Sizce taziyeye gitmeli miyim?

Tiny-Miny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2018
288
140
18
40
Eski sevgilimle aynı işyerindeyiz. Bayağı bir olaylı dönemlerimiz olmuştu, burdan da biliyorsunuz. Şimdi aramızda sadece merhaba merhaba var. Dün annesi vefat etmiş. Bayağı kötüymüş. Bütün şirket personeli taziyeye gitmeyi planladı. Ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Zamanında ailesi bana çok kötü davranmıştı. Annesi de bayağı hakaretler etmişti. Ama yıllar geçti üzerinden ve barıştık. Şimdi iş icabı konuşabilir seviyedeyiz. Bir bahane üretip gitmemeyi planlıyorum ama bana kinlenirmi bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?

barışmışsanız gidebilirsiniz...

Bir de açıkçası yine ters bir tepkiyle karşılaşır mıyım diye de korktum. Herkesin ortasında rezil olmak da var.

Normal iş arkadaşı gibi konuşuyorsanız herkesle birlikte gidin.
Bu tip durumlarda kalabalığa karışmak daha iyi.
Gitmeyip sonra birebir başsağlığı dilemek daha zor bana göre.
Gördüğümde başsağlığı diledim. Ama ayaküstü öyle. Sonra görmedim zaten.

bence insanlık görevinizi yerine getirin. Cenaze sonuçta ne olursa olsun bir baş sağlığı dileyin ve gelin zaten çok muhattap olmuyormuşsunuz.

barışmışsanız gidebilirsiniz...

gitmenize gerek yok, gördüğünüzde başsağlığı dilersiniz.

Ben olsam giderdim.. Ölüm sonuçta bu. Yani insanlık için yapıyorsunuz...
Daha önce annesi ve kardeşi bana bayağı kötü davranmışlardı. Yine herkesin ortasında kardeşi birşey der mi diye tereddüt ediyorum.

yada gitmeyip, işyerinde başınsağolsun diyebilirsin...

Girmek size bir şey kaybettirmez. Ölümde destek olmak çok önemlidir, bir görünmek bile yeter.
Korkmayın o acıyı yaşarken sizinle ilgilenecek durumda olmaz kimse.

Ben olsam giderdim. Eğer size karşı olumsuz bir davranışları olursa bu da onların ayıbı olur, sizin değil.

Normal iş arkadaşı gibi konuşuyorsanız herkesle birlikte gidin.
Bu tip durumlarda kalabalığa karışmak daha iyi.
Gitmeyip sonra birebir başsağlığı dilemek daha zor bana göre.

ben de bunu yazacaktım siz yazmışsınız

kalabalık ile gidin gelin

tek olarak birebir başsağlığı dilemek daha zor olur ee aynı işyerinde dilemesen de olmaz

gidin herkesle birlikte herkes ne yapıyorsa o kadar yapın ve gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…