- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Çok önemli değil bu hata inanalım da. Bu adam nerede geceleri onu anlamadımKonudam bağımsız söylüyorum. Hastanedeki cihazlarda yanlış ölçebilir. Bu sabah seker aleti 77 olan kan sekerini 420lerde ölçtü. Çünkü kalibrasyonu yapilmamis.
E tamam işte yalan söylüyor korkudan.Bu konu da korkar evet çünkü sevmem böle şeyleri
Acaba adamin cikAn promilin olmasi için ne kadar icmis olmak gerekli
Çok üzgünüm ama yalan söylüyor eşiniz.Bazı yiyecekler çok düşük promillere sebep olabiliyor mesela soya gibi..Ancak öyle bir durumda da ticari araş kullanıyor olursa sorun olurdu.Zaten soya yiyerek 76 promil oluşturamazsınız.Böyle detaylı saçmalaması çok kötü.Kızlar eşim haftanın yarısı sabaha karşı eve geliyor hatta bazen direk iş yerine geçiyor uyumadan geçen hafta yine ofise gecti akşama doğru eve geldi aşkım benim gece ehliyetimi aldılar dedi şaşırdım ben de neden dedim promil de alkollü çıktım dedi 50küsür çıkmış sonra itiraz etmiş hastahaneye götürmüşler 76 çıkmış hatta doktor da şaşırmış ama ben hiç içmedim dedi aletin bozuk olduğunu düşünüyor kendisi ben buna pek inanmadım itiraz dilekçesi vermiş araştırmış internetten nasıl böle bişey çıkar diye siz hiç duydunuz mu böle bişey ben de inanmış gibi yaptım üstüne gitmedim
Eee oyledir kesin.Mesleği gereği Yok gece o konuda sıkıntı Yok acaba işten çıkınca bişeyler mi içeyim dedi bilemedim valla
Valla okumadim pek. Yorumlardan mevzuyu anlamaya calisyordum ben. Bazeb yorumda biri çok güzel özetliyor onu aradımÇok önemli değil bu hata inanalım da. Bu adam nerede geceleri onu anlamadım
Bazi yiyecekler var onları yiyince alkollu çıkıyormuş ama detayli bilgim yok
Ayy bugün çok yedik bi polis bulup ölçtüreyim kızlarlaYeşil elma yiyince sanirim vjcuttaki alkol orani artiyormus bazi meyvelerde varmia.
Ayy bugün çok yedik bi polis bulup ölçtüreyim kızlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?