Sızce yardım etmeyı teklıf etmelı mı?

Bunlar bencede durumu değiştirir. Madem kuzen tek başına sevgilisi bunu akıl edip sormalıydi. Ya eşeklik etmiş yada sadece öküz

Kuzeninin ana babası hayattaysa, yani ona bakan bir ailesi varsa, çalışıp para kazanabilecek fiziksel yeterlilikteyse neden sorsun ki ?

bence sorması gerek ama sonucta oda erkek bizim kadar ince düşünmeyebilir belkide sorsam gururu kırılır diye düşünmüş olabilir

Tam ne
Tam sormasına gerek yok diyecektim ki bu mesajı gördüm bu durum tabii farklı.Ama ölüyorum bitiyorum demesi bir sevgi göstergesi değildir hele karımsın sözcüğü çok saçma nikah olmadan bu da bir yalandır.Yani laflara değil de hal ve haraketlerine baksın kuzenin sevdiğini görmek için.

Hiç normal değil ,nefesim karım vs diyen adam o kadını sahiplenir ,
Aynı kadın içinde geçerli hiç tınlamıyorsa ,olmamıştır o iş ,biraz tartsın ,ayrılır zaten

Lafta cok sevıyor
Beraberkende ayrıykende cok ustune dusuyor sadece bu anlamda konusup konusup
Ben varken sana hıcbısey olmaz deyıp boyle yapması ılgınc geldı zaten

Hiç normal değil ,nefesim karım vs diyen adam o kadını sahiplenir ,
Aynı kadın içinde geçerli hiç tınlamıyorsa ,olmamıştır o iş ,biraz tartsın ,ayrılır zaten
Sadece sorsa zaten kız ıstemıyor ondan bısey
Ise gırıcek bıkac yer var satılıcak onlarda satılırsa zaten elıne yuklu para gecıcek

bence sorması gerek ama sonucta oda erkek bizim kadar ince düşünmeyebilir belkide sorsam gururu kırılır diye düşünmüş olabilir
Belkı oyle dusundu
Incelık ıster bu durumlar
Benım esım mesela hıc sormaz cok sukur calısıyorum artık kımsenın 1 lirasına muhtac etmesın allah hıc bırımızı

Bunlar bencede durumu değiştirir. Madem kuzen tek başına sevgilisi bunu akıl edip sormalıydi. Ya eşeklik etmiş yada sadece öküz
Evet yoksa para avcısı ızlenımı yaratmak ıstemem
Kendısı dıyor soylesem zaten verırı amacım oyle olsa dırek kartını ver ya da para ver dıyebılırdım dıyor

Hızlıca yazdım mesajlarda karıstı okuyamadıgım olmus hatta sımdı gordum
Zaten annesıyle babası hayatta olsaydı onlarla yasasaydı hersey cok farklı olurdu

Sız konuyu yanlıs anladınız sanırım
Bız oyle mılletın parasına gız dıkıcal bı aıle degılız
Herzaman zor durumda kalan arkadas ve akrabalarımızın yanında oluruz
2 sene. Boyunca zaten parasını yemek ısteseydı bunu yapardı
Cok sukur kazancı guzeldı ve hesapsız harcama yapıyodu kuzenım

Bence sormalı tabiki herseyini paylasiyosun paraya gelince mi cok gururlu oluyosun para da hayatın en büyük gerçeği. Almaz para o ayrı ama Bana sormasa ve tek yaşasam beni umursamiyo derim benimle mutlu gun de gönül eğlendirme de var zor dar günümde yanımda yok derim

O değilde siz kuzeninize bu zor zamanlarında maddi olarak destek oluyorsunuz değil mi?

O değilde siz kuzeninize bu zor zamanlarında maddi olarak destek oluyorsunuz değil mi?
Tabıkı oluyoruz aılecek ama zorla ıstemıyor cunku Konuyu takıp ettıgı ıcın cok bısey yazmak ıstemıyorum ama kendı canımız zorda bırakırmıyız hıc
Aynısını ben yasasam o da aynı sekılde bana destek olurdu

Sadece sorsa
Lafa gelınce buyuk laflar cunku

Lafta cok sevıyor
Beraberkende ayrıykende cok ustune dusuyor sadece bu anlamda konusup konusup
Ben varken sana hıcbısey olmaz deyıp boyle yapması ılgınc geldı zaten
Bu kadar büyük laf söylemeyi akıl eden biri hayatım birseye ihtiyacın olduğunda çekinme demeyi akıl edebilmeliydi. Bazı mallar satılırsa eline yüklü para gecicek demişsin kuzenin. Sevgilisinin bundan haberi var mı?

iki yıllık ilişki de sorulabilir kabul etmese bile bir şekilde yardımcı olmaya çalışabilir . Ben çalışırken altı aylık bir beraberligim vardı telefonum bozulunca bana telefon almıştı tabi ben ısrarla hesap numarasını isteyip ödedim ama düşünürdü ki çalışmama rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…