Sizce saçmalıyor muyum?

Hematit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2010
73
0
36
Eskişehir
herkes için belki klasik bir derttir sevgilisiyle sorun yaşamak ama insan geleceğini düşündüğünde ve kendini düşündüğünde önemli bi sorun bence. 2 yıldır biriyle beraberim erkek arkadaşımın boyu benden kısa ama ona çare bulduk, biraz benden küçük duruyordu ona da çare bulduk. ayrı şehirlerdeyiz hadi ona da alıştık çok sorun olmuyor ama bu güne kadar kurduğum hiç bir hayal gerçek olmadı. bana bir çiçek bile almadı çiçeği geçtim doğum günümde özel günümde bir hediye dahi almadı yani illa hediyeyle olmaz tabi ama özel hiç birşey yok doğum günün kutlu olsun aşkım bu kadar. sonra ne yiyeceğimize ben karar veririm çünkü onun için farketmez ne yapacağımıza ben karar veririm ona farketmez ben ona güzel mesajlar yazarım o da aşkım ben odunum böyle yazamıyorum der bırakır. biraz kızdırmaya çalışırım azcık erkek olsun biraz yönlendirsin diye kızmayı bile beceremez bana yani ben kendimi bir bayan gibi hissedemiyorum artık.Benim hayallerim böyle değildi. Yine de çok iyi bir insan seviyorum onu bırakamıyorum da. çok mutsuzum 2 gün önce doğum günümdü enkazdan daha çıkamadım o yüzden belki de çok mutsuzum. sizce saçmalıyor muyum?

hayır canım saçmalmıyorsun..
eğer hayallerini yaşayamıyorsan hayallerin için savaşmalısın..
karşındaki adam hayallerindeki adam değil bunun farkına var ve bir an evvel doğru kararlar vermeye çalış..
ha hayallerindeki adamı bulursun bulamazsın bilemem ama sürekli üzülmekten bin kat daha iyidir..

canım bence saçmalamıyorsun. şu an o senin sevgilin ama iş daha ciddi bir boyuta geldiğinde belkide kocan olacak. bence karşına oturtup onu aynen bize anlattğın gibi anlatmalısın sorunlarını. yada çok güvendiğin bi arkadaşın da gidip konuşabilir. bu kıza böle yapma kızlar böle şeylerden hoişlanmaz vs gibi. benim aklıma bunlar geldi...

Canım yaa neden saçmalayasın. Sende herkes kadar normal şeyler istiyorsun. Ama bazı erkekler romantizmden ve anlayıştan çok uzak oluyorlar. Bu gibi şeyleri zayıflık olarak algılıyorlar. Bilmen gereken şey o her zaman böyle olacak , düşünmen gereken ise sen böyle bir ilişkiyi yürütebilir misin?

Karakter olarak birbirnize uygun olmayabilir misiniz?
Sizin beklentileriniz ve onun kişiliği birbirnden çok farklı gibi geldi bana.
Şimdi sizi bu kadar üzen şeyler ilerde aranızda ciddi sounlar oluşturmaya başlamasın..

evlilikle beraber beklentilerin daha da artacak ve yine bulamayacaksın..şu an duyduğun alışkanlık bence onsuz bi güne nasıl uyanırsın,ilk kimi ararsın,kime neyi anlatırsın bunları düşünüyorsun ondan kopmamak için..mutlu etmiyor seni çok belirgin..

benzer şeyler yaşadım sonu ayrılık oldu
diğer arkadaşların da dediği gibi bu adam değişmeyecek ve sen de bu durumdan mutsuzsun
onu böyle de kabul edemeyeceksin haliyle
bu nedenle de sürekli şikayetçi olacaksın değişmesini isteyeceksin ama değişmeyecek
2 seçeneğin var ya ayrılmak ya da bu haliyle kabul edip bi daha hiç şikayetçi olmamak

kendisinin dediği gibi odun işte.
değiştiririm diye de düşünme pinokyoyu yapan gepetto değilsin ki her odunu adam edesin

saçmalık değil bunlar senin bir ilişkiden beklentilerin..tek taraflı bu iş yürümüyor..kürek çeken sen olursan hep o ne kadar iyi birisi olursa olsun yorulacaksın ve sonu hüsranla bitecek..değişmez bir kaidedir bu..ben de bu şekilde bir ayrılık yaşamıştım..

