sizce vermelimiyim ?

yas-bil1

evli, mutlu , yakında çocuklu :)
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
1.210
707
168
35
abim yarın için 2 saatliğine evimin anahtarını istedi.. kız arkadaşıyla buluşacakmışş
sizce vermelimiyim ? bu arada eşime söylesemmi söylemesemmi kararsızım

Tabikide verme. Siz yokken evinizde allah bilir neler yaparlar. Belki yatak odanızı bile kullanabilirler.

Ben yanlış görüyorum .Boş evde buluşmaktaki amaç belli .Böyle bir istekte bulunmasını ayıp karşıladım .Erkek arkadaşı filan yok mu kardeşinizin ?

Ben böyle durumlardan hiç hoşlanmam,
asla da vermezdim ben olsam ..
Eşinizin karakterini bilemem ama el oğlu sonuçta, yarın bir gün kızıpta bunu yüzünüze vurmayacağı ne malum ..
Kardeşinin yaptığı çok çirkin geldi bana ..
Otele gitsin bence .

ne amaçla istendiği belli.
içiniz kabul ediyorsa...

ben istemezdim, ev müsait değil çok pis diye bahane uydurun kırılmasından endişe ediyorsanız, yoksa direkt söyleyebilirsiniz de.

ne amaçla istendiği belli.
içiniz kabul ediyorsa...

ben istemezdim, ev müsait değil çok pis diye bahane uydurun kırılmasından endişe ediyorsanız, yoksa direkt söyleyebilirsiniz de.
içim rahat olmadığı için konuyu açtım
vermek gelmiyor içimden . ama yine de size sormak istedim..

abim yarın için 2 saatliğine evimin anahtarını istedi.. kız arkadaşıyla buluşacakmışş
sizce vermelimiyim ? bu arada eşime söylesemmi söylemesemmi kararsızım
laaaaaaaaayn 2 saatliğine ev anahtarı neden istenir

Verme tabi ki. Eşin duyarsa kötü olur. Abin senden hiç utanmıyor mu?

dilimi tutup kibar yazdım derken millet çat çat demiş....yasbil ev de yaşıyorsun abinin senin evi k....ne ye benzetmesi çok aşağılayıcı..kırılmasından korkma ağzının payını ver yol alsın gitsin hiç kızma demessem çatlarım terbiyesiz

Abiniz hiç çekinmeden evin anahtarını istiyor,hadi sizden değilde hiç mi eşinizden utanıp çekinmiyor..

kesinlikle anahtarı verme, abin yüzünden eşinle de aran kötü olur. gidecek başka bir yer bulsun.

içim rahat olmadığı için konuyu açtım
vermek gelmiyor içimden . ama yine de size sormak istedim..

belli de olmuyor burda ama pek kimsenin "ver gitsin ne de olsa abin" diyeceğini sanmıyorum.
kimse istemez evinde, yatağının, koltuğunun bu amaçla kullanılmasını.

aslında abes olan abinizin bunu rahatlıkla isteyebilmesi.

uydurun bir şey , vermeyin..

niye herkes karşı çıkmış tamam az çok ne amaçla istenildiği belli de
onun dışında beraber tatlış tatlış film izlemek sarılmak bolca,cilveleşmek istemişlerdir belki
tamam susuyorum :)
ama ilerde o bayanla evlenirse abiniz hep aklınıza gelir bu olay
bir de huylanıp başlı başına bir temizlik yapmak zorunda kalabilirsiniz.
Ama kız kardeşinden istemesi hoş olmamış gibi sanki bilemedim çok arada kaldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…