Herkesle birlikte gidinEski sevgilimle aynı işyerindeyiz. Bayağı bir olaylı dönemlerimiz olmuştu, burdan da biliyorsunuz. Şimdi aramızda sadece merhaba merhaba var. Dün annesi vefat etmiş. Bayağı kötüymüş. Bütün şirket personeli taziyeye gitmeyi planladı. Ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Zamanında ailesi bana çok kötü davranmıştı. Annesi de bayağı hakaretler etmişti. Ama yıllar geçti üzerinden ve barıştık. Şimdi iş icabı konuşabilir seviyedeyiz. Bir bahane üretip gitmemeyi planlıyorum ama bana kinlenirmi bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Eski sevgilimle aynı işyerindeyiz. Bayağı bir olaylı dönemlerimiz olmuştu, burdan da biliyorsunuz. Şimdi aramızda sadece merhaba merhaba var. Dün annesi vefat etmiş. Bayağı kötüymüş. Bütün şirket personeli taziyeye gitmeyi planladı. Ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Zamanında ailesi bana çok kötü davranmıştı. Annesi de bayağı hakaretler etmişti. Ama yıllar geçti üzerinden ve barıştık. Şimdi iş icabı konuşabilir seviyedeyiz. Bir bahane üretip gitmemeyi planlıyorum ama bana kinlenirmi bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Gördüğümde başsağlığı diledim. Ama ayaküstü öyle. Sonra görmedim zaten.
Bir kısım arkadaş git demiş, bazı arkadaşlar ise gitme. Benim de kafam karıştı yaniBence gitmelisiniz
Evet bu acidan dusununce cekinmenizi anladim ki olabilir.annelerini kaybetmisler o anin duygusalligiyla yapar mi yapar.en iyisi gitmeyin ama bile bile gitmemis gibi de olmayin.gorunce o gun ben de gelemedim boyle boyle oldu de(gecerli bir bahane bul),sonra da bassagligini dile ciddi bir sekilde yeter.Daha önce annesi ve kardeşi bana bayağı kötü davranmışlardı. Yine herkesin ortasında kardeşi birşey der mi diye tereddüt ediyorum.
Ben giderdim heralde. Anne babasini kaybetmis biri olarak söylüyorum, cok oonemli boyle seyler. Bazen merhaban bile olmayan insanlar gelir cenazeye ya da arar. Olumlu etkisi cok ooluyor.Eski sevgilimle aynı işyerindeyiz. Bayağı bir olaylı dönemlerimiz olmuştu, burdan da biliyorsunuz. Şimdi aramızda sadece merhaba merhaba var. Dün annesi vefat etmiş. Bayağı kötüymüş. Bütün şirket personeli taziyeye gitmeyi planladı. Ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Zamanında ailesi bana çok kötü davranmıştı. Annesi de bayağı hakaretler etmişti. Ama yıllar geçti üzerinden ve barıştık. Şimdi iş icabı konuşabilir seviyedeyiz. Bir bahane üretip gitmemeyi planlıyorum ama bana kinlenirmi bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Ben gördüğümde başsağlığı diledim zaten. Ayrıca yalnız da gitmicem. Tüm personel gidiyor. Ters bir durumla karşılaşır mıyım bilmiyorum, ondan cesaret edemiyorum. Ayrıca iyi kötü iş icabı da olsa konuşuyoruz. Küslük insanı yoran bir durum, hele aynı ortamdaysanız. Bana kinlenmesini de, tekrardan cephe almasını da istemiyorum. Ne ypacağımı bilmiyorum açıkcası.Ben giderdim heralde. Anne babasini kaybetmis biri olarak söylüyorum, cok oonemli boyle seyler. Bazen merhaban bile olmayan insanlar gelir cenazeye ya da arar. Olumlu etkisi cok ooluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?