Tipik odunsu erkek..ruhsuz kişilik..
bunlar adamı kanser ederler..ilerisi için yice düşün taşın derim .

saçmalık değil bunlar senin bir ilişkiden beklentilerin..tek taraflı bu iş yürümüyor..kürek çeken sen olursan hep o ne kadar iyi birisi olursa olsun yorulacaksın ve sonu hüsranla bitecek..değişmez bir kaidedir bu..ben de bu şekilde bir ayrılık yaşamıştım..

hemen hemen konudaki çk kişinin bu yüzden ayrılığı olmuş.
merak ediyorum bu herifler bizden sonra düzeliyor mu yoksa onu bu halleri ile seven kızlarla mı mutlu oluyorlar?
çekilcek dert değiller yahu.

canım çok haklısın. öncelikle bu kadar sabırlı olduğun için kutluyorum seni. 2 yıldır sevgilin var ve bir çiçek bile almadığını söylüyorsun. bir güzel söz söylememiş. odunum diyerek sıyrılmış işin içinden.
canım bayanlar ilgi bekler bu artık ihtiyaçtır onlar için. sen sorunları ortadan kaldırmak için elinden geleni yapmışsın ve onu böyle kabul etmişsin ancak bu kadarıda çok fazla.
bir örnek vererek bunu farketmesini sağlayabilirsin. örneğin bir arkadaşımın sevgilisi bugün çiçek almış bütün gün çok mutlu dolaştı. yada bir arkadaşımın sevgilisi bugün süpriz doğum günü partisi hazırlıyor gibi. yine bunlara rağmen değişmezse al karşına açık açık konuş....

Doğal olarak ilgi görmek istiyorsun, insan çoğu zaman senin yerine düşünen, beklemediğin anda süprizler yapan, hiç ummadığın anda sana güzel jestler yapan bir sevgili istiyor. Bunların hiç birini göremeyincede doğal olarak bozuluyorsun, çok haklısın. İşin illaha maddi yanı değil, bir çiçek ile ufak bir hediyeyi adresine yollasa dünyalar senin olur.
Bazı erkekler böle odun oluyorlar, ona söyle sitemlerde bulun, hatta sen yap bazı şeyleri, mesela onun doğum günlerini aksatma felan, o yapmayıncada imada bulun, inşallah değişir be canım..

herkes için belki klasik bir derttir sevgilisiyle sorun yaşamak ama insan geleceğini düşündüğünde ve kendini düşündüğünde önemli bi sorun bence. 2 yıldır biriyle beraberim erkek arkadaşımın boyu benden kısa ama ona çare bulduk, biraz benden küçük duruyordu ona da çare bulduk. ayrı şehirlerdeyiz hadi ona da alıştık çok sorun olmuyor ama bu güne kadar kurduğum hiç bir hayal gerçek olmadı. bana bir çiçek bile almadı çiçeği geçtim doğum günümde özel günümde bir hediye dahi almadı yani illa hediyeyle olmaz tabi ama özel hiç birşey yok doğum günün kutlu olsun aşkım bu kadar. sonra ne yiyeceğimize ben karar veririm çünkü onun için farketmez ne yapacağımıza ben karar veririm ona farketmez ben ona güzel mesajlar yazarım o da aşkım ben odunum böyle yazamıyorum der bırakır. biraz kızdırmaya çalışırım azcık erkek olsun biraz yönlendirsin diye kızmayı bile beceremez bana yani ben kendimi bir bayan gibi hissedemiyorum artık.Benim hayallerim böyle değildi. Yine de çok iyi bir insan seviyorum onu bırakamıyorum da. çok mutsuzum 2 gün önce doğum günümdü enkazdan daha çıkamadım o yüzden belki de çok mutsuzum. sizce saçmalıyor muyum?

mutsuzsan boşa vakit harcama

seni mutlu edemiyorsa değmez vaktini harcamayasositososito

herkese teşekkür ederim en azından düşüncelerimde haklı olduğumu hissettirdiniz bana saolun kızlar. dediğiniz gibi de yaptım aldım karşıma ben bunları bunları istiyorum ama sen yapmıyosun dedim ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum aşkım ben romantik değilim böyleyim napim ama seni çok seviyorum dedi hep. bir ara ayrıldık o zaman bile insan gönlümü almak için dediklerimi yapmaz mı zoraki de olsa yapmaz mı ama yok telefonda ağlamalar yalvarmalar ama başka da bişe yok. Alışkanlık benimkisi belki de ama ben onu bırakmak istemiyorum onun değişmesini istiyorum ama olmuyo =( ben onun her doğum gününde hediye aldım yılbaşında süpriz yaptım arada durup dururken hediye verdim şaşırttım kimisi içimden geldi kimisi de sırf o da yapar belki diye. hediyeyi aldı aşkımmm saol benim sana almam gerekirken sen bana alıyosun hep ben niye böyleyim diyo. yani farkında ama yok yapmıyo yapmıyo yapmıyo. ne kadar zor bir insanı değiştirmeye çalışmak Allahım ya =(

sırf kararlarımızı o versin diye hep ben bilmem dedim sen bilceksin bugün dedim ve öyle dediğim her gün iğrenç geçti boş geçti yani karar veremiyo ki beni yönlendirmiyo ki Allahım ben neden seviyorum bu insanı bilemiyorum ki =(

Back
X