Sizce yalan mı söylüyor

Ben d
Yahu hastanede kandan bakarlar alkol var mı diye. Alet yanlış olsa oradan teyit ederlerdi. Eşiniz sizi kandırmış olmasın?
beb de böle düşünüyorum ama o da yemin ederim içmedim ben diyo. Bugün cebinde bi not buldum bide bu tarz davaların sonuçlarını yazmış neden böle olduğunu falan

15

15 günde bi dışarı çıkar içer ole aşırı içen biri değil ama hiç içmeyen biri değil sever içmeyi
Pek icmeyen birisi olsa canim alkol kaninda yuksek çıkabilir.çünkü bi adam 1 bardak icer kendini kaybeder bi adam 1 sise icer bişey olmaZ.tahminen eşin senden korktuğu icin yalan söylüyor olabilir bunu anca sen anlayabilirsin.olaylarin gidişatına göre canim.ins dogru soyluyordur madursa duzeltilir

Bu konu da korkar evet çünkü sevmem böle şeyleri

Canim eşime sordum şimdi bu islerden anlar biraz.alkol eğer yakin zamanda ictiyse promil düşük çıkarmış.fakat zaman ilerledikce 30 dk sonra örneğin daha yüksek çıkarmış bunun nedeni alkolun kana karışması yavas yavas karisiyor ya kana.o yüzden hastanede daha yuksek cikmasi normalmis yani.

Canım ben de zateb böle düşündüm normali bu senin dediğin ama kesinlikle Yok ole bişey işten çıktım ofise direk gittim diyo

Canım ben de zateb böle düşündüm normali bu senin dediğin ama kesinlikle Yok ole bişey işten çıktım ofise direk gittim diyo
3 bucuk bira ya da bi bardak raki galiba o promili yapiyormis .ins çözülür canim yanlsiklik varsada duzeltilir ins.yalan soyluyorsada senden korktuguna yalan soyluyordur .kötü bi is karistirdigini düşünmüyorum

Ağza alkol sürmeden kanda alkol çıkmaz. Doktora dava açsa kaç yazar milletin işi gücü yok eşinizle mi uğraşacak adam bariz yalan söylüyor işte geceleri içip geziyor sizi de ayakta uyutuyor bence.

Polis nerede yakalamış ? O civarda hangi mekan var , kim var bir bakın derim öncelikle

Olur mu yav hadi polisinki hatalı hastaneninki de mi hatalı yani, kocanıza komplo mu kurmuşlar ehehe.

Üfleme cihazının bozuk olduğunu varsaysak bile kan testi sonuçları kesindir. Hastane de eşinizin kanı alınır ve çıkan kan testi sonucuna göre, kandaki alkol oranı tespit edilir. Eşiniz ehliyetinin alınmasına ilişkin yapılan idari işleme itiraz edebilir ancak ortada kan testi sonucu varken yapılan idari işlem iptal olmaz. Ayrıca komik olmasın, ne tanıklığı yapacakmış doktor? Doktor bir bakışta kaç promil alkollü olup olmadığını anlıyabiliyormuymuş? Eğer öyleyse üstün yeteneklere sahip olmalı. Ayrıca bir kişinin alkollü olup olmadığı tanıkla ispat edilebilecek birşey değildir, bunun için kanına bakılır. Saçma yalanlar söylemek yerine size güzelce durumu izah etseymiş keşke.

İnanma cnm.
Asla o aletler asla içki içmeyen birini alkollü çıkarmaz.

Yalan söylüyor bence.. Ne zamandır bu tempoda çalışıyor ya da çalıştığını söylüyor merak ettim.. İmkansız çünkü insan sürekli o tempoda çalışamaz.. Bence çalışıyorum dediği zamanlarda başka başka işler peşinde..

Ehliyetini kaptırdığı için size söylemek zorunda kalmış sadece.. Onu bile uydurmuş demediniz mi hani sen calisiyordun nasil kaptırdın ehliyeti diye?

Daha önce bir arkadaşımın kardeşinin başına geldiği için iyi biliyorum. Çocuk hiç alkol almamış, polis çeviriyot alkollü çıkıyor. İçmedim diyor inandıramıyor. Üflettiren kişi önce başkasına üflettiriyor aleti. Üflettirdiği kişi alkollü çıkıyor. Alkollü çıkan alete ceza yazmak zorunda ama muhtemelen alkollü çıkan sürücüyle anlaşıyor. Daha açık yazdırmayın bana artık siz anlayın.... Sonra o üflenmiş aleti başkasına üflettiriyor tekrar. Alkol almamışsa bile sen alkollüsün deyip cezayı kesiyor.
Bu arada arkadaşımın kardeşi hemen rapor almıştı, davalar açıldı. Sonucunu takip etmediğim için bilmiyorum açıkçası.

Tesadüflere inanmam. Yalan söylüyor. İnternette bakmıştır, bak var böyle birşey demek için... Hem hastanede hem cihazla hatalı ölçülmez. Boşverin alkolü promimili nerede bu beyefendi geceleri?
Konudam bağımsız söylüyorum. Hastanedeki cihazlarda yanlış ölçebilir. Bu sabah seker aleti 77 olan kan sekerini 420lerde ölçtü. Çünkü kalibrasyonu yapilmamis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…