- 17 Haziran 2019
- 1.899
- 6.106
- 158
Bunlar bencede durumu değiştirir. Madem kuzen tek başına sevgilisi bunu akıl edip sormalıydi. Ya eşeklik etmiş yada sadece öküzEvet bıraz dusuncelı bırı olsa sorardı
Kuzenımın annesı babası sag degıl tek yasayan bır kadın suan ıssız
Dünyaları verırım deyıp hıc sormaması degısık geldı
Belkı normaldır ama
Tam sormasına gerek yok diyecektim ki bu mesajı gördüm bu durum tabii farklı.Ama ölüyorum bitiyorum demesi bir sevgi göstergesi değildir hele karımsın sözcüğü çok saçma nikah olmadan bu da bir yalandır.Yani laflara değil de hal ve haraketlerine baksın kuzenin sevdiğini görmek için.Evet bıraz dusuncelı bırı olsa sorardı
Kuzenımın annesı babası sag degıl tek yasayan bır kadın suan ıssız
Dünyaları verırım deyıp hıc sormaması degısık geldı
Belkı normaldır ama
Annesı babası mlsf yokKuzeninin ana babası hayattaysa, yani ona bakan bir ailesi varsa, çalışıp para kazanabilecek fiziksel yeterlilikteyse neden sorsun ki ?
Lafta cok sevıyorTam ne
Tam sormasına gerek yok diyecektim ki bu mesajı gördüm bu durum tabii farklı.Ama ölüyorum bitiyorum demesi bir sevgi göstergesi değildir hele karımsın sözcüğü çok saçma nikah olmadan bu da bir yalandır.Yani laflara değil de hal ve haraketlerine baksın kuzenin sevdiğini görmek için.
Sadece sorsa zaten kız ıstemıyor ondan bıseyHiç normal değil ,nefesim karım vs diyen adam o kadını sahiplenir ,
Aynı kadın içinde geçerli hiç tınlamıyorsa ,olmamıştır o iş ,biraz tartsın ,ayrılır zaten
Belkı oyle dusundubence sorması gerek ama sonucta oda erkek bizim kadar ince düşünmeyebilir belkide sorsam gururu kırılır diye düşünmüş olabilir
Evet yoksa para avcısı ızlenımı yaratmak ıstememBunlar bencede durumu değiştirir. Madem kuzen tek başına sevgilisi bunu akıl edip sormalıydi. Ya eşeklik etmiş yada sadece öküz
Hızlıca yazdım mesajlarda karıstı okuyamadıgım olmus hatta sımdı gordumBu detaylari basta verseydiniz keske, anne baba hayatta degil ve tek basina + işsiz durumda olmasi işleri degistirir bir nebze. İnsan sorar su durumda biseye ihtiyacin var mi diye. Siz sadece cok seviyor ama paran var mi demiyor seklinde sormussunuz
Sız konuyu yanlıs anladınız sanırımBiraksin simdi istemem almam filan hikayelerini :)
İstemeyecek insanin aklina "para durumlarimi sormuyor" diye birsey gelmez. Agiz aramaz. 1. Sordugunda istemez hadi 2. Sordugunda da istemez ama sonunda alir o parayi, niyeti gayette para almak kuzenin.
Daha sevgilisiniz siz ne kadar severse sevsin, seviyor diye size harclik baglamak zorunda degil.
Ayrica lafla olmaz o işler. Kimler kimler "senin icin ölürüm" dedi de kimsenin öldügü yok herkes yasiyor işte. Kuzeninden onceki sevgilisine de neler demistir kimbilirOmrumuzde tek bir kisiye asik olmuyoruz malum.
Karim dedi diye adamin parasina goz dikmeseymis iyimiş, erkek olsam ve boyle para vereyim diye agzimi arayan kizi 5 dakika yanimda barindirmam.
Tabıkı oluyoruz aılecek ama zorla ıstemıyor cunku Konuyu takıp ettıgı ıcın cok bısey yazmak ıstemıyorum ama kendı canımız zorda bırakırmıyız hıcO değilde siz kuzeninize bu zor zamanlarında maddi olarak destek oluyorsunuz değil mi?
Sadece sorsaBence sormalı tabiki herseyini paylasiyosun paraya gelince mi cok gururlu oluyosun para da hayatın en büyük gerçeği. Almaz para o ayrı ama Bana sormasa ve tek yaşasam beni umursamiyo derim benimle mutlu gun de gönül eğlendirme de var zor dar günümde yanımda yok derim
Aynen oyle bos bos laf salatasi yapmakla olmuyo annesi babası da yokmus belki cidden ihtiyacı varSadece sorsa
Lafa gelınce buyuk laflar cunku
Bu kadar büyük laf söylemeyi akıl eden biri hayatım birseye ihtiyacın olduğunda çekinme demeyi akıl edebilmeliydi. Bazı mallar satılırsa eline yüklü para gecicek demişsin kuzenin. Sevgilisinin bundan haberi var mı?Lafta cok sevıyor
Beraberkende ayrıykende cok ustune dusuyor sadece bu anlamda konusup konusup
Ben varken sana hıcbısey olmaz deyıp boyle yapması ılgınc geldı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?