barışmışsanız gidebilirsiniz...Eski sevgilimle aynı işyerindeyiz. Bayağı bir olaylı dönemlerimiz olmuştu, burdan da biliyorsunuz. Şimdi aramızda sadece merhaba merhaba var. Dün annesi vefat etmiş. Bayağı kötüymüş. Bütün şirket personeli taziyeye gitmeyi planladı. Ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Zamanında ailesi bana çok kötü davranmıştı. Annesi de bayağı hakaretler etmişti. Ama yıllar geçti üzerinden ve barıştık. Şimdi iş icabı konuşabilir seviyedeyiz. Bir bahane üretip gitmemeyi planlıyorum ama bana kinlenirmi bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Gördüğümde başsağlığı diledim. Ama ayaküstü öyle. Sonra görmedim zaten.Normal iş arkadaşı gibi konuşuyorsanız herkesle birlikte gidin.
Bu tip durumlarda kalabalığa karışmak daha iyi.
Gitmeyip sonra birebir başsağlığı dilemek daha zor bana göre.
bence insanlık görevinizi yerine getirin. Cenaze sonuçta ne olursa olsun bir baş sağlığı dileyin ve gelin zaten çok muhattap olmuyormuşsunuz.
barışmışsanız gidebilirsiniz...
gitmenize gerek yok, gördüğünüzde başsağlığı dilersiniz.
Daha önce annesi ve kardeşi bana bayağı kötü davranmışlardı. Yine herkesin ortasında kardeşi birşey der mi diye tereddüt ediyorum.Ben olsam giderdim.. Ölüm sonuçta bu. Yani insanlık için yapıyorsunuz...
dersede o onun terbiyesizliği ...Daha önce annesi ve kardeşi bana bayağı kötü davranmışlardı. Yine herkesin ortasında kardeşi birşey der mi diye tereddüt ediyorum.
yada gitmeyip, işyerinde başınsağolsun diyebilirsin...Eski sevgilimle aynı işyerindeyiz. Bayağı bir olaylı dönemlerimiz olmuştu, burdan da biliyorsunuz. Şimdi aramızda sadece merhaba merhaba var. Dün annesi vefat etmiş. Bayağı kötüymüş. Bütün şirket personeli taziyeye gitmeyi planladı. Ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Zamanında ailesi bana çok kötü davranmıştı. Annesi de bayağı hakaretler etmişti. Ama yıllar geçti üzerinden ve barıştık. Şimdi iş icabı konuşabilir seviyedeyiz. Bir bahane üretip gitmemeyi planlıyorum ama bana kinlenirmi bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Girmek size bir şey kaybettirmez. Ölümde destek olmak çok önemlidir, bir görünmek bile yeter.Eski sevgilimle aynı işyerindeyiz. Bayağı bir olaylı dönemlerimiz olmuştu, burdan da biliyorsunuz. Şimdi aramızda sadece merhaba merhaba var. Dün annesi vefat etmiş. Bayağı kötüymüş. Bütün şirket personeli taziyeye gitmeyi planladı. Ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Zamanında ailesi bana çok kötü davranmıştı. Annesi de bayağı hakaretler etmişti. Ama yıllar geçti üzerinden ve barıştık. Şimdi iş icabı konuşabilir seviyedeyiz. Bir bahane üretip gitmemeyi planlıyorum ama bana kinlenirmi bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Normal iş arkadaşı gibi konuşuyorsanız herkesle birlikte gidin.
Bu tip durumlarda kalabalığa karışmak daha iyi.
Gitmeyip sonra birebir başsağlığı dilemek daha zor bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?