Sizce taziyeye gitmeli miyim?

küstüğüm iş arkadaşımın dedesi vefat etmişti dilemedim çünkü olaylı küslüktü. ve yapacagı en güzel oyunla yaptı yani. yüzüne bakasım dahi gelmiyordu. görmezden geliyordum. o da benm düğünüme gelmedi. kartı kişisel vermedim birime vermiştim. cokta lazm değil zaten.

Bence gitmemelisiniz.Kadın size hakaret etmiş,kardeşi size hakaret etmiş.Bu hakaretlere rağmen Zaten baş sağlığı dilemişsiniz.Hak edene hak ettiği muameleyi gösterin bence.

Herkesle birlikte gidin

mevzu onun senin hakkında ne düşüneceğinden öte iş arkadaşının annesinin vefat etmiş olması. eski defterleri kapattıysanız bence işyerindekilerle birlikte taziyeye gitmelisiniz. kimin ne dediğinin ne düşündüğünün önemi yok. önemli olan sizin insanlığınız.
köpek ölse üzüntüden kahroluyoruz ölen kişi anne yani bunun ötesi yok.

arkadaşım ne olduysa olmuş hiç mi güzel bir şeyiniz olmadı bu beyle başsağlığı dilemek gerekir topluca git taziye evinde kim ne diyebilir sana zaten acıları var

İs ile ilgili goruyorsaniz artik küs degilnissinz gidebilirsinz ama zorunda degilsinz tabi size kalmis icinizden gelmiyorsa bir arayop bas sagligida dileyebilirsiniz ama mutlaka dileyin

Annesine allah rahmet eylesin.Gördüğümde başsağlığı dilerim ama gitmem bu olaylar oldu diye yaptıklarını unutacak değilim asla.

Allah rahmet eylesin. Bence gitmeyin, kardeşiyle de mevzu vardı diyorsunuz onca kişi arasında acısını sizden çıkartıp canınızı sıkmasın. İçinize sinmiyorsa arayıp telefonla tekrar başsağlığı dilersiniz.

Daha önce annesi ve kardeşi bana bayağı kötü davranmışlardı. Yine herkesin ortasında kardeşi birşey der mi diye tereddüt ediyorum.
Evet bu acidan dusununce cekinmenizi anladim ki olabilir.annelerini kaybetmisler o anin duygusalligiyla yapar mi yapar.en iyisi gitmeyin ama bile bile gitmemis gibi de olmayin.gorunce o gun ben de gelemedim boyle boyle oldu de(gecerli bir bahane bul),sonra da bassagligini dile ciddi bir sekilde yeter.

Ayrica rahmetli annesi ve kardesi size fazlaca hakaret etmis zamaninda.

Akraba degil birsey degil hadi unutayim da gideyim diyesiniz?

nasil unutuyorsunuz?

Basin sagolsun.de gec git.

Ben giderdim heralde. Anne babasini kaybetmis biri olarak söylüyorum, cok oonemli boyle seyler. Bazen merhaban bile olmayan insanlar gelir cenazeye ya da arar. Olumlu etkisi cok ooluyor.

Ben giderdim heralde. Anne babasini kaybetmis biri olarak söylüyorum, cok oonemli boyle seyler. Bazen merhaban bile olmayan insanlar gelir cenazeye ya da arar. Olumlu etkisi cok ooluyor.
Ben gördüğümde başsağlığı diledim zaten. Ayrıca yalnız da gitmicem. Tüm personel gidiyor. Ters bir durumla karşılaşır mıyım bilmiyorum, ondan cesaret edemiyorum. Ayrıca iyi kötü iş icabı da olsa konuşuyoruz. Küslük insanı yoran bir durum, hele aynı ortamdaysanız. Bana kinlenmesini de, tekrardan cephe almasını da istemiyorum. Ne ypacağımı bilmiyorum açıkcası.

Böyle bir günde geçmişe bakılmaz. Ki karşılıklı konuşulan seviyedeymisiniz şu an. Gidin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…