- Konu Sahibi esraylmz03
-
Bazi yiyecekler var onları yiyince alkollu çıkıyormuş ama detayli bilgim yokKızlar eşim haftanın yarısı sabaha karşı eve geliyor hatta bazen direk iş yerine geçiyor uyumadan geçen hafta yine ofise gecti akşama doğru eve geldi aşkım benim gece ehliyetimi aldılar dedi şaşırdım ben de neden dedim promil de alkollü çıktım dedi 50küsür çıkmış sonra itiraz etmiş hastahaneye götürmüşler 76 çıkmış hatta doktor da şaşırmış ama ben hiç içmedim dedi aletin bozuk olduğunu düşünüyor kendisi ben buna pek inanmadım itiraz dilekçesi vermiş araştırmış internetten nasıl böle bişey çıkar diye siz hiç duydunuz mu böle bişey ben de inanmış gibi yaptım üstüne gitmedim
Tesadüflere inanmam. Yalan söylüyor. İnternette bakmıştır, bak var böyle birşey demek için... Hem hastanede hem cihazla hatalı ölçülmez. Boşverin alkolü promimili nerede bu beyefendi geceleri?Kızlar eşim haftanın yarısı sabaha karşı eve geliyor hatta bazen direk iş yerine geçiyor uyumadan geçen hafta yine ofise gecti akşama doğru eve geldi aşkım benim gece ehliyetimi aldılar dedi şaşırdım ben de neden dedim promil de alkollü çıktım dedi 50küsür çıkmış sonra itiraz etmiş hastahaneye götürmüşler 76 çıkmış hatta doktor da şaşırmış ama ben hiç içmedim dedi aletin bozuk olduğunu düşünüyor kendisi ben buna pek inanmadım itiraz dilekçesi vermiş araştırmış internetten nasıl böle bişey çıkar diye siz hiç duydunuz mu böle bişey ben de inanmış gibi yaptım üstüne gitmedim
Canım cikar da az promilde sonucta sınırı var yani ehliyetini alacak kadar promil yiyecekten olamazBazi yiyecekler var onları yiyince alkollu çıkıyormuş ama detayli bilgim yok
Acaba adamin cikAn promilin olmasi için ne kadar icmis olmak gerekliCanım cikar da az promilde sonucta sınırı var yani ehliyetini alacak kadar promil yiyecekten olamaz
10 dk ya eşim gelecek hemen sorarim ona bilgilendirirm siziAcaba adamin cikAn promilin olmasi için ne kadar icmis olmak gerekli
Netten baktim 50 promil 1 duble raki ya da 2 bira10 dk ya eşim gelecek hemen sorarim ona bilgilendirirm sizi
Herkeste farkli etki yapabilirmis canim mesela sen içtin 1 bardak ben ictim 1bardak bunyeden bunyeye farkli çıkma ihtimali varmisNetten baktim 50 promil 1 duble raki ya da 2 bira
Bende esime sordum canim oda aynisini dedi senin gibi normal kiloda bi adam icin 2 bira diyolar dediHerkeste farkli etki yapabilirmis canim mesela sen içtin 1 bardak ben ictim 1bardak bunyeden bunyeye farkli çıkma ihtimali varmis
Anladim canimBende esime sordum canim oda aynisini dedi senin gibi normal kiloda bi adam icin 2 bira diyolar dedi
Belki polis yakaladiginda yeni kana karışıyordu hastaneyr gidene kadar iyice gectiBide diyo ki içmiş olsam hastahaneye gidene kadar düşmüş olmalı bu iyice çıkmış diyo şimdi dava açacakmış hastahanede ki doktorun ifadesi alınacakmış
15 günde bi dışarı çıkar içer ole aşırı içen biri değil ama hiç içmeyen biri değil sever içmeyiEşiniz alkol surekli kullanan biri mi sanırım cok icse bile surekli kullanda az promil cikarken az kullanda az icse farkli promil cikabiliryormus sanirim
Bu da olabilir o da aletin bozuk olduğunu düşünüyor tamm hadi o bozuk e peki hastanede mi bozukBelki polis yakaladiginda yeni kana karışıyordu hastaneyr gidene kadar iyice gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?