sizce vermelimiyim ?

eve gelip çekirdek çitlemeyecekleri kesin o yüzden kesinlikle izin vermeyin, abinizde madem çok yanlız kalmak istiyor gitsin bir otel yada günübirlik ev ayarlasın ,sizden bunu istemesi çok abesHem karnım doysun, hem cebimde param dursun

Asla vermem.
Hatta benden böyle bir şey isteyecek kadar terbiyesizleştin mi diye de lafımı söylerim.
Hiç gelemem böyle şeylere.

abim yarın için 2 saatliğine evimin anahtarını istedi.. kız arkadaşıyla buluşacakmışş
sizce vermelimiyim ? bu arada eşime söylesemmi söylemesemmi kararsızım
Ben mi kötü niyetliyim bilmiyorum ama ben olsam vermem. Hani çokça söyleriz ya, ev sahibi yokken misafirin evde ne işi var diye o hesap.
Birde evime kız atılma durumu rahatsız eder beni. Abinizinde sizden, sizden olmasa bile eşinizden çekinmesi gerek amaç belli yani.

orası bir aile evi herseyden önce tabiki vermemelisin abinin de istemesi cok cirkin dediğim gibi orası bir aile evi bekar evi değil

Vermeyin ya, o ne kadar ayip oyle. Hatta diyin ki siz varken getirsin kimmiş bir tanışın o kiz arkadas.. benim kardesim anahtari istese bunu derdim gerci abi olunca farkli olabilir hesap sormaniza izin verir mi?

abim yarın için 2 saatliğine evimin anahtarını istedi.. kız arkadaşıyla buluşacakmışş
Böyle bir şeye alet olma bence. Otele gitsin madem ne işi varsa.

yasbil öncelikle selam eder gözlerinden öperim çünküüü başlığını görünce ha dedim abaza bir erkek daha,sizce vermeli miyim diye sormuş

ben olsam evimin anahtarını vermem bu nasıl bir olaydır ya.o 2 saat içinde ne yapacaklar ki ayıplı şeyler mi

verseniz olmaz..vermeseniz kesin abin darılcak...ayy nekadar zor...eğer anahtarı vermeye niyetiniz varsa kesinlikle eşinize söyleyin..

Evi dip köşe temizleyeceklermiş

Konu sahibinin, eğer anahtarı verirse evi sonrasında dip köşe temizlemek zorunda kalacağı kesin

Böyle bi abide zor, her fırstta isticek demektir bi kere isteyebildiğine göre

anemmm
ben olsam hayatta vermem ateşle barut bir evde
patlar orası

Bir kere verirseniz arkası kesilmez sürekli istek haline gelir bir süre sonra yedek anahtar yaptırırsa şaşmayın

ay alemsin yemin ediyorum yaa

Yok artik daha neler!kesinlikle verme esine de asla soyleme cok cok yanlis cok cok ayip

ciddi bi kız arkadaş ise ben anahtarı veririm galiba.
Ne yalan söyleyeyim ciddiyse ben de verirdim ama bekar olsam, evliyken eşime sormam gerek izin vermez o da. Ben kardeşimle yaşadım bir süre ev arkadaşlığı yaptık, o zamanlar eve kız getiriyordu hiç sorun etmemiştim. Arkadaşım ve sevgilisi de gelip bizde kalıyorlardı, her gece birbirlerine şiir okuduklarını sanmıyorum. Gerçi daha öncesinde benim bulunduğum ortam metal müzik dinleyicilerinden oluşuyordu ve çete gibi gezilirdi, ev arkadaşlığından daha çok uçarı bir hayat tarzıydı bizimki. Bir evde cümbür cemaat kalıyorduk. O zamandan gelen bir rahatlık sanırım bu

Mecbur kalmasa istemezdi bence..
Tabi nasıl bir mecburiyet olduğu aşikar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…