Sizce yalan mı söylüyor

Konudam bağımsız söylüyorum. Hastanedeki cihazlarda yanlış ölçebilir. Bu sabah seker aleti 77 olan kan sekerini 420lerde ölçtü. Çünkü kalibrasyonu yapilmamis.
Çok önemli değil bu hata inanalım da. Bu adam nerede geceleri onu anlamadım

Genelde hastaneye sürücü alkolmetreye üfleme yapmak istemezse göturulur polisler tarafından. ayrıca diyelim doktora dava açacak yada onu şahit gösterecek , muayeneyi yapan doktor ayrı, kanı alan hemşire ayrı,kana analiz yapan laborant ayrı,ve bunu imzalayan uzman doktor ayrı kişiler hangisine itiraz edecekmiş acaba eşiniz.zaten hastanedeki tüm personelde esinize komplo kurmak icin hazırda bekliyorlardı . Acile gelen yuzlerce hastadan birisi sadece.Adini sanını bile bilmedikleri insanların kanıyla niye oynasinlar ki. Eşiniz sizi nasıl kandirabilecegini düşünmüş hayret...

Acaba adamin cikAn promilin olmasi için ne kadar icmis olmak gerekli

Ortalama 40 yaşında olan 70 kilo bir erkek için:
2 bira, 1 duble rakı, 2 kadeh şarap veya 1 duble votka - Bu 50 promil düşünün. 6 ay ehliyete el konabilir ve ceza kesilir.

E esraylmz03 Yani kardeş.. eşin bildiğin oturup bir kaç kadeh bir şeyler içmiş.

Asıl sorununuz eşinizin eve gelmeyişi olması gerekirken siz alkol yalanına takılıp kalmışsınız ilginç

Çok üzgünüm ama yalan söylüyor eşiniz.Bazı yiyecekler çok düşük promillere sebep olabiliyor mesela soya gibi..Ancak öyle bir durumda da ticari araş kullanıyor olursa sorun olurdu.Zaten soya yiyerek 76 promil oluşturamazsınız.Böyle detaylı saçmalaması çok kötü.

Kola vs asitli içecekler de üfleme yoluyla alkollü görünse de hastane de direk kan alarak baktıkları için yanılmayı payı yoktur yani eşiniz alkollüymüş

Hastanede kandan bakilir ve yanlis cikma ihtimali yoktur, esiniz yalan soyluyor ve tepki vermeyin diye mahkeme-dilekce muhabbeti yapiyor. ‘Yavus hirsiz ev sahibini bastirirmis hesabi’

Yalan söylediği bariz belli değil mi? Kan değeri yanılmaz. Sizi aldatıyor olabilir mi? Bu adam sabaha kadar gelmiyor ne kadar rahatsınız. Hala üstüne gitmedim diyorsunuz. Ben olsam geç gelen adamı sorgu manyağı yaparım hayırdır diye?

Şüphe duymanız yeterli zaten
Bende yanılma payı vermiyorum

Neden geceleri eve gelmiyor?

Yalan soylemiyo olsaydi bence bu kadar ugrasmazdi hastaneydi davaydi
İçki içmiş adam niye yuksek cikacagini bile bile hastaneyle ugrassin
Cebinde benzer davalarla ilgili kagitlar buldum diyorsunuz demek ki hakkini ariyor, yalan soyleyen adam niye bunlarla ugrassin
Sizden korkusuna yalan soyluyor olsa soyleyecek yalan mi yok mahkemelerde ugrassin
Ehliyetimi kaybettim der benzin pahalandi arabayi kullanmicam der araba tamirde sorun cikardi 6 ay tamirden cikmayacakmis der
en kotu gider arabayi satar 6 ayligina

Kızlar işi gereği geç gelio görevi var yani dün düzgünce konuştum hastahaneye gitmiş kanda bakılmamış hastahanede ayrı bi promil ölçümü yapılmış onda 76 çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…