Yazinin basi "siz" diye, sonu "sen" diye hitap ediyor bana. Bu ne kafa karisikligi, bu ne celal? Siz de mi cektiriyorsunuz oglunuza boyle krediler?
Ailesi bunu o zor duruma girmeden dusunecekti. Hadi olmadi diyelim, bir sekilde oldu o borc; bunun yolu evlenecek ogluna kitlemek midir?
Nisanliyiz diyorum, eylul ayinda evlenecektik diyorum. Elbette ki butcemizi konusacagiz, ya ne yapacaktik? Hayat bu kadar basit degil iste, sen isin ekonomik boyutunu da dusunmek zorundasin. Ne yiyeceksin, ne iceceksin vs.
4-5 yil daha neden bekleyecekmisim? Bunu bu rahatlikla nasil soyleyebiliyorsunuz? Benden devir alip siz mi bekleyeceksiniz yoksa?
Sizin gibi zihniyetler yuzunden sevdigim adamla evlenemeyecegim. Cok yazik.
Peki sizin aileniz ne diyor bu duruma?
Ya da biliyorlar mı sizin 60 bin kredi çekeceğinizi?
kendisi çekmiyecekki krediyi nişanlıı çekecek,ailesi ne karışırki
Tamam nişanlısı çekecek ve borcu da evlendikleri için Aylin ile birlikte ödeyecekler?
Sonuçta o resmi imza atıldıktan sonra bu borç ikisinin borcu olacak?
Aylin'in ailesi ne diyor bu duruma ?
Onların haberi yok mu?
Eğer yoksa Aylin en büyük hatayı burada yapıyor demektir....
zaten evlenmemeleri gerekiyor.bu kadar borçla evlenilmez evlenirsede intihar gibi bişey olur.ya erteleyecekler yada diğer kardeşler ortak ödeyecek parayı.ben böyle söyleyincede kızıyor,demem lazımki çekmesin,vermesin parayı o kan emicilere..kan emicilerde oğlanın ailesi
kendisi çekmiyecekki krediyi nişanlıı çekecek,ailesi ne karışırki
vay efendim vay bune sinir bu ne agresflik.şöyeydi böyleydi napcam etcem derken aileyi savunan birisini görünce nasılda taarruza geçtin.yazımınn başıda sonuda aynı galiba sinirden sen ne okusuğu anlamıyorsun.
terbiyesizleşmeyin önce,ne demek senden ben devralacağım.neyi devralıyorum nişanlınımı.sakin ol .sen nişanlısıysan onlarda ailesi,sen bir yıllık nişanlısın onlar onu dünyaya getiren,yaşatan ve sana veren ailesi,o aile olmasaydı sen o nişanlıyı bulamazdın.
hem senin ailen senden böyle bir şey istedeydi vermeyecekmiydin,bencillikmi yapacaktın.Lütfen vicdana gelin,ben yanlış bir şey söylemiyorum.az vicdan diyorum.
vay efendim vay bune sinir bu ne agresflik.şöyeydi böyleydi napcam etcem derken aileyi savunan birisini görünce nasılda taarruza geçtin.yazımınn başıda sonuda aynı galiba sinirden sen ne okusuğu anlamıyorsun.
terbiyesizleşmeyin önce,ne demek senden ben devralacağım.neyi devralıyorum nişanlınımı.sakin ol .sen nişanlısıysan onlarda ailesi,sen bir yıllık nişanlısın onlar onu dünyaya getiren,yaşatan ve sana veren ailesi,o aile olmasaydı sen o nişanlıyı bulamazdın.
hem senin ailen senden böyle bir şey istedeydi vermeyecekmiydin,bencillikmi yapacaktın.Lütfen vicdana gelin,ben yanlış bir şey söylemiyorum.az vicdan diyorum.
Buradaki herkes aynı şeyi söylüyor ...Parayı çektirme diyor...
Aylin'in kızdığı nedir? Onu anlamadım...
Ne dememizi bekliyor parayı çeksin evlenin ne olmuş dememizi mi bekliyor?
Ya da duymak istediği ne onu anlamadım..
Ben şahsen hayat bana ne gösterdiyse tecrübelerimle nacizane yazdım bir şeyler...
Umarım faydalı olur...
Yine söylüyorum eğer o parayı çeker de siz evlenirseniz bu evlilik daha başlamadan bitmiş sayılır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?