik evliğim kocam iki kere üç kere arıyo hiç normal değil görüntülü konuşma yapabilirsiniz ayrıca

peki o kızı unuttuysa neden bana aşık olamıyo? ve buna rağmen neden evlenmek istiyo sence? bi yandan kendime diyorum çünkü benimle evlenmek zorunda değil sonuçta :KK43:
Frekansiniz uyusmuyodur olamiyodur
Yeterince etkilenmemistir
Aile baskisi olabilir,nispet icin olabilir,yasi gecmis olabilir, baba olmak istiyodur, senin iyi bi ev hanimi olucani dusunuyodur vs vs

Seni sevmiyorum sevgi zamanla olur diyebilen bi adamla neden devam etmek icin israr ediyorsunuz?
Sevgi zamanla mamanla olmaz.
Normal insanlar sever ve bir seye baslarlar.
Oyle olmasa bile bu dan diye soylenmez, soylenirse de karsi taraf kabul etmez.
Adamin elle tutulacak yani yok.
Kendinize deger veriyorsaniz uzak durun lutfen.
Tek iyi ozelligi calismaniza izin vermesiymis, o da ne kadar az gorursem kardir diye mi dusunuyor nedir.
Mutlu olacaginiz insanlar cikacak karsiniza, dunyadaki tek adam bu degil sismesin artik sunlarin egosu.

Back
X