- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Hastanede kandan bakarlar zatenBu da olabilir o da aletin bozuk olduğunu düşünüyor tamm hadi o bozuk e peki hastanede mi bozuk
beb de böle düşünüyorum ama o da yemin ederim içmedim ben diyo. Bugün cebinde bi not buldum bide bu tarz davaların sonuçlarını yazmış neden böle olduğunu falanYahu hastanede kandan bakarlar alkol var mı diye. Alet yanlış olsa oradan teyit ederlerdi. Eşiniz sizi kandırmış olmasın?
Pek icmeyen birisi olsa canim alkol kaninda yuksek çıkabilir.çünkü bi adam 1 bardak icer kendini kaybeder bi adam 1 sise icer bişey olmaZ.tahminen eşin senden korktuğu icin yalan söylüyor olabilir bunu anca sen anlayabilirsin.olaylarin gidişatına göre canim.ins dogru soyluyordur madursa duzeltilir15
15 günde bi dışarı çıkar içer ole aşırı içen biri değil ama hiç içmeyen biri değil sever içmeyi
Bu konu da korkar evet çünkü sevmem böle şeyleriPek icmeyen birisi olsa canim alkol kaninda yuksek çıkabilir.çünkü bi adam 1 bardak icer kendini kaybeder bi adam 1 sise icer bişey olmaZ.tahminen eşin senden korktuğu icin yalan söylüyor olabilir bunu anca sen anlayabilirsin.olaylarin gidişatına göre canim.ins dogru soyluyordur madursa duzeltilir
Canım ben de zateb böle düşündüm normali bu senin dediğin ama kesinlikle Yok ole bişey işten çıktım ofise direk gittim diyoCanim eşime sordum şimdi bu islerden anlar biraz.alkol eğer yakin zamanda ictiyse promil düşük çıkarmış.fakat zaman ilerledikce 30 dk sonra örneğin daha yüksek çıkarmış bunun nedeni alkolun kana karışması yavas yavas karisiyor ya kana.o yüzden hastanede daha yuksek cikmasi normalmis yani.
3 bucuk bira ya da bi bardak raki galiba o promili yapiyormis .ins çözülür canim yanlsiklik varsada duzeltilir ins.yalan soyluyorsada senden korktuguna yalan soyluyordur .kötü bi is karistirdigini düşünmüyorumCanım ben de zateb böle düşündüm normali bu senin dediğin ama kesinlikle Yok ole bişey işten çıktım ofise direk gittim diyo
Ben de düşünmüyorum korkuyor bence de ama öğrenmek istyrum3 bucuk bira ya da bi bardak raki galiba o promili yapiyormis .ins çözülür canim yanlsiklik varsada duzeltilir ins.yalan soyluyorsada senden korktuguna yalan soyluyordur .kötü bi is karistirdigini düşünmüyorum
Doktoru tanık gösterecekmiş ole diyo çok sacma bence deneye itiraz edecekmiş ki kendi kanına mı?
Doktoru tanık gösterecekmiş ole diyo çok sacma bence de
İnanma cnm.Kızlar eşim haftanın yarısı sabaha karşı eve geliyor hatta bazen direk iş yerine geçiyor uyumadan geçen hafta yine ofise gecti akşama doğru eve geldi aşkım benim gece ehliyetimi aldılar dedi şaşırdım ben de neden dedim promil de alkollü çıktım dedi 50küsür çıkmış sonra itiraz etmiş hastahaneye götürmüşler 76 çıkmış hatta doktor da şaşırmış ama ben hiç içmedim dedi aletin bozuk olduğunu düşünüyor kendisi ben buna pek inanmadım itiraz dilekçesi vermiş araştırmış internetten nasıl böle bişey çıkar diye siz hiç duydunuz mu böle bişey ben de inanmış gibi yaptım üstüne gitmedim
Konudam bağımsız söylüyorum. Hastanedeki cihazlarda yanlış ölçebilir. Bu sabah seker aleti 77 olan kan sekerini 420lerde ölçtü. Çünkü kalibrasyonu yapilmamis.Tesadüflere inanmam. Yalan söylüyor. İnternette bakmıştır, bak var böyle birşey demek için... Hem hastanede hem cihazla hatalı ölçülmez. Boşverin alkolü promimili nerede bu beyefendi geceleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?