Sizce saygısızlık mı

Sen fazlasıyla çocuğu aklayacak şeyler yazmışsın zaten yani aslında sorduğun şeyin cevabını biliyorsun. Bana göre saygısızlık değil. Ama bu durumun seni fazlasıyla rahatsız ettiğini görüyorum, kendi öz saygını kaybetmemek için versen daha iyi olur

bence değil gayet tatlı bi dille söylemiş hatta

22 yaş 107 kilo :)

Mümkünse alın, mümkünse kırıl, mümkünse saygısızlık olarak algıla ve çok acil sağlıklı bir şekilde aldığın kiloları fazlasıyla geri ver.

Kırılmayın ama sonuna kadar haklı sevgiliniz.Hep olduğunuz kilo olsanız haksız derdim ama birde üzerine 30 kilo almışsınız.Kilonuz normal değil ve sağlığınız için acil zayıflamanız gerekiyor.

Kandırmak da demeyelim ama sonuçta istemese çok rahatsız olsa terk etme gibi bir seçeneğinde var kimseyi zorla tutmuyoruz ama ben de rahatsız olurdum muhtemelen haklısınız o konuda
Terk etse bu sefer de
erkek arkadaşım iğrenç biri, fiziksel görüntüm yüzünden terk edildim, halbuki farklı paylaşımlarımız vardı, demeyecek misiniz?
Terk edene kadar zorlamak mı sağlıklı ilişki?
Erkek arkadaşınızı bilmem ama 30 kilo al-ver pankreasınızın canına okuyorsunuz, daha yaşınız 21.
Sağlığınızdan olacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…