herkes için belki klasik bir derttir sevgilisiyle sorun yaşamak ama insan geleceğini düşündüğünde ve kendini düşündüğünde önemli bi sorun bence. 2 yıldır biriyle beraberim erkek arkadaşımın boyu benden kısa ama ona çare bulduk, biraz benden küçük duruyordu ona da çare bulduk. ayrı şehirlerdeyiz hadi ona da alıştık çok sorun olmuyor ama bu güne kadar kurduğum hiç bir hayal gerçek olmadı. bana bir çiçek bile almadı çiçeği geçtim doğum günümde özel günümde bir hediye dahi almadı yani illa hediyeyle olmaz tabi ama özel hiç birşey yok doğum günün kutlu olsun aşkım bu kadar. sonra ne yiyeceğimize ben karar veririm çünkü onun için farketmez ne yapacağımıza ben karar veririm ona farketmez ben ona güzel mesajlar yazarım o da aşkım ben odunum böyle yazamıyorum der bırakır. biraz kızdırmaya çalışırım azcık erkek olsun biraz yönlendirsin diye kızmayı bile beceremez bana yani ben kendimi bir bayan gibi hissedemiyorum artık.Benim hayallerim böyle değildi. Yine de çok iyi bir insan seviyorum onu bırakamıyorum da. çok mutsuzum 2 gün önce doğum günümdü enkazdan daha çıkamadım o yüzden belki de çok mutsuzum. sizce saçmalıyor muyum?