Cok ayip ya kiz arkadasiyla biseyler yasayacagi ev oz ablasinin evi olamaz bence size bu teklifi nasil bi mantikla etmis anlamadim.ben kizarim asla ve asla izin vermemabim yarın için 2 saatliğine evimin anahtarını istedi.. kız arkadaşıyla buluşacakmışş
sizce vermelimiyim ? bu arada eşime söylesemmi söylemesemmi kararsızım
tabii film seyredeceklerdir, yoksa çekeceklermi, :)niye herkes karşı çıkmış tamam az çok ne amaçla istenildiği belli de
onun dışında beraber tatlış tatlış film izlemek sarılmak bolca,cilveleşmek istemişlerdir belki
tamam susuyorum :)
ama ilerde o bayanla evlenirse abiniz hep aklınıza gelir bu olay
bir de huylanıp başlı başına bir temizlik yapmak zorunda kalabilirsiniz.
Ama kız kardeşinden istemesi hoş olmamış gibi sanki bilemedim çok arada kaldım :)
artık haklarında hayırlısı olsun :)tabii film seyredeceklerdir, yoksa çekeceklermi, :)
aha dediğim şey yaşanmış.Bencede verme benim rahmetli kuzen eve getirmiş kızı ayrılınca kız şikayette bulunmuş tecavüze uğradım annesiyle yengesi ellerimi tuttular birsürü iftiralar tabiki hepsi fossss çıkdı ilişkiye bile girmemişler kanıtlandı kız cezaevine girdi yalandan iftiradan sonuç teyzem ve gelini 1 yıla yakın mahkemelerde süründüler yetmezmiş gibi bide gazetelere çıkdılar ağzı olan hep konuşdu halen daha teyzeme iftira atanlar var bu olay yüxümden kadıncağızın hiçbir suçu günahı yokken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?