- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.503
- 208
Tabi ki kader ecel orda yetmiş
Azrail bir gun Allah a demiş rabbim ben nasil can alacagim herles beni kotuleyecek suclayacak demiş Allah cevap vermiş ölümü onlar tadacak akillarina sen gelmeyeceksin merak etme demiş ewet bir gun hepimiz ölücez ama nasil nerede bilmiyoruz tek gercek şu ki her gun ömrumuzden bi yaprak düsermiş azrail bir gun kapiyi calacak ama biz diyecez ki hasta da öldü alllah kurtardi göcuk altinda kalid trafik kazasi iş kazasi kimsede demeyecek ki azrail cani aldi bi insanin arkasindan cok kosarmis azrail allahim ben canini alamiyorum diye ama kacinilmaz gin geldiginde yasadiklarimizla bas basa kaliyoruz burda yapacagin tek sey onun arkasindan okuyup annenin istedigi gibi evlat olman bu dunya gecici ahirette bulişagiz bu senin sinavin isyan etme allahtan geldi allah guzel kaderler yazsin anneninde mekani cennet olsun istersensen yasin okuyalim onun icin
Annenin ismini soylersen yarin okuyayim insallah
cok cok tesekkur ederim..babam surekli niye annene kemerini tak diye uyari yapmadim,neden gunes gozlugu takmadim o gunes gozume geldi diye keskelerle yasiyor..
Tamam cbm okuyacagim bugunAnnemin adı Aysel Gürdal.Çook teşekkür ederim çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?