Sizce taziyeye gitmeli miyim?

Daha önce annesi ve kardeşi bana bayağı kötü davranmışlardı. Yine herkesin ortasında kardeşi birşey der mi diye tereddüt ediyorum.

Taziyeye gitmek insanlık gereği, kalabalıkla giderseniz daha iyi olur, siz de rahat edersiniz.
Birşey söylerlerse de kalabalığın önünde kendilerini kötü duruma düşürmüş olurlar.

Ölüm konusunda düşmanlık olmamalı bana göre.

Telefon etmek yeterli. İş yerine geldiğinde tekrar başsağlığı dilersiniz. Abartmaya gerek yok.

Size hakaret etmisler demek ki dengesiz insanlar yine etmeyeceklerinin garantisi var mi? Ben olsam gitmezdim. Arayip bassagligi dileyebilirsiniz isyerine geldiginde de olabilir.

İş arkadaşları toplanıp gidilecekse siz de katılın yoksa başsağlığı dilemek yeterli bence.Allah rahmet eylesin.

İnsanlık ve vicdani hareketler sizin sosyal çevreniz için geçerli, iş ortamı tercih edilebilir bir ortam değil.
Ben olsam gitmezdim net. Tekrar herhangi bir şekilde iletişime geçmeye gerek yok.

hassas döneminde olacağı için gitmemenizi abartıp sabahı selamı kesebilir. ama gitmeniz de bana gereksiz geldi.
karışık bi durum.

Gitme baş sağlığı dilersin neden ailesi sana bişey der diye çekiniyorsan gidesinki mesaj at yeterli

düğünde ve cenazede küslük olmaz bence
annesini kaybetmiş ve siz artık iş arkadaşısınız uygun olan diğerleriyle beraber taziyeye gitmeniz

Kardeşi de acısından sizi görmez hatta belki İyi bile gelebilir bence gidin. Ölüm bu yani telafisi yok.

Daha önce annesi ve kardeşi bana bayağı kötü davranmışlardı. Yine herkesin ortasında kardeşi birşey der mi diye tereddüt ediyorum.
öyle bir acı yaşıyorken inanın sizinle ilgilenecek ne hali olur ne vakti
gözü görmez bile
annesini kaybetmiş ötesi var mı

ben de eski sevgilimle aynı işyerindeyim

zamanında ben onun sayesinde canlı cenazeye dönmüştüm hiç oralı bile olmamıştı

o günlerde yemin ettim senin cenazene bile gelmem diye henüz bi kaybı yok olursa ben gitmiycem kendi ölse bile gitmiycem

İş arkadaşlarınızla topluca gidebilirsiniz.
Gitmeyip arayabilirsiniz, veya gördüğünüzde başsağlığı dileyebilirsiniz.

İkisi de olur. Ama ne olursa olsun başsağlığı dilemek insanlık görevi, ihmal etmeyin.

Allah günahlarını affetsin

Ne işiniz var size hakaret etmiş kardesle yüz yüze gelesiniz.Tum bunlarin ustune gurursuzluk bence o eve gitmeniz sanki bir beklentiniz varmis gibi.Gördugunuzde baş sagligi dileyin.Annesi sizi sevmiyormus zaten bence gitmenizide istemezler.Bu saatten sonra ne düsuneceklerinin onemide yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…