Herkese merhabalar. Tesekkur ederim hepinize teker teker vaktinizi ayirdiginiz icin.
Bu aksam konustuk nisanlimla, bahsedeyim...
Ben nisanlima dun beni eve birakmadan "Ablanin evini satsalar? Bir sorar mısın uygun olur mu diye?" demistim. O da yarin sorarim demisti. Bugun is cikisimda yanima geldi. Sordun mu? dedim, cevabı su oldu: Evet sordum ama babam ucuza gitmesin diye satmak istemiyor.
Ucuza gitmesin dedigi de babasinin kafasindakinin 5 bin lira asagisina anlasilmis. Kabul etmemisler. O para borclari fazlasiyla da oderdi...
Beni yaralayan ikinci bir konu da annem Izmit'e, memlekete tasinacakti bu yil ben evlenince. Nisanlim bana donup dedi ki "Bence sen onumuzdeki birkac yil Izmit'te kal, maddi durumu toparlayalim oyle evlenelim."
Konustuk iste bayagi, konusmanin sonuna geliyorum, dedim ki o krediyi sana vermezler, esten dosttan isteyince verecekler mi ustunu saniyorsun? O da ablamin evini benim ustume yaparlar, o evi ipotek gosteririm. Eee dedim ev senin mi olacak yani? Yoo dedi ablamin olacak, o oturacak ama kira verir bize. Ben de sacmalama, isteyemeyiz dedim. O da yine haklisin dedi ve bu bardagi tasiran son damla oldu...
Cikardim yuzugu eline verdim. Ozur diledi umutlarimi caldigi icin. Hakkimi helal ettim ve kalktim masadan...
nasıl yani? hemen kabul mu etti ayrılığı??
Aynen oyle.
Dedigi tek sey duydu: "Cok utaniyorum. Cok pisman olacagim ilerde biliyorum ama aileme hayir diyemem. Beni affet. Umutlarini caldigim icin ozur dilerim."
off çok fena olmuş bu ya.. aynen çok pişman olacak.. kimse fedakarlık yapmazken ailesinden, o geleceğini mahvetti hepsi için..
diyecek bişey kalmamış canım hayırlısı olsun senin için.. her için daraldığında ""rabbim hayırlısı" de bende çok işe yarar rahatlatır beni..
Icım icimi yiyor. Arayip agzima geleni saymak istiyorum. Resmen sinirlerim coktu.
Ben ayrilirken blof yapmamistim ama gecirilen senelerin hatrina sacmalama gel bir cikar yol bulacagiz seklinde yaklasmasini beklerdim. Yapmadi. Inanilir gibi degil.
Hic sevmemis... Ya da artik sevmiyor.
nasıl hemen kabul etmiş... bunu hiç beklememiştim işte... çok onurlu bir davranış yapmışn arkadşım.. hiç bir söz söyleme boşver.. böylelerinin annesi babası da utanmaz yuva yıkıyorlar resmen... umutlarını çaldm özür dilerim... ne güzel.....
Düğünü askıya almaktan başka çare yok.napsın ailesi zor durumdayken nasıl düğünü düşünsün çocuk.Razı edebilirse diğer kardeşleriyle ortak çeksinler kredi ama yok olmyorsa ailesine rest çekemez.
Birde sanki evliymişsiniz gibi bütçenizi konuşuyorsun veya kredi çekme deme hakkını kendinde görüyorsun.kusura bakmayın ama o ailenin işlerine senin henüz karışma hakkın yok.önce bu bilinçte olmalısın,beklersin 4-5 yıl daha yaşında küçük.acele etme bence.
vay efendim vay bune sinir bu ne agresflik.şöyeydi böyleydi napcam etcem derken aileyi savunan birisini görünce nasılda taarruza geçtin.yazımınn başıda sonuda aynı galiba sinirden sen ne okusuğu anlamıyorsun.
terbiyesizleşmeyin önce,ne demek senden ben devralacağım.neyi devralıyorum nişanlınımı.sakin ol .sen nişanlısıysan onlarda ailesi,sen bir yıllık nişanlısın onlar onu dünyaya getiren,yaşatan ve sana veren ailesi,o aile olmasaydı sen o nişanlıyı bulamazdın.
hem senin ailen senden böyle bir şey istedeydi vermeyecekmiydin,bencillikmi yapacaktın.Lütfen vicdana gelin,ben yanlış bir şey söylemiyorum.az vicdan diyorum.
hahahahahahaah siz yanlışı gecın lutfen saçmalıorsunuz . çocugun maası ortada parayı nerden bulcak ?
sizin zihniyetınzde bellı oldu ..:)) yazdıklarınızı okuyp cınnet gecırıorum vee BİNLERCE KEZ ALLAHIMA şükürki sevgılımın annesı sızın gıbı deıl :)) [/COLOUR]
Ozur diledi umutlarimi caldigi icin. Hakkimi helal ettim ve kalktim masadan...
o zaman ne yapacak konu sahibi arkadaş dediğiniz gibi resini çekecek yoluna bakacak inşallah bundan sonra önüne çıkacak insanlarda size uygun insanlar olur ne diyelim başka :) siz bekarsınız herhalde yada yaşınız genç :) bide bu yeterince sevgi nedir yaa tamam inşallah önümüze karun gibi insanlar çıkar bizde rahat içinde yaşarızda yeterince sevmiyo sizin aileniz böyle bişey yapsa eşiniz çok zengin olsa para vermese yine diyeceğiniz şey eşiniz yada eşim beni sevmiyor üzülmem göz yumuyor mantıkan bu çıkıyor ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?