Sizce onu aldatmış oldum mu?

sevgilisi olup başkasıyla buluşmaya çalışıyor, buluşacağınıda 40 dakika bekletiyor. nasıl olsa elini sallasa ellisi.

Lütfen söylediklerinize saygım var yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım ama kötü söz ağır kelime kullanmayn fikirlerizle yardımcı olmanız açısıdan açıyorum bu konuyu sevgilim olmadan önce bir flörtüm vardı ve bir kez görüştük birinden ilk defa ilk buluşmada bu kadar etkilendim hoşlandm galiba ve sonrasında bi kaç msjlaşma oldu 3 4 gün yazmayınca onu her yerden sildim sonra pişman olup tekrar konuşmak istedm ancak o kabul etmedi taa ki 15 gün öncesine kadar bana ınstgram dan msj attı tekrar konuşmak istediğini söyledi aklımın bir kenarında kaldığı içinn kabul ettim ve buluşma ayarladık ancak buluşmaya o önce gitti geç kaldım ve beni beklemedi geri gitti şimdi ben sevgilimi aldatmş oldum mu ve bu çocugun yaptığı doğru mu haksız değil mi sadace 30 40 dakika geç kaldım diye çekti gitti?
Aldatmış oldunuz tabiki.Aldatmak sadece fiziksel bir durum değil bence.Bunu yapmaya yeltenmeniz,buluşma ayarlamanız hala onunla olmayı düşünmeniz bile yeterli.

Aldatmış oldunuz tabiki.Aldatmak sadece fiziksel bir durum değil bence.Bunu yapmaya yeltenmeniz,buluşma ayarlamanız hala onunla olmayı düşünmeniz bile yeterli.
Onu aklimdan atamyrm ama bana değer verdiğini önemsediğini düşünmüyorum o kişinin de

Daha birkaç gün önce erkek arkadaşınla ilgili kararlar almıştın. O kadar kafa patlatmıştın burada. Ondan da emin değilsin.

Hatta bu adamın yaptığına daha çok üzülmüşsün.

Aldatmak olmuş mu, olmuş. Sen bu adamla buluşmayı düşündüğüne göre diğerini zaten sevmiyorsun. Bari ayrıl da aldatmak olmasın.

Seversin, sevmezsin, soğursun, soğumazsın. Soğur gibiyim, her an ısınabilirim de, emin değilim. 6 aydır hayatındaki bir adam diğeri, az da değil. Hala böyle hissesiyorsan o iş olmamış zaten, yol yakınken dön.

Beynen kalben düşünce olarak aldatmakta aldatmak sayılır. İlla ki fiziksel temas olması gerekmez sen beynen kalben sevgılının yanında yamacında degılsın kı fızıken yanında dursan ne fayda. Gecmıs ola

Daha birkaç gün önce erkek arkadaşınla ilgili kararlar almıştın. O kadar kafa patlatmıştın burada. Ondan da emin değilsin.

Hatta bu adamın yaptığına daha çok üzülmüşsün.

Aldatmak olmuş mu, olmuş. Sen bu adamla buluşmayı düşündüğüne göre diğerini zaten sevmiyorsun. Bari ayrıl da aldatmak olmasın.

Seversin, sevmezsin, soğursun, soğumazsın. Soğur gibiyim, her an ısınabilirim de, emin değilim. 6 aydır hayatındaki bir adam diğeri, az da değil. Hala böyle hissesiyorsan o iş olmamış zaten, yol yakınken dön.
Evet sizinle konuşmamz oldu az çok biliyosunz o konulari konuşmak istemesi vs beni biraz daha itti kendinden diğeri hep aklımı kurcalayan bir soru işareti idi ne kadar yanlış olsa da görüşmek istedim

Bulusmadigin icin aldatmis olmuyorsun rahat ol desem ne fark edecek senin niyetin bastan bozuk sen zaten aldatiyn adami

30-40 dk kim kimi bekler:KK20: haksız olan sensin hem de iki kişiye birden haksızlık ediyorsun...

Lütfen söylediklerinize saygım var yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım ama kötü söz ağır kelime kullanmayn fikirlerizle yardımcı olmanız açısıdan açıyorum bu konuyu sevgilim olmadan önce bir flörtüm vardı ve bir kez görüştük birinden ilk defa ilk buluşmada bu kadar etkilendim hoşlandm galiba ve sonrasında bi kaç msjlaşma oldu 3 4 gün yazmayınca onu her yerden sildim sonra pişman olup tekrar konuşmak istedm ancak o kabul etmedi taa ki 15 gün öncesine kadar bana ınstgram dan msj attı tekrar konuşmak istediğini söyledi aklımın bir kenarında kaldığı içinn kabul ettim ve buluşma ayarladık ancak buluşmaya o önce gitti geç kaldım ve beni beklemedi geri gitti şimdi ben sevgilimi aldatmş oldum mu ve bu çocugun yaptığı doğru mu haksız değil mi sadace 30 40 dakika geç kaldım diye çekti gitti?
Sevgilinin bunu yaptığını düşün. Sen ne tepki verirdin? Gelip buraya "kızlar, beni aldattı ya, inanamıyorum. Kız buluşmaya gelmiş olsa belki de yatacaklardı" diye konu açmayacak mıydın?

İki yüzlülüğün lüzumu yok! Bal gibi de aldatmış sayılırsın.

Buluşma gerçekleşmedi ise aldatmış olmazsiniz tabi ki de..
Ne var iki sohbet etmekte, hazırlanıp buluşma yerine gitmekte... bunlar sıradan şeyler.

Mevcut İlişkinin dinamiğini yükseltmiş.
Yakalanma korkusu gerilim adrenalin. Heyecan. Entrika.
Ufak çaplı heyecan hepsi.
Çok masum :p:KK23:

Bilmiyorum o aklımın hep bir köşesinde kalıyor ama hala öyle :KK14:
Bence sevgilinden ayrıl, seni eken herifi de unut.
Kafanı toplayıp normal bir psikoloji ile hayatına birini al.
Şu an ruh halinin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.

Çünkü benimle konuşmak buluşmak istemeyen herifi ben hiç istemem. Canı cehenneme. :kahve:

Eğer buluşmaya zamanında gitseydin aldatma olmazdı.
Ama zamanında gidememişsin. aldatmış oldun

Tee Allahım ya

şimdi sen neyi kafaya taktın aldatmış olmanı mı ikinci seçenek tarafından beklenmemiş olmayı mı ?

Back
X