• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce vermelimiyim ?

yorumlarınız için herkese teşekkürler.. ilk defa böyle bişey olduğu için şoka girip net düşünemedim..

pardon ben iki saatliğine istediğini görmedim verme anahtarı iş baya ciddi boyutlara taşınacak anlaşılan evin bereketi kaçar valla :D

ben olsam vermezdim ne münasebet. açıkça veremem diyin . bahane üretirseniz başka bir zaman tekrar evinizi kullanmak isteyecektir. ne cesaret anlayamadım.

Amaç belli, apaçık ortada.
Bile bile anahtarı vermeyeceksiniz herhalde?
Gitsinler başka yerde yapsınlar napacaklarsa.
Ben olsam bu duruma alet olmazdım.

Asla vermezdim ama direk veremem diyemezdim, bahane bulurdum ya anahtarımı eşim aldı bende yok gibilerden, yada yarın eşim eve erken gelcek kaçta geleceğide belli değil gibi bahanelerle vermemeye çalışırdım :KK12:

Tek yaşıyorsam ve misafir odam varsa, napacaklarsa sadece orayı kullanmak kaydıyla verirdim ben. Gidip sağda solda olacaklarına en azından doğru düzgün evde olsunlar diye düşünürdüm.

Eş mevzu ayrı ama, o konu hoş olmaz gerçekten.

ha ayrıca kız kim hırlımı hırsızmı belli değil,ağabeyinle evlenmek istse mesela beni eve kapattılar diye polise haber verse,kendini karakolda bulursun,yada o evde düşse yaralansa vs. bunlar uzakmı olmazmı olur

yok artık yaaa...abiniz de hiç utanma yok sanırım

kesinlikle vermeyin

abim yarın için 2 saatliğine evimin anahtarını istedi.. kız arkadaşıyla buluşacakmışş
sizce vermelimiyim ? bu arada eşime söylesemmi söylemesemmi kararsızım
Cok ayip ya kiz arkadasiyla biseyler yasayacagi ev oz ablasinin evi olamaz bence size bu teklifi nasil bi mantikla etmis anlamadim.ben kizarim asla ve asla izin vermem

niye herkes karşı çıkmış tamam az çok ne amaçla istenildiği belli de
onun dışında beraber tatlış tatlış film izlemek sarılmak bolca,cilveleşmek istemişlerdir belki :D
tamam susuyorum :)
ama ilerde o bayanla evlenirse abiniz hep aklınıza gelir bu olay
bir de huylanıp başlı başına bir temizlik yapmak zorunda kalabilirsiniz.
Ama kız kardeşinden istemesi hoş olmamış gibi sanki bilemedim çok arada kaldım :)
tabii film seyredeceklerdir, yoksa çekeceklermi, :)

Bencede verme benim rahmetli kuzen eve getirmiş kızı ayrılınca kız şikayette bulunmuş tecavüze uğradım annesiyle yengesi ellerimi tuttular birsürü iftiralar tabiki hepsi fossss çıkdı ilişkiye bile girmemişler kanıtlandı kız cezaevine girdi yalandan iftiradan sonuç teyzem ve gelini 1 yıla yakın mahkemelerde süründüler yetmezmiş gibi bide gazetelere çıkdılar ağzı olan hep konuşdu halen daha teyzeme iftira atanlar var bu olay yüxümden kadıncağızın hiçbir suçu günahı yokken

Bencede verme benim rahmetli kuzen eve getirmiş kızı ayrılınca kız şikayette bulunmuş tecavüze uğradım annesiyle yengesi ellerimi tuttular birsürü iftiralar tabiki hepsi fossss çıkdı ilişkiye bile girmemişler kanıtlandı kız cezaevine girdi yalandan iftiradan sonuç teyzem ve gelini 1 yıla yakın mahkemelerde süründüler yetmezmiş gibi bide gazetelere çıkdılar ağzı olan hep konuşdu halen daha teyzeme iftira atanlar var bu olay yüxümden kadıncağızın hiçbir suçu günahı yokken
aha dediğim şey yaşanmış.

Verme canları çok istediyse oteller war.

Ekleme: ayrıca bahane bulmak zorunda da değilsin açık açık söyle böyle birşeye alet olmak istemiyorum eşim tamamen karşı bu durumlara vs vs.

Back
X