- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.316
- 198
Demek ki şuan ki sevgilini sevmiyorsun.Bilmiyorum o aklımın hep bir köşesinde kalıyor ama hala öyle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek ki şuan ki sevgilini sevmiyorsun.Bilmiyorum o aklımın hep bir köşesinde kalıyor ama hala öyle![]()
Bilmiyorum kendinden soğutmaya başlıyorbazenDemek ki şuan ki sevgilini sevmiyorsun.
Ya o nasıl avataaaaaar delirceeeem istiyorum onuuuuuuuuBu saatte troll. Tutmaz bu başlık.
Aldatmış oldunuz tabiki.Aldatmak sadece fiziksel bir durum değil bence.Bunu yapmaya yeltenmeniz,buluşma ayarlamanız hala onunla olmayı düşünmeniz bile yeterli.Lütfen söylediklerinize saygım var yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım ama kötü söz ağır kelime kullanmayn fikirlerizle yardımcı olmanız açısıdan açıyorum bu konuyu sevgilim olmadan önce bir flörtüm vardı ve bir kez görüştük birinden ilk defa ilk buluşmada bu kadar etkilendim hoşlandm galiba ve sonrasında bi kaç msjlaşma oldu 3 4 gün yazmayınca onu her yerden sildim sonra pişman olup tekrar konuşmak istedm ancak o kabul etmedi taa ki 15 gün öncesine kadar bana ınstgram dan msj attı tekrar konuşmak istediğini söyledi aklımın bir kenarında kaldığı içinn kabul ettim ve buluşma ayarladık ancak buluşmaya o önce gitti geç kaldım ve beni beklemedi geri gitti şimdi ben sevgilimi aldatmş oldum mu ve bu çocugun yaptığı doğru mu haksız değil mi sadace 30 40 dakika geç kaldım diye çekti gitti?
Onu aklimdan atamyrm ama bana değer verdiğini önemsediğini düşünmüyorum o kişinin deAldatmış oldunuz tabiki.Aldatmak sadece fiziksel bir durum değil bence.Bunu yapmaya yeltenmeniz,buluşma ayarlamanız hala onunla olmayı düşünmeniz bile yeterli.
Evet sizinle konuşmamz oldu az çok biliyosunz o konulari konuşmak istemesi vs beni biraz daha itti kendinden diğeri hep aklımı kurcalayan bir soru işareti idi ne kadar yanlış olsa da görüşmek istedimDaha birkaç gün önce erkek arkadaşınla ilgili kararlar almıştın. O kadar kafa patlatmıştın burada. Ondan da emin değilsin.
Hatta bu adamın yaptığına daha çok üzülmüşsün.
Aldatmak olmuş mu, olmuş. Sen bu adamla buluşmayı düşündüğüne göre diğerini zaten sevmiyorsun. Bari ayrıl da aldatmak olmasın.
Seversin, sevmezsin, soğursun, soğumazsın. Soğur gibiyim, her an ısınabilirim de, emin değilim. 6 aydır hayatındaki bir adam diğeri, az da değil. Hala böyle hissesiyorsan o iş olmamış zaten, yol yakınken dön.
Ancak kusur bakma dedim kac defaSadece 30 40 dakika mikocam beklemez beni o kadar
Sevgilinin bunu yaptığını düşün. Sen ne tepki verirdin? Gelip buraya "kızlar, beni aldattı ya, inanamıyorum. Kız buluşmaya gelmiş olsa belki de yatacaklardı" diye konu açmayacak mıydın?Lütfen söylediklerinize saygım var yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım ama kötü söz ağır kelime kullanmayn fikirlerizle yardımcı olmanız açısıdan açıyorum bu konuyu sevgilim olmadan önce bir flörtüm vardı ve bir kez görüştük birinden ilk defa ilk buluşmada bu kadar etkilendim hoşlandm galiba ve sonrasında bi kaç msjlaşma oldu 3 4 gün yazmayınca onu her yerden sildim sonra pişman olup tekrar konuşmak istedm ancak o kabul etmedi taa ki 15 gün öncesine kadar bana ınstgram dan msj attı tekrar konuşmak istediğini söyledi aklımın bir kenarında kaldığı içinn kabul ettim ve buluşma ayarladık ancak buluşmaya o önce gitti geç kaldım ve beni beklemedi geri gitti şimdi ben sevgilimi aldatmş oldum mu ve bu çocugun yaptığı doğru mu haksız değil mi sadace 30 40 dakika geç kaldım diye çekti gitti?
Bence sevgilinden ayrıl, seni eken herifi de unut.Bilmiyorum o aklımın hep bir köşesinde kalıyor ama hala öyle![]()
Lütfen söylediklerinize saygım var yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım ama kötü söz ağır kelime kullanmayn fikirlerizle yardımcı olmanız açısıdan açıyorum bu konuyu sevgilim olmadan önce bir flörtüm vardı ve bir kez görüştük birinden ilk defa ilk buluşmada bu kadar etkilendim hoşlandm galiba ve sonrasında bi kaç msjlaşma oldu 3 4 gün yazmayınca onu her yerden sildim sonra pişman olup tekrar konuşmak istedm ancak o kabul etmedi taa ki 15 gün öncesine kadar bana ınstgram dan msj attı tekrar konuşmak istediğini söyledi aklımın bir kenarında kaldığı içinn kabul ettim ve buluşma ayarladık ancak buluşmaya o önce gitti geç kaldım ve beni beklemedi geri gitti şimdi ben sevgilimi aldatmş oldum mu ve bu çocugun yaptığı doğru mu haksız değil mi sadace 30 40 dakika geç kaldım diye çekti gitti